Re: Įvertink savo loginį mastymą :)
parasiau laiskuti temos autorei..lauksim atsakymo
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Įvertink savo loginį mastymą :)
parasiau laiskuti temos autorei..lauksim atsakymo
imciau mociute, bet seip man idomu kur cia gali buti "logika" paslepta?..
gal cia ta autobusu stotele ka nors reiskia?
tai man atrodo kad cia viss bajeris toje autobusu stoteleje ir yra...gi galetu sakyti gatvej(nors zinoma taip ir yra),o cia vat autobusu stotelej..
aš žinau ir atsakymą, bet negaliu sakyt, nes ne aš kūriau, pati autorė turi tokią teisę (erzinu )
o kas cia per masina, kad paimti tik viena? gal as vairuoju greitaja? :D:D tada tikrai imciau mociute
esmė ne kokia mašina ir ne kur jie visi trys stovi (ne stotekėj esmė), svarbu koks yra žmogaus mąstymas, ir vertybių skalė: ką pasirinksi, ar geriausią draugą (juk tikro draugo nepaliksi nelaimėj), vėliau išsvajotasis vaikinas/ mergina (gali daugiau nebūt progos kad tokį(ią) tobulybę sutiksi), na ir močiutė - ji pagyvenusi, gerbtino amžiaus žmogus ir dar plius sunkiai serganti..
drauge pasodinciau uz vairo, tegu nuvairuoja mociute i ligonine, o as susipazinsiu su vaikinuku
bingo
autorės lb atsiprašau...
niu jei atspejau, tai tada tikrai neveltui mokiausi "analitinio mastymo logikos"
aaa,vat kur suo pakastas... o as bandziau tarp eiluciu perskaityt...na,tai tada klausimas,kodel taip konkreciai aprasoma kur jie buvo tuo metyu,,galejo skyti gatveje,tada nebuciau prikibus..
aaa,vat kur suo pakastas...
o as bandziau tarp eiluciu perskaityt...na,tai tada klausimas,kodel taip konkreciai aprasoma kur jie buvo tuo metyu,,galejo skyti gatveje,tada nebuciau prikibus..
na, jei nori, galima prie visko prikibti
o jei drauge vairuot nemoka??? (ir as taip pat)
o jei drauge vairuot nemoka???
(ir as taip pat)
aha, o jeigu aš vairuot nemoku, kaip aš būčiau nuvežus tą senutę??? ;D ;D be to aš gal net nebūčiau jos vežus o būčiau pati su tuo vaikinu susipažinus ;D ;D ;D
na taip
prisikabint galima
aš taip pat sakiau taip kai pati galvojau atsakymą
na taip
prisikabint galima
aš taip pat sakiau taip kai pati galvojau atsakymą
labai atsiprasau, kad priverciau taip ilgai laukti ir nekantrauti atsakymo bet matau kad ir patys priejot teisingo atsakymo
taip, lina19 buvo teisi, prie vairo reiketu sodinti drauge, kad nuveztu mociute i ligonine (drauge juk ir masina tikrai grazins )
o pati (pats) lieki stotelej ir kabini ta fantastiska vaikina/mergina
visi patenkinti ir ilgai bei laimingai gyveno
beje sis uzdavinukas nuskambejo per pokalbi del darbo
tai mane tada grit ismestu is to darbo
labai atsiprasau, kad priverciau taip ilgai laukti ir nekantrauti atsakymo
bet matau kad ir patys priejot teisingo atsakymo
![]()
taip, lina19 buvo teisi, prie vairo reiketu sodinti drauge, kad nuveztu mociute i ligonine (drauge juk ir masina tikrai grazins)
o pati (pats) lieki stotelej ir kabini ta fantastiska vaikina/mergina![]()
visi patenkinti ir ilgai bei laimingai gyveno![]()
beje sis uzdavinukas nuskambejo per pokalbi del darbo
tikiuos, kad kai eisiu i pokalbi del darbo gausiu butent si uzdavinuka
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Įvertink savo loginį mastymą :)