21

Re: conversai

man asmeniškai antri wink

22

hmm.. na, man asmeniskai tie balti grazesni (nors pati i raudonus nespjaunu, nes mano pacios batai raudoni big_smile) ) .. << nes tie raudoni primena truputi pernai metu maximoj besimetancius inkariukus.. taip kazkaip belekaip :::818 bet jei, tau vaikine, jie grazus, pirmyn..
bet as dbr neprisimenu, Linas turetu zinoti ta psl, kur gali pats pasidaryti savo conversus, susimoketi litukus (ar doleriukus, kas ten per velnias,. bet kad babkes tai vistiek big_smile) ) ir parsisiusti, tik jau dydi savo reikia nuosirdziai zinoti big_smile)
>> buvau as pasidarius tokius zalius, tik jau issitryniau nuoroda, nes tada neturejau uz ka pirkt big_smile) tai va.. Linai ahoy.. misteri, kur jus??? :::b25 kaip su tais conversais reikalai??? padeliok cia ta nuoroda :::818

23

kaip gerai kai yra zmoniu kurie kazkuom padeda wink

24

Andrius, 24 parašė:

aciu Ausrinei uz palaikyma wink jo anksciau as irgi taip maniau, kad ****, kol neuzsidejau viena karta big_smile

Nera uz ka! wink oi ne, tikrai ne ****! smile I love It!

25

Aušrinė, 28 parašė:
Andrius, 24 parašė:

aciu Ausrinei uz palaikyma wink jo anksciau as irgi taip maniau, kad ****, kol neuzsidejau viena karta big_smile

Na ir randi kuom megautis... ;D

26

Andrius, 24 parašė:

Ka liaudis mano apie conversus?

Kai gyvenau Lituvoj mano suniui patiko ,kokius penkis isnesiojo ir nerandu :? sake kaimynai kad du batai voliojasi ju sode ;/ siaip patenkintas kad kainuoja mazai :V kitaip butu teke  suni isvezti i prieglauda big_smile o tada 10 lt ir viskas ok smile O KIEK DABAR KONVERSAS KAINUOJA LIETUVOJ :? Italijoj 50 euru:D bet uztat grazus :::818

27

Sigitas, 24 parašė:
Aušrinė, 28 parašė:
Andrius, 24 parašė:

Na ir randi kuom megautis... ;D

Matosi, kad gyvenimo nemokytas.. Ateis laikas, dziaugies ir saukstu, galedamas pats ji pasiimt ir i lekste isidet..

28

jamam conversus big_smile

29

Nijolė, 21 parašė:

hmm.. na, man asmeniskai tie balti grazesni (nors pati i raudonus nespjaunu, nes mano pacios batai raudoni big_smile) ) .. << nes tie raudoni primena truputi pernai metu maximoj besimetancius inkariukus.. taip kazkaip belekaip :::818 bet jei, tau vaikine, jie grazus, pirmyn..
bet as dbr neprisimenu, Linas turetu zinoti ta psl, kur gali pats pasidaryti savo conversus, susimoketi litukus (ar doleriukus, kas ten per velnias,. bet kad babkes tai vistiek big_smile) ) ir parsisiusti, tik jau dydi savo reikia nuosirdziai zinoti big_smile)
>> buvau as pasidarius tokius zalius, tik jau issitryniau nuoroda, nes tada neturejau uz ka pirkt big_smile) tai va.. Linai ahoy.. misteri, kur jus??? :::b25 kaip su tais conversais reikalai??? padeliok cia ta nuoroda :::818

>> Nijole galvos skausme tu mano.. :::b02 parasysiu as tau ta nuoroda nebijok ;D
>> va sutelk visa demesi big_smile converse.com  << cia viska susispaudai ir dziaugiesi savo graziaisiais konversais smile

>>> na as turejau inkarus nesiojau nesiojau kol sudroziau ;D paskui nusipirkau blendus < ten kazkokie irgi inkaru gamintojai smile tai siti lb ingai laike ar ziema ar vasara eini ir vargo nematai bet suplyso smile (atlaike gal 3 sezonus)
> db turiu jiodus konversus su auliuku ir radona zvaigzde kurioje yra A raide na ta kur anatchija reiskia tikriausiai ;D
> na man lb patoghgus batai ir as jais dziaugiuosi ir dar grazus smile

> na patikrinkit linka ir pasidarykit savo batus smile na tik jei pirksite tai tiksiliai susizinokite batu dydi nes ten ne Europos matmenimis o USA tai gal coliais :? as nzn net..

30

Linas, 20 parašė:

<...>> db turiu jiodus konversus su auliuku ir radona zvaigzde kurioje yra A raide na ta kur anatchija reiskia tikriausiai ;D
> na man lb patoghgus batai ir as jais dziaugiuosi ir dar grazus smile
<...>

tayp tayp... o kodel tokius grazius batus turi?? kieno deka ????

31

lietuvoj kainos iki 200 lt, bet per ispardavimus galima rasti ir uz 60 lt, pamaciau tokius fainus uz 69 lt ( nukainuoti, pries tai kainavo 189 lt) iskarto nusipirkau big_smile

32

nežinau, kas juos sugalvojo, bet tai totalus gėris smile))

33

Geris...Labai noreciau...Bet mamai neisaiskinsi, kad jie geriau laiko, negu inkarai u 12 litu big_smile ;D

34

Egle, bet taip geriau smile gali dažniau keisti batus smile)))

35

Laurynas, 22 parašė:

**** blyn:DDD man tj tie conversai primena Lt inkariukus:DDDD na jei firma nori neshioti, tj pirk:DDDD shuds tie conversai;)

As tai isviso uz basu koju varianta ;D

36

Airidas, 24 parašė:

Egle, bet taip geriau smile gali dažniau keisti batus smile)))

Nieko gero, gi jie visi vienodi big_smile

37

jo, idomiai cia tuos madu vejus pucia. anksciau inkariukai buvo geda, po 12 lt, zalupkes, pirkosi visi kedus maiklo dzordano dydzio, o dabar jau atseit "conversai", tai jau labai puiku ir grazu ir patogu, nors tie patys inkariukai. akivaizdziai zmones neturi savo nuomones ir plaukia pasroviui kartu su masem ir reklama.

38

Egle, juk yra ne tik juodi, aš ir šviesius turiu, ir žalius, bet inkariukus smile) conversus tik vienus turiu, bet ir juos pirkau per išpardavimą, nes kaip jau sakei, nėra jie pats pigiausias variantas smile)
Aleksandrai, taip tu teisus smile) net kūno kultūrą jais apsiovus daryti nebuvo lygis smile bet viskas keičiasi smile aš manau, kad dabar žmonių stilius paprastėja - tai įrodo inkarų pripažinimas