1

Tema: sesutes ir broliukai

Daug temu kur pasakojate savo vaikystes isdaigas...o sioje temoje drasiai sakykite savo vaikystes nuoskaudas ir isdaigas kurias iskretete su savo broliu ar sese...nes nemanau kad jau ramiai gyvenot sudeja rankytes big_smile

2

Re: sesutes ir broliukai

ai buvo karta, kad sudauziau siltnamio langa, paskui kazkaip vejas nemazas uzkilo per nakti, tai rite buvau daugiau tu langu isduzusiu... tai niekas ir nepastebejo big_smile

3

Evaldai>> tai cia dar gerai
As tai  pati nugrioviau silnami,nes mama tevo prasydavo kad nugriautu kad as jau beveik viska baigiau tevas atejo padet o visa laika per langa priziurejo(tipo)...

4

o tai su kuom tu ji ten griovei?

5

turiu rankas ir griauni smile nuo mazu dienu pasireiskiu ...lovu pernesimas i kita kambariuka tai tevai prate prie tokiu ispuoliu:D

6

matai kaip... tai tau niekur kitur kaip tik i statybas reiktu stoti po mokyklos big_smile

7

ne nu gal ne big_smile tikrai nenoreciau savo gleznu rankyciu traumuoti ;D
siulai man statyt o tau projektuot?

8

niu gali ir tu projektuoti.. wink as statysiu big_smile kaip tau patogiau big_smile

9

gerai o dabar griskime prie sios temos ka dar esate padare?
As tai turiu nuoskauda kad mano megstama toki zaisla brolis imete  i palepes virsu...nemanau kad kada ta zaisla pamatysiu nebent kas namui nutiks...

10

kai pakviesi saslyku manes galesim eiti paieskoti big_smile

11

man buvo nuoskauda kai mama pagimdziusi broli parsiveze namo ir visas demesis buvo skiriamas jam, o ne man... dar pamenu kai jis zindo ir as apsiverkiau bijodamas, kad jis mamai nukas papa, dabar kai prisimenu man kyla juokas...:DD

12

Vytautas, 21 parašė:

man buvo nuoskauda kai mama pagimdziusi broli parsiveze namo ir visas demesis buvo skiriamas jam, o ne man... dar pamenu kai jis zindo ir as apsiverkiau bijodamas, kad jis mamai nukas papa, dabar kai prisimenu man kyla juokas...:DD

kadangi seimoje as maziausia tai tokiu dalyku nepamenu big_smile bet sake kad brolis niekada bananu nemeges per mane pradejo valgyti smile

13

grazus nutikimai smile pavydziu kas turi broliu ir seseru :V sakoma kas neturi nei broliu, nei sesiu, esi vienturte (-is) sunku buna su kazkuo dalintis..

14

niu man tai priklauso nuo zmogaus ar as su juom dalinsiuosi ar nea wink

15

Laura>>o tu kaip manai ar vienai gyventi geriau?ar ne?ir ka prisidirbai budama maza?

16

turbut vienam ne visada geriau bet sunkiau wink atsakysiu uz laura smile

17

Vytautas, 21 parašė:

smile man beveik tas pats buvo smile sesutė gimė ir visas dėmesys jai, brolio, mamos ir tėvo, jau nebebuvau pati mažiausia big_smile tai mama sakė, kad taip supykus buvau, kad net savaitę visiškai nesišnekėjau su ja smile

18

mes tai su sesem dazniausiai kariaudavom.. kol buvom dviese tai draskydavom viena kitai veidus:::858 paskui kadangi lb garsiai draskydavomes ir mama lb pykdavo, pradejom tyliai znaibytis:::639 paskui atsirado maziausia musu, tai su ja zaisdavom slepyniu-gaudyniu. jai pasakom kad zaidziam slepyniu ir paskui nuo jos slapstomes ir begiojam. bjaurios buvom:D jinai vargse vienakart net buvo sumascius per puse miesto eit iki mamos darbo su batonu ir viena slepete:::008
bet va isaugom. paskui pradejom vienytis;D vienas toks mamos draugas mum nepatiko lb.. tai mes jam ir i batus kalkiu buvom pribere ir i bulves citrinos rugsties..:D

19

na taip smile daug turiu prisiminimų.. mes su broliu anksčiau būdavom kaip šuo ir katė. Tai lb seniai kažkada lankė aikido. Grįždamas iš treniruočių atspėkit kas buvo bandymo triušis? big_smile Ateidavo ir sakydavo: "Auryte, ateik čia, parodysiu kokius naujus pratimus išmokau" :::a34

20

ojeeeeeeeeeee... man broliai - viskas ka turiu svenciausio :::727 as nepamenu, ka jiems pridirbus esu, bet zinau, kad ikyri lb buvau (tokia ir dbr likau :-) ) tai karta mane druska pavaisino :::b18 vietoj cukraus.. truputi uzspringau big_smile) bet gyva big_smile)
>> dar karta pamenu, brolis su pusbroliu norejo ramiai tv paziuret, o as ten sokdavau jiems pries tv (demesio stoka :::b02 ) tai isvijo i laiptine, uzrakino duris, bet uzkniso, kad skambineju, tai prieme atgal big_smile) tai i balkona uzdare big_smile) bet vel prisizadejau but gera (deja... praveriau langa, kad galeciau vel ilipt..) ir vel nuejau dainuot ir sokt jiems big_smile) tai vel uzdare, maniau, islisiu per savo suplanuotai atvira langa, bet brolis uzmate ir uzdare ir langa ir balkona.. likau sedeti gal kokia valanda balkone.. aprimau.. istikruju, as vargas buvau savo broliams... big_smile)