1

Tema: conversai

Ka liaudis mano apie conversus?

2

Re: conversai

kilke skaniausia big_smile is mano tribunos ;D

3

kas tokia?  big_smile big_smile big_smile

4

soriuka trupuciuka,bet manau kad tema kuri reikia daugiau parasyti tai todel sitaip ir parasiau smile

5

niu tai ka manai tu apie toki apava? wink

6

tiesa pasakius nieko nemanau...

7

gal ir patogus apavas, bet toks komercinis dalykas jau išpūstas, kad net nežinau ;D ;D aš irgi nieko nemanau, jei kam patinka tai tegu nešioja, pati su tokiais nebent į kūno kultūrą eičiau big_smile smile

8

tai vat negaliu apsispresti ir noriu nusipirk ir ne big_smile

9

bus geriausiai jei nusipirksi viena tik bata ;D

10

Labai gerai manau!!! Ir nebutinai konversai.. Tos zvaigzdutes - reklamos aukoms.. Esu uz inkariukus. Gerus, kokybiskus, mielus sau pagal spalva ir isvaizda. Siaip aviu ir aukstakulnius, ir oldscoolus, bet inkariukai - silpnybe... smile

11

**** blyn:DDD man tj tie conversai primena Lt inkariukus:DDDD na jei firma nori neshioti, tj pirk:DDDD shuds tie conversai;)

12

aciu Ausrinei uz palaikyma wink jo anksciau as irgi taip maniau, kad ****, kol neuzsidejau viena karta big_smile

13

Oho, šiais laikais jau ir batams įsigyti reikalingas "liaudies palaikymas"...

14

nu matai kitu zmoniu nuomone irgi svarbi wink

15

Andrius, 24 parašė:

nu matai kitu zmoniu nuomone irgi svarbi wink

tik nesakyk kad tu cia rimtai:::921 kai apatinius pirksi irgi musu nuomones atsiklausi?..

16

rimtai tai tikrai ne ,nes darysiu vistiek taip kaip saus i galva, man tiesiog idomu isgirst ka apie tai mano

17

na, ka as tau Andriau galiu pasakyti, mano palaikymo susilauksi siuo atveju... tie batai - taika wink

18

pirksiu big_smile jau nusiziurejau

19

koookius?? paskui foto pasiusk big_smile)
>> as labai puiki patareja big_smile) nes tokiam senam dzukijos gyventojui padejau issirinkti ir grazesnius, ir pigesnius, ir daug daug daug geresnius tuos batukus.. ir visa tai tik  mano deka (emo) klausk manes ;D

20

http://www.gangago.com/wp-content/uploads/2006/03/converse_red.jpg  arba

http://jdsports.scene7.com/is/image/JDSports/05563a?wid=400&resmode=sharp&op_usm=1.1,0.5,0,0