1

Tema: Horoskopai tiki ar netiki ?

Taigi pasistojo klausimas ar tikite melieji zmones horoskopais ar ne ? Ar daznai issipildo tai kas buna tarkim zurnaluose parasyta ar ne ?

2

Re: Horoskopai tiki ar netiki ?

smile man patiko tas žodis "pasistojo" - tuoj nuleisim  :::044:::044:::044 (joke) nesusilaikiau...
na o horoskopus skaitau tik idomumo dėlei, bet netikiu smile jei kas gerą parašyta - tai nuteikia gerai, jei kas blogą - sakau, kad čia tik horoskopas, kuris retai kad išsipildo.. ir šiaip manau negali visiems horoskopo ženklams nutikti tas pats smile o kaip pats?

3

tikim kai skaitom ir atvirksciai... wink ar bent jau kazkas panasaus wink

4

na as tai dazniausei dienos horoskopus skaitau vakare kad galeciau palyginti ar buvo juose nors trupinelis tiesos,, tai dazniausei tas trupinelis buna, bet labai jau nedidelis smile

5

tai kad ten taip konkrečiai būna parašyt, kad dažniausiai ir atitinka

6

Na man paciam tai nuo nuotaikos priklauso istikruju big_smile , bet va man sekmadieni slalomas , o jau gal is 3 ale astronomu girdejau ir skaiciau , kad ta diena man nepatartina vairuoti masinos nes galimos traumos avarijos zdz vos ne taip , kad uzsimusiu tai dabar net nzn hmm

7

ai, nepergyvenk, nežinotum tai ir nesinervintum, o db jei apie tai galvosi, tai gal iš tikro kas ne tas atsitiks, nors tuk tuk tuk tris kartus į medį. Būk optimistas - nieko nebus.

8

I hope so smile Intymaus nesiulyti - sutiksiu big_smile

9

netikiu jais wink

10

mano nuomone jei isiteiksi, kad jie daugmas tinka tau, tai jie ir issipildys kazkiek, o jai busi neskaites, o kaip kiti sako kad tik vakare perskaito dienos horoskopa, tai vargu ar buna kas issipilde, man jie nesipildo beveik.

11

idomu perskaityti kas parasyta bet netikiu visa tai

12

Laimingiausi zmones, tie, kurie netiki panasiais ir tais paistalais... ;D

13

Paulius, 18 parašė:

I hope so smile Intymaus nesiulyti - sutiksiu big_smile

o čia db kas? smile su horoskopais nlb susiję:::127

14

cia amm.... net nezinau istikruju big_smile

15

Paulius, 18 parašė:

Taigi pasistojo klausimas ar tikite melieji zmones horoskopais ar ne ? Ar daznai issipildo tai kas buna tarkim zurnaluose parasyta ar ne ?

Perskaitau kartais, bet po kokiu penkiu minuciu pamirstu ka skaiciau :::909

16

Tomas, 25 parašė:
Paulius, 18 parašė:

Perskaitau kartais, bet po kokiu penkiu minuciu pamirstu ka skaiciau :::909

Bilobil reikia big_smile

17

jei raso, kad gera diena, tai ko nepatikejus, bet jei jau tas juodas menulis ateina, tai netikiu:D

18

atsiprasau visu tikinciu... bet, tai totalus absurdas.

19

nera cia ko atsiprasinet gi nepasakei mum , kad kaledu senelio istikruju nera big_smile

20

bandau netiket, nes tai nesamone.....
kad ir kaip butu keista, bet kartais nugirsta horoskopine pranasyste issipildo...