1

Tema: tv

Pasnekekim apie Lietuvos televizija , patinkanciais ir nepatinkancias laidas

2

Re: tv

Patinka viena laida! "Nekenciu reklamos"

3

Man si laida irgi labai patinka smile

4

Bet jos jau neberodo .

5

gaila, kad tik apie lt snekam tongue db televizoriaus beveik neziuriu, bet kai proga pasitaiko tai visai nieko man "svaros misija" big_smile o daugiau nlb ka pamenu...reiks kada gal prisest prie tv :::920

6

na ziuriu tik Panorama per LTV nes kitos atrodo kad neobjektyvios zinios :?
>> siaip TV nemegstu, nepatinka man, geriau Lryta paskaitineti arba koki nors BBC
>> na bet apie TV kabame.
> man lb gradu kad zmonems reikia kvailu laidu tokiu kaip "vaiduokliu medziotojai" sudauzytu sirdziu klubai ir dar TV pagalbos visokios.. ir TV detektyvu :V kada lietuva pasveiks ? :::819

7

Bet kai ppaziuri kaip kai kurie tautieciai gyvena ... Gal zmones neturi laiko namams susitvarkyti .( cia as apie " svaros misija " )

8

Dar negreitai smile

9

Reguliariai nežiūriu nieko, bet jei kartais užtaikau ant "Klausimėlio", tai labai smagu darosi. Man tas vedėjas nuostabus, toks nesugadintas ir tikras žmogus.. palyginus su dauguma dabartinių tv vedėjų, kurie apskritai ne žmonės, o iščiustytos besmegenės klejojančios (nors kartais ir tiek nesugeba) marionetės.
Dar Čekuolio laida patinka, kažkaip ji ten šalia "Klausimėlio" rodoma. Mmm... daugiau nesugalvoju. Šiaip nieko naujo nepasakysiu - šlamštas ta lietuviška tv (bet kažkada skaičiau Mikutavičiaus mini bandymą palyginti mūsiškę tv su kitų šalių tv - ne ką geriau ir kitur, pasak jo. Tik tiek, kad kažkas kažkur geba pasiūlyti dar ir discovery ar history channel be visokių atliekų masėms).

10

man labiausiai patinka laida "reklama". Labai daznai rodoma, vis megstama buti itraukta tarp kitu laidu ir turi labai daug idomiu ideju. Pvz "ruzavas vanish jums pades!" big_smile big_smile Argi ne puiku paganyt akeles? big_smile)

11

Gerai , kai yra kabelinwe , o jei jos nera kaip pasijungti ? Tada lieka tik lietuviskas slamstas .

12

O kam reklama nepatinka smile

13

Martyna, 20 parašė:

Reguliariai nežiūriu nieko, bet jei kartais užtaikau ant "Klausimėlio", tai labai smagu darosi. Man tas vedėjas nuostabus, toks nesugadintas ir tikras žmogus.. palyginus su dauguma dabartinių tv vedėjų, kurie apskritai ne žmonės, o iščiustytos besmegenės klejojančios (nors kartais ir tiek nesugeba) marionetės.
Dar Čekuolio laida patinka, kažkaip ji ten šalia "Klausimėlio" rodoma. Mmm... daugiau nesugalvoju. Šiaip nieko naujo nepasakysiu - šlamštas ta lietuviška tv (bet kažkada skaičiau Mikutavičiaus mini bandymą palyginti mūsiškę tv su kitų šalių tv - ne ką geriau ir kitur, pasak jo. Tik tiek, kad kažkas kažkur geba pasiūlyti dar ir discovery ar history channel be visokių atliekų masėms).

Cekuolis mane visada prajuokina pasiveikindamas ""sveiki popieteje" ;D lb juokingai skamba smile bet jo laida man patinka smile

14

Jo laida - fenomenas. Net nedrįsčiau pavadinti tos laidos fakultatyvia. Tai tiesiog privalu. smile Labai čiki informacijos paberia. Žinoma, nepatartina žiūrėti visų... būna gi visur vėjų big_smile

15

Aukse, 31 parašė:

Bet jos jau neberodo .

Todo yutube

16

Aukse, 31 parašė:

Bet kai ppaziuri kaip kai kurie tautieciai gyvena ... Gal zmones neturi laiko namams susitvarkyti .( cia as apie " svaros misija " )

na zinai, cia kiekvieno zmogaus supratimas kitoks del tos svaros.. smile jei pas mane tokie siukslynai namie butu tai niekaip nesikviesciau jokiu misiju nes geda butu savo nevalyva irstva parodyt...
o tie zmones laiko namams tvarkyti aisku kad neturi, nes jiem tuo metu ziuri tv arba dar koki "naudinga" darba atlieka big_smile
man toj laidoj tas ir patinka, kad galbut zmones susimasto ka daro netaip (ko nedaro tiksliau), truputi susigesta ir gal imsis sluotos patys..beje, idomus sprendimai ten tokie retkarciais buna..o ir ziurint tokia laida galima atsipusti..tokia lengva, kvepianti svara..neprikimsta daug s* big_smile

17

Aukse, 31 parašė:

Ziurint kokia ta reklama :::111

18

Jei juokinga tai dar nieko . Is " svaros misijos " galima pasimyti kaip geriau namus susitvarkyti arba ideju ju pagrazinimui .

19

kazko labai tos lietuviskos laidos primena uzsienyje jau daug seniau pradetas rodyti smile
ziuriu tas laidas apie automobilius kurias galima pamatyti internete,netransliuoja lietuva daug kanalu per satelita,gaila o galetu smile

20

Tomas, 25 parašė:
Aukse, 31 parašė:

Ziurint kokia ta reklama :::111

is vaikystes atsimenu vienintele reklama kuri lb patiko..tai vaziuojantis coca colos kaledinis karavanas tongue