Tema: Horoskopai tiki ar netiki ?
Taigi pasistojo klausimas ar tikite melieji zmones horoskopais ar ne ? Ar daznai issipildo tai kas buna tarkim zurnaluose parasyta ar ne ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Horoskopai tiki ar netiki ?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Taigi pasistojo klausimas ar tikite melieji zmones horoskopais ar ne ? Ar daznai issipildo tai kas buna tarkim zurnaluose parasyta ar ne ?
man patiko tas žodis "pasistojo" - tuoj nuleisim
(joke) nesusilaikiau...
na o horoskopus skaitau tik idomumo dėlei, bet netikiu jei kas gerą parašyta - tai nuteikia gerai, jei kas blogą - sakau, kad čia tik horoskopas, kuris retai kad išsipildo.. ir šiaip manau negali visiems horoskopo ženklams nutikti tas pats
o kaip pats?
tikim kai skaitom ir atvirksciai... ar bent jau kazkas panasaus
na as tai dazniausei dienos horoskopus skaitau vakare kad galeciau palyginti ar buvo juose nors trupinelis tiesos,, tai dazniausei tas trupinelis buna, bet labai jau nedidelis
tai kad ten taip konkrečiai būna parašyt, kad dažniausiai ir atitinka
Na man paciam tai nuo nuotaikos priklauso istikruju , bet va man sekmadieni slalomas , o jau gal is 3 ale astronomu girdejau ir skaiciau , kad ta diena man nepatartina vairuoti masinos nes galimos traumos avarijos zdz vos ne taip , kad uzsimusiu tai dabar net nzn
ai, nepergyvenk, nežinotum tai ir nesinervintum, o db jei apie tai galvosi, tai gal iš tikro kas ne tas atsitiks, nors tuk tuk tuk tris kartus į medį. Būk optimistas - nieko nebus.
I hope so Intymaus nesiulyti - sutiksiu
netikiu jais
mano nuomone jei isiteiksi, kad jie daugmas tinka tau, tai jie ir issipildys kazkiek, o jai busi neskaites, o kaip kiti sako kad tik vakare perskaito dienos horoskopa, tai vargu ar buna kas issipilde, man jie nesipildo beveik.
idomu perskaityti kas parasyta bet netikiu visa tai
Laimingiausi zmones, tie, kurie netiki panasiais ir tais paistalais... ;D
I hope so
Intymaus nesiulyti - sutiksiu
o čia db kas? su horoskopais nlb susiję
cia amm.... net nezinau istikruju
Perskaitau kartais, bet po kokiu penkiu minuciu pamirstu ka skaiciau
Paulius, 18 parašė:Taigi pasistojo klausimas ar tikite melieji zmones horoskopais ar ne ? Ar daznai issipildo tai kas buna tarkim zurnaluose parasyta ar ne ?
Perskaitau kartais, bet po kokiu penkiu minuciu pamirstu ka skaiciau
Bilobil reikia
jei raso, kad gera diena, tai ko nepatikejus, bet jei jau tas juodas menulis ateina, tai netikiu:D
atsiprasau visu tikinciu... bet, tai totalus absurdas.
nera cia ko atsiprasinet gi nepasakei mum , kad kaledu senelio istikruju nera
bandau netiket, nes tai nesamone.....
kad ir kaip butu keista, bet kartais nugirsta horoskopine pranasyste issipildo...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Horoskopai tiki ar netiki ?