21

Re: sesutes ir broliukai

Aurelija minejo kad buvo suo su kate...mes taip pat su broliu... Nijole tavo brolis dar kantrus mane tai uz plauku is antro auksto nutempes(nuosavame name gyvenu) nes atejo draugas ir isidirbinejau kaip zinoma...kiekviena diena su nuotikiais manau nebuvo dienos kad nebuciau susimususi su broliu smile

22

Vaiva, jei nepaslaptis... o kaip dabar elgiasi jis?

23

Sigitai, itariu, kad myli sese big_smile) mes irgi apsipykdavom daznai, bet dbr myliu ir branginu juos labai big_smile) itariu, kad ir jie mane myli big_smile)

24

Turetu mylet, juk jau jie visi ne vaikai... :V
Turiu du vyresnius brolius ir viena jaunesny... turbut zinau apie ka sneka eina sitoje forumo temoj... big_smile

25

zinoma kad myli smile bet ir db visokiu nesamoniu prisidirbam aisku nesimusam...
Sigitai tai kaip pas tave? ramiai taip ir buvo big_smile jokio nuotikio?

26

Oi, Vaivute, tiek nuotykiu nemaloniu turejau, kad net pasakot skaudu.... ir jei galima, tai as daugiau ir netesiu sios temos... :V

27

O gaila... nejau jokių linksmų nebuvo? :::818

28

Buvo tokia nuoskauda kai brolis pipiriniu duju i akis pripurske. Ir taip negailedamas. Rado namie uzsilikusi kokiu 15 metu senumo kai dar tevas furistu dirbo... Uzsimane pziuret ar veikia. O ant ko gi geriau bandyt jei ne ant manes?

29

Dovydas, 18 parašė:

Buvo tokia nuoskauda kai brolis pipiriniu duju i akis pripurske. Ir taip negailedamas. Rado namie uzsilikusi kokiu 15 metu senumo kai dar tevas furistu dirbo... Uzsimane pziuret ar veikia. O ant ko gi geriau bandyt jei ne ant manes?

Tai cia toks ziaurokas isgyvenimas, bet dabar prisimint, kaip ir juokas ima... ar ne?

30

na čia žiauru... o kaip po to,stipriai nepakenkė?

31

Aurelija, 19 parašė:

Kazkoky ytarima turiu, kad neturi vyresniu  broliu ar seseru... big_smile
Aisku, tai nemano reikalas, bet kolkas ziauraus cia nieko tokio nematau... skaudokas isgyvenimas, bet kas liecia ziauruma, tai ryskiai is Tavo bendravimo pastebiu, kad Tu nezinai... Na turiu uomenyje, jog to ziaurumo neesi pergyvenus... big_smile

32

Sigitas, 24 parašė:
Aurelija, 19 parašė:

Aisku, tai nemano reikalas, bet kolkas ziauraus cia nieko tokio nematau... skaudokas isgyvenimas, bet kas liecia ziauruma, tai ryskiai is Tavo bendravimo pastebiu, kad Tu nezinai... Na turiu uomenyje, jog to ziaurumo neesi pergyvenus... big_smile

o db paskaityk ką pats parašei :::044 cituoju : Tai cia toks ziaurokas isgyvenimas...
skaitau ir šypsena kelia.. Na bet turiu ir sesę ir brolį.. dėl žiaurumo? buvo kartą, net nepasakyčiau kad žiaurus smile dar kai smėlio dėžej žaisdavom su sesute, jai gal tik 3 buvo, bet kaip užtvojo per galvą su geležiniu kibirėliu tai net susvaigau, o atsilygint negalėjau - vis ją tėvai teisindavo, kad ji dar maža, nieko nesupranta.. Bet žiauresnių tikrai neatsimenu, kad būtų.

33

Aurelija, 19 parašė:
Sigitas, 24 parašė:
Aurelija, 19 parašė:

o db paskaityk ką pats parašei :::044 cituoju : Tai cia toks ziaurokas isgyvenimas...
skaitau ir šypsena kelia.. Na bet turiu ir sesę ir brolį.. dėl žiaurumo? buvo kartą, net nepasakyčiau kad žiaurus smile dar kai smėlio dėžej žaisdavom su sesute, jai gal tik 3 buvo, bet kaip užtvojo per galvą su geležiniu kibirėliu tai net susvaigau, o atsilygint negalėjau - vis ją tėvai teisindavo, kad ji dar maža, nieko nesupranta.. Bet žiauresnių tikrai neatsimenu, kad būtų.

Neysizeisk ir neuzsigauk, nieko blogo pasakyt nenorejau... savo posta netik skaiciau, bet ir pats rasiau... zinau apie ka as ten snekejau, tik nezinau, ar kiekvienas supras...
Sakai metaliniu kibireliu gavai paer galva? Hmmm... na gerai, nusileisiu iki Tavo lygio ir pasisakysiu, kad nuo tikrojo brolio, gavau peily y pasone... apie ka dar galim pasneket? :V

34

na aš tyliu... pas mane to tikrai nebuvo ir nemanau kad apie tai malonu šnekėt.. na bet tikrai neįsižeidžiau ir nesupykau, mane sunku įžeist ar supykdyt wink taikus aš žmogus :::858

35

Aurelija, 19 parašė:

na aš tyliu... pas mane to tikrai nebuvo ir nemanau kad apie tai malonu šnekėt.. na bet tikrai neįsižeidžiau ir nesupykau, mane sunku įžeist ar supykdyt wink taikus aš žmogus :::858

Na neesme... kad sunku apie tai sneket, jau turejai pastebet is ankstesniu mano postu.... o apie Tavo taikuma, kaip jau pati paminejai, negaleciau to pasakyti, perskaites Tavus postus bei issireiskimus, kad ir kitose temose.... bet velgi, gal as cia tik susidariau tokia nuomone, kazko nesuprates.... kaip ir manes, buna, daugkas nesupranta... big_smile

36

Nu juokas gal ir neima bet sypsena tai sukelia. O pakenkt tai irgi neakenke. Matau kaip erelis tai ner ko ir skustis. Tik va gaila kad po to ivikio iskart balioneli tevai ismete as taip dar atkersyt norejau... big_smile

37

Evaldas, 22 parašė:

turbut vienam ne visada geriau bet sunkiau wink atsakysiu uz laura smile

dekui kad atsakei uz mane, man neliko nieko pridurti smile

38

Vaiva, 19 parašė:

Laura>>o tu kaip manai ar vienai gyventi geriau?ar ne?ir ka prisidirbai budama maza?

I pirma klausima Evaldas atsake uz mane smile o del antrojo.. daug esu pridirbusi, nebutina turet broliu ar sesiu kad kazka pridirbti, ir siaip jei pridirbdavau tai tik su draugais, o ju turejau begale, visa kiema, visa chebra big_smile

39

Karta ejau su puske girdyt telycios big_smile ir man ji sako. -Seskis ant raguotos raitas!Nebijok ji labai rami!
Telycia labiau i jauti uznese ,bet tuo   metu ji tikrai buvo rami,nu bent  kol gere vandeni -sesk! sesnk!... ,tai as ir uzsedau neutral o kai baige vandeni gert pradejo maskatuotis ir lakstyt ratais :=D kai dejo razgona net lenciugs truka nuo smugio ,tai kritau ant zemes ir ji uzmyne  man koja:::913

40

:::044:::044:::044 čia fainai pasijuokiau Tomai, 25 smile O Sigitui atsakysiu, kad postuose reiškiu tik savo nuomonę, kaip man atrodo, ta prasme tikrai neieškau su kuom nors susipykti wink gal smailiku per mažai dedu smile na bet įdomu buvo sužinoti bent vieną nuomonę kaip apie mane galvoja wink