Tema: Telegonija
ka manote apie telegonija? ka manot apie siuolaikini laisva seksa? apie telegonija trumpai galit pasiskaityti čia http://www.visokybes.com/wiki/105/1711_Telegonija
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Telegonija
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ka manote apie telegonija? ka manot apie siuolaikini laisva seksa? apie telegonija trumpai galit pasiskaityti čia http://www.visokybes.com/wiki/105/1711_Telegonija
aa, tai va kaip cia vadinama. tai cia seniai zinomas dalykas. jei nori susilaukti 100% savu vaiku, ieskok nekaltos panos ;]
Na bet tai galioja, tik jei vyras baigia merginoje(nesinaudoja prezervatyvu). Nes kitu atveju sitai neveikia
Na bet tai galioja, tik jei vyras baigia merginoje(nesinaudoja prezervatyvu). Nes kitu atveju sitai neveikia
vat, kad veikia ir su prezervatyvu, as esu girdejas, kad net esant masturbacijai(galvojant apie koki nors partneri ir issivaizduojant kad su juo myliesi..)taipat vyksta toji telegonija, tik gal netaip stipriai (minties galia, nes orgazmo metu visi smegenai isijungia i darba, o siaip zmogus tenaudoja 5-20% smegenu galios)
idomus straipsnis, kazkaip siurpoka pasidare..
bet kiek supratau, tai gali netgi nuo proteviu ateiti, mociutes ar mamos rysiai ir pan..
bliamba daug palikuoniu turesiu, tiksliau kiti tures:D bet rimtaj wercia susimastyti, del nekaltos zhmonos:)))
na kiek supratau ir nekaltybe gali neisgelbet :V
cia panasiai kaip horoskopai... nori tikek nori nea...
aisku pamastymai ten tokie ydomus, bet... turbut tiesiog pamastymai...
Sutinku su Evaldu. Kazkas norejo pasirodyti labai protingas ir tiek. O del to kur rase apie kumele ir zebra tai akivaizdus issigalvojimas, nebent spermatozoidai ilga laika islieka gyvi nes genetiskai tai neimanoma... tas pats ir del juodaodziu vaiku. Jei tevai abu baltieji, ir ju paciu tevai ir seneliai baltieji tuomet juodaodis vaikas gimti negali. Jeigu taip nutiko, reiskia zmona i sona vaiksciojo.
na straipsnis man rodos laužtas iš piršto.. nes su tais kryžminimais tai Dora teisi, nes jei gimineje baltieji tai tamsiaodis vaikas negims (nebent moterele) pasivartele lovoje su kokiu nors juoduku
Manau sis straipsnis kiek tikslesnis: http://en.wikipedia.org/wiki/Telegony_(pregnancy)
Vytautai, nustok zmonem smegenis plauti.
Įdomu įdomu... ar google scholar esantys straipsniai šia tema irgi iš piršto laužti? o Vytautui medalį už šitą temą reiktų pakabinti. Tegu tik smegenų plovimas, bet jau geresnis nei tas, kurį propaguoja visuomenė kišdama nevaržomo sekso idėją.
joa vytautai.... visai tu negerulis
Martyna, paziurek i tu straipsniu datas
daug tokiu straipsniu esu skaites, kituose minima, kad tyrimai apie telegonija buvo slepemi ir net naikinami, o dabar jais tiketi nelabai kas nori...
Paistalai tie tavo straipsniai..idijotu skelbiami dalykai tam kad sukelt demesi, pagazdint zmones gyvenancius pilnaverti gyvenima su visais malonumais, ir priversti visus buti nekaltais iki tol kol prireix vaiku..pieva gi cia, o beto ir fiziskai tai neimanoma..
Paistalai tie tavo straipsniai..idijotu skelbiami dalykai tam kad sukelt demesi, pagazdint zmones gyvenancius pilnaverti gyvenima su visais malonumais, ir priversti visus buti nekaltais iki tol kol prireix vaiku..pieva gi cia, o beto ir fiziskai tai neimanoma..
ka tu skaitai pilnaverciu zmogaus ir visos visuomenes gyvenimu? neistikimybe, paleistuvystes ir kitoki zema kaifa?
Tomas, 28 parašė:Paistalai tie tavo straipsniai..idijotu skelbiami dalykai tam kad sukelt demesi, pagazdint zmones gyvenancius pilnaverti gyvenima su visais malonumais, ir priversti visus buti nekaltais iki tol kol prireix vaiku..pieva gi cia, o beto ir fiziskai tai neimanoma..
ka tu skaitai pilnaverciu zmogaus ir visos visuomenes gyvenimu? neistikimybe, paleistuvystes ir kitoki zema kaifa?
Jeigu zmogus neisipareigojes, laisvas ir gyvena laisvai..ir cia jokia nepaleistuvyste o gyvenimas..Viskas aisku man is sito tavo posto kokie tavo tixlai ir kox mastymas..kankinkis, varzykis gyvenk be malonumo..pats kaltas..:D Bet neskleisk kazkokiu ereziju su idijotiskom teorijom..
as irgi esu uz zmogaus laisve, bet koks tu laisvas gali but jeigu nezinai kaip pats zalojiesi, o as pats zmopniu nesmerkiu, tik kai kurie veiksmai man atodo nepagirtini...
na vikipedija biski praplete akirati ;]] as ir seniau esu girdejes atseit jei veislinis suo davesi su neveisliniu, tai jau daugiau is jo jokios naudos, nes sekantys palikuonys nebebus veisliniai. bet gal ir sitas dalykas tiesiog atejo is senu paprociu ir visai nera tiesa. na ka, kiekviena diena suzinai ka nors naujo, smagu ;]
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Telegonija