1

Tema: Ką manote apie homosexualizmą, lezbionizmą, bisexualizmą, transvestitus, pedofilus, nekrofilus, zoofilus ir t.t ???

Ką manote apie homosexualizmą, lezbionizmą, bisexualizmą, transvestitus, pedofilus, nekrofilus, zoofilus ir t.t ???

2

Re: Ką manote apie homosexualizmą, lezbionizmą, bisexualizmą, transvestitus, pedofilus, nekrofilus, zoofilus ir t.t ???

hehehe, pagaliau radau ta pranesima, kur girtas parasiau big_smile
E D I T !!!

3

Re: Ką manote apie homosexualizmą, lezbionizmą, bisexualizmą, transvestitus, pedofilus, nekrofilus, zoofilus ir t.t ???

Na cia labai jau skirtingos temos suplaktos. Pries gejus, lesbietes ir biseksualus, nusistates nesu, man jie tokie pat zmones, kaip ir kiti. Transvestitai man sukelia juoka.  O stai pedofilai, nekrofilai ir zoofilai man sleikstuli.

4

nieko nemanau.......

5

Pritariu Linui. Ju visu i viena grupe priskirti negalima, taigi uzduok konkretesnius klausimus.

6

Mieloji temos autore, o ka tu manai apie pedofilus zoofilus ir  nekrofilus :? << ka apie juos manyyti galima ? tai psichiškai nesveiku žmonių išmislas..... :::819

7

toleruoju visus isskyrus pastarasias ...filu rusis... nesveika kazkaip...:::836

8

Temos autorei 19 metu, o supratimo apie homoseksualuma, biseksualuma, trans ir   *filus i viena vieta suplaka..  Truksta zodziu.. Tu gal reiksmes ju pasiskaityk. Gal tada skirtumus atrasi..
Visiskai pritariu Linui.

9

Temos autorei, svarbiausi sukurt tema... o kokia jos prame, dar ji mano ja suprasti kiek veliau... ;D

10

kiekvienas žmogus individuali asmenybė ir jis gyvena kaip supranta gyvenima aš čia apie tuos kurie netrukdo kitiems ,o va tuos pedofilai ,zoo... juos iškastruot ir paleisy bus visuomenė saugesnė

11

Kuom saugesne visuomene kai nebebus zoofilu?Tavo suniuka kazkas padare?Ko ant tu zoofilu taip pyksti, ar bent viena toki sutikai savo gyvenime?
Su kuom nesusiduriau, tad negaliu pasakyti kaip sureguociau, labiausiai is isvardintu nemegstu biseksualu, esu buves apsizodzeves su lesbe, tai tokiu ir nemegstu, su kuriais turiu bloga patirti, o visokie fetisistai, nasistai, zydai ar altrujistai dar nieko blogo nepadare, tad nuomones neturiu susidares apie juos.

12

nesamone viska plakt i viena kruva, konkretinam tema

13

Vilija, 19 parašė:

Ką manote apie homosexualizmą, lezbionizmą, bisexualizmą, transvestitus, pedofilus, nekrofilus, zoofilus ir t.t ???

Blogai blogai ,labai blogai ;D tiek apie netrdicine orientacija esam prikalbeje kad nebera ka bepasakyti :::a55 is ju isimtis zoofilia ir nekrofilija  ;D-> http://www.youtube.com/watch?v=7rqM5jrh8zs      apie situs mazai kalbeta forume ypac apie nekrofilija :?
o stai pedofilija tai manau nusikaltimas pats didziausias...kaip galima daryti tai su vaikais su kudikiais neisivaizduojiu... pripazistu kad tai ligoniu ligoniai

14

tai ivardinkine, nuo kiek metu jau galima myletis?Jeigu miliesi su 16 metu, ar skaitosi pedofilija?Tai gal puse zmoniu tada yra pedofilai?

15

"Ka manote apie homosexualizma, lezbionizma, bisezualizma, transvestitus, pedofilus, nekrofilus, zoofilus ir t.t.???" :? :? :?

Hmm... Vienareiksmiskai - KODAS S.E.B. :::a16

16

Tomas, 31 parašė:

Kuom saugesne visuomene kai nebebus zoofilu?Tavo suniuka kazkas padare?Ko ant tu zoofilu taip pyksti, ar bent viena toki sutikai savo gyvenime?
Su kuom nesusiduriau, tad negaliu pasakyti kaip sureguociau, labiausiai is isvardintu nemegstu biseksualu, esu buves apsizodzeves su lesbe, tai tokiu ir nemegstu, su kuriais turiu bloga patirti, o visokie fetisistai, nasistai, zydai ar altrujistai dar nieko blogo nepadare, tad nuomones neturiu susidares apie juos.

Taip esu sutikusį ir net teke matyt

17

Vilija, 19 parašė:

visi varksai ligoniai

18

Aukse, 28 parašė:

tai ivardinkine, nuo kiek metu jau galima myletis?Jeigu miliesi su 16 metu, ar skaitosi pedofilija?Tai gal puse zmoniu tada yra pedofilai?

Pagal Lietuvos istatymus myletis galima nuo 14 metu.

19

lb blogai, taip blogai kad geriau net cia nerasysiu ka manau smile  bijau issakyti savo nuomone, nes vienas pazystamas ta tema internete uz komentara gavo nemaza bauda smile
tipo zodzio laisve lietuvoj, bet tik pabandyk ka nors blogo pakomentuoti apie gejus ar zydus, gausi bauda, o juk ne zmones kalti kad priesiskuma jaucia mazoms bendruomenems, o jie patys to prisipraso, nes tik paziurek tv, tai nuogi laksto gejai po miestus, tai dar kaip nors issisoka savo bjauriu elgesiu, beto as nekalbu apie tuos gej... kurie turi savo asmenini gyv. gal bendrija, ir ramiai gyvena, tada as suprantu, bet tik ne issisokinet ir pazeidinet normaliu, tradicines orientacijos, zmoniu teisies

20

man atrodo reiktu juos visus naikinti.