21

Re: Horoskopai tiki ar netiki ?

Paulius, 18 parašė:

nera cia ko atsiprasinet gi nepasakei mum , kad kaledu senelio istikruju nera big_smile

kaledu senelio nera?!

22

perskaitau seip for fun... o del tikejimo, kad pamirstu greit ka perskaiciau, koks cia dar tikejimas :V

23

kartais atitinka smile

24

Ineta, 15 parašė:
Paulius, 18 parašė:

nera cia ko atsiprasinet gi nepasakei mum , kad kaledu senelio istikruju nera big_smile

kaledu senelio nera?!

Tik nesakyk , kad nezinojai big_smile

25

Paulius, 18 parašė:
Ineta, 15 parašė:
Paulius, 18 parašė:

kaledu senelio nera?!

Tik nesakyk , kad nezinojai big_smile

baik,jai dar tik 15.. big_smile nesugadink vaikystes wink
o gryztant prie temos,tai horoskopais tikiu tik tais kur nusako pati zodijaka...pvz.esu vezys,ir stopudovai viskas atitinka...na,nea 100 %,bet 90 % atitinka..o tie kur raso kasdien laikrasciuose ar zurnaluose,tai paskaitau,bet tikrai netikiu...o kodel paskaitau,tai ne pati nezinau big_smile

26

netikiu bet kartais koke viena smulkmena sutampa:)))

27

tai visada kazkas issipildo,nes te n paraso tarkim,siandien jum kazkas nepasiseks...o taigi kasdien mums kazkas nepasiseka,nors ir smulkmena,bet...ir po to sako,o horoskopas taip ir sake.. smile

28

Gabija, 21 parašė:

tai visada kazkas issipildo,nes te n paraso tarkim,siandien jum kazkas nepasiseks...o taigi kasdien mums kazkas nepasiseka,nors ir smulkmena,bet...ir po to sako,o horoskopas taip ir sake.. smile

butent tu teisingiau mano minti pasakej:)

29

prasau...,jei cia kazkas man dekojo ;D :::734

30

kartais pataiko.. bet jeis tiketi neverta, bo labai daznai ta pati raso..