Tema: conversai
Ka liaudis mano apie conversus?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → conversai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ka liaudis mano apie conversus?
kilke skaniausia is mano tribunos ;D
kas tokia?
soriuka trupuciuka,bet manau kad tema kuri reikia daugiau parasyti tai todel sitaip ir parasiau
niu tai ka manai tu apie toki apava?
tiesa pasakius nieko nemanau...
gal ir patogus apavas, bet toks komercinis dalykas jau išpūstas, kad net nežinau ;D ;D aš irgi nieko nemanau, jei kam patinka tai tegu nešioja, pati su tokiais nebent į kūno kultūrą eičiau
tai vat negaliu apsispresti ir noriu nusipirk ir ne
bus geriausiai jei nusipirksi viena tik bata ;D
Labai gerai manau!!! Ir nebutinai konversai.. Tos zvaigzdutes - reklamos aukoms.. Esu uz inkariukus. Gerus, kokybiskus, mielus sau pagal spalva ir isvaizda. Siaip aviu ir aukstakulnius, ir oldscoolus, bet inkariukai - silpnybe...
**** blyn:DDD man tj tie conversai primena Lt inkariukus:DDDD na jei firma nori neshioti, tj pirk:DDDD shuds tie conversai;)
aciu Ausrinei uz palaikyma jo anksciau as irgi taip maniau, kad ****, kol neuzsidejau viena karta
Oho, šiais laikais jau ir batams įsigyti reikalingas "liaudies palaikymas"...
nu matai kitu zmoniu nuomone irgi svarbi
nu matai kitu zmoniu nuomone irgi svarbi
tik nesakyk kad tu cia rimtai kai apatinius pirksi irgi musu nuomones atsiklausi?..
rimtai tai tikrai ne ,nes darysiu vistiek taip kaip saus i galva, man tiesiog idomu isgirst ka apie tai mano
na, ka as tau Andriau galiu pasakyti, mano palaikymo susilauksi siuo atveju... tie batai - taika
pirksiu jau nusiziurejau
koookius?? paskui foto pasiusk )
>> as labai puiki patareja ) nes tokiam senam dzukijos gyventojui padejau issirinkti ir grazesnius, ir pigesnius, ir daug daug daug geresnius tuos batukus.. ir visa tai tik mano deka (emo) klausk manes ;D
http://www.gangago.com/wp-content/uploads/2006/03/converse_red.jpg arba
http://jdsports.scene7.com/is/image/JDSports/05563a?wid=400&resmode=sharp&op_usm=1.1,0.5,0,0
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → conversai