21

Re: tv

As neziuriu Lietuvos Televizijos, argumentas toks, kad ji manes nesudomina, na nebent senoji geroji animacija smile

22

Humoro laidos dar neblogos .

23

Televija LTV ,YRA GERŲ LAIDŲ  ,ar kada žiūrėjote \Popiete su Čekuoliu \itin įdomi ,po to \Emigrantai\ manau yra kas pažiūrėt tik reike domėtis ,aišku kas ką domina

24

Kazkada seniai ziuredavau " zvaigzdziu duetus " , galima prisiminti visas senas dainas .

25

kaip neseniai buvau J.Erlicko koncerte tai jis teisingai pasake..televizoriuje pramusiau skyle nes norejau paziureti ar ir viduje taip pat neidomu kaip ir per laidas(bent jau tokia prasme buvo pasakyta)
nesamones rodo ir dabar penktadienis ir kaskoks duokim garo po velniu kam tokio slamsto reikia...

26

Vaiva, 19 parašė:

kaip neseniai buvau J.Erlicko koncerte tai jis teisingai pasake..televizoriuje pramusiau skyle nes norejau paziureti ar ir viduje taip pat neidomu kaip ir per laidas(bent jau tokia prasme buvo pasakyta)
nesamones rodo ir dabar penktadienis ir kaskoks duokim garo po velniu kam tokio slamsto reikia...

va cia tai mintis :::833:::858

27

aciukas kad pritari mano minciai smile kaip malonu

28

Na, o kam ta tv isviso ziureti? Negi kompiuterio neuztenka? galima parsisiusti koki tik pageidauji filma ar laida ir pasiziureti kada nori ir kiek nori. smile Puikiausias TV!

29

aš anksčiau irgi putojausi dėl "duokim garo", bet dabar man jau ima dėl to gėda darytis :V jaučiu, tampu beviltiška konservatore :V

30

Martyna, 20 parašė:

aš anksčiau irgi putojausi dėl "duokim garo", bet dabar man jau ima dėl to gėda darytis :V jaučiu, tampu beviltiška konservatore :V

>> vienintelis dalykas kas patinka man is L L muzikos tai kankles skrabalai, birbyne bet labiausiai tai SUTARTINES, lb man jos graziai skamba smile (na dar nuo balsu priklauso ar dainiuoja ar rekauja big_smile )

31

Vaiva, 19 parašė:

Truputį nusipeži ,reike džiaugtis ,kad dar žmonės primena iš kokių šaknų mes ,visos tautos savo liaudiškas dainas žino ir niekada taip nesakytų iš pagarbos savo tautai ,prisiminkime ,kad yra tėvai,seneliai kurie šių laidų lauke ,

32

o as tai LTV ziuriu reciausiai is visu kanalu, taciau to kanalo laidos labiausiai patinka - lb megstu paziureti "emigrantus" ar "pinigu karta", o siaip tai man tv daugiau reikalingas ziniom paklausyti, ka nors beveikiant . hm, tai lietuvisko tv patikimas tuo ir apsiribos..... :::818 ai, dar universitetai.lt visai nieko per tango tv... jei speju atsikelti tokiu metu big_smile

33

Anaztazija, 39 parašė:
Vaiva, 19 parašė:

Truputį nusipeži ,reike džiaugtis ,kad dar žmonės primena iš kokių šaknų mes ,visos tautos savo liaudiškas dainas žino ir niekada taip nesakytų iš pagarbos savo tautai ,prisiminkime ,kad yra tėvai,seneliai kurie šių laidų lauke ,

as manau, kad tokioms laidoms pribrestama..pvz man irgi jos atrodydavo "nereikalingos" smile o db tik tokias ir verta pasiziuret...nemaciau anei vieno vaiko, kuris mielai, savo noru, ziuretu kad ir ta pati "duokim garo" wink

34

Aukse, 31 parašė:

Kazkada seniai ziuredavau " zvaigzdziu duetus " , galima prisiminti visas senas dainas .

as ir dabar ziuriu, ir pati palinguoju, padainuoju.. man smagu.. senos dainos visada bus ir buvo geros dainos..  man tik tas per tv3 nepatinka.. o per lnk tai labai idomu.. tu dainu zodzius as zinau, man smagu..

35

Nijolė, 21 parašė:
Aukse, 31 parašė:

as ir dabar ziuriu, ir pati palinguoju, padainuoju.. man smagu.. senos dainos visada bus ir buvo geros dainos..  man tik tas per tv3 nepatinka.. o per lnk tai labai idomu.. tu dainu zodzius as zinau, man smagu..

negeriau tiesiog mp3 isijungt ?

36

ne, man smagiau paziuret ;D

37

televizorius dazniausiai kaip fonas man, nes jame nebera ka ziureti... nervina, tai kad labai tv3 ir lnk, apie zvaigzdes pradejo rodyti, kaip jos ten gyvena, o kam tas idomu? juk daug smagiau ziureti vaitekuno laida, kur visokia lietuvos idomybes rodo:) pora valandu gali sekmadieni laimingas ziureti LTV, nes pirma paziuri klausimeli poto pasiklausai cekuolio, nors kai kada nusisneka jis, poto "keliaukim", "keliai, masinos, zmones" ir cekuolis. per ta vakara suzinai naujo:) dar per pirma rode apie kitu saliu miestus, tai labai idomu buvo:)

38

Mindaugas, 17 parašė:

televizorius dazniausiai kaip fonas man, nes jame nebera ka ziureti... nervina, tai kad labai tv3 ir lnk, apie zvaigzdes pradejo rodyti, kaip jos ten gyvena, o kam tas idomu? juk daug smagiau ziureti vaitekuno laida, kur visokia lietuvos idomybes rodo:) pora valandu gali sekmadieni laimingas ziureti LTV, nes pirma paziuri klausimeli poto pasiklausai cekuolio, nors kai kada nusisneka jis, poto "keliaukim", "keliai, masinos, zmones" ir cekuolis. per ta vakara suzinai naujo:) dar per pirma rode apie kitu saliu miestus, tai labai idomu buvo:)

i klausima o kam tas idomus zvaigzdziu gyvenimas...skaiciau zurnale vienam ,kad buvo atlikti tyrimai, kuo domisi berods latvija lietuva ir lenkija..tai kazkuri domisi politiku gyvenimu, kt dar ten kazkuo, o lietuviai zvaigzdziu gyvenimu..pasak psichologu tai parodo musu saves nuvertinima..nes mums atrodo, kad kitu gyvenimas yra daug idomesnis uz musu wink
p.s.: atejus pavasariui, tikekimes, kad visi eis i gamta ir nesedes namuose prie kadaise tik zydruju ekranu tongue

39

hm.. seniai jau nemaciau tv big_smile bet seniau ziuredavau pinigu karta, pries ja kartais ir tv foruma, ar kokia ten rodydavo.. smile
internete paziuredavau "negali buti", nes niekad nepataikydavau kada ja rodo per tv big_smile
o naujienas, kurios mane domina dazniausiai paskaitau internete smile

40

ERadau , keleta svetainiu , su online tv . Tai dabar ziuresiu rusu televizija , ilgai ir nuobodziai .