21

Re: Įvertink savo loginį mastymą :)

parasiau laiskuti temos autorei..lauksim atsakymo big_smile

22

imciau mociute, bet seip man idomu kur cia gali buti "logika" paslepta?..

23

gal cia ta autobusu stotele ka nors reiskia? :::041

24

tai man atrodo kad cia viss bajeris toje autobusu stoteleje ir yra...gi galetu sakyti gatvej(nors zinoma taip ir yra),o cia vat autobusu stotelej.. :::041

25

aš žinau ir atsakymą, bet negaliu sakyt, nes ne aš kūriau, pati autorė turi tokią teisę (erzinu big_smile ) :::822

26

o kas cia per masina, kad paimti tik viena? gal as vairuoju greitaja? big_smile:D:D tada tikrai imciau mociute big_smile

27

esmė ne kokia mašina ir ne kur jie visi trys stovi (ne stotekėj esmė), svarbu koks yra žmogaus mąstymas, ir vertybių skalė: ką pasirinksi, ar geriausią draugą (juk tikro draugo nepaliksi nelaimėj), vėliau išsvajotasis vaikinas/ mergina (gali daugiau nebūt progos kad tokį(ią) tobulybę sutiksi), na ir močiutė - ji pagyvenusi, gerbtino amžiaus žmogus ir dar plius sunkiai serganti..

28

drauge pasodinciau uz vairo, tegu nuvairuoja mociute i ligonine, o as susipazinsiu su vaikinuku smile

29

bingo wink

30

autorės lb atsiprašau...

31

niu jei atspejau, tai tada tikrai neveltui mokiausi "analitinio mastymo logikos" big_smile

32

aaa,vat kur suo pakastas...:::041 o as bandziau tarp eiluciu perskaityt...na,tai tada klausimas,kodel taip konkreciai aprasoma kur jie buvo tuo metyu,,galejo skyti gatveje,tada nebuciau prikibus..:::d46

33

Gabija, 21 parašė:

aaa,vat kur suo pakastas...:::041 o as bandziau tarp eiluciu perskaityt...na,tai tada klausimas,kodel taip konkreciai aprasoma kur jie buvo tuo metyu,,galejo skyti gatveje,tada nebuciau prikibus..:::d46

smile na, jei nori, galima prie visko prikibti big_smile

34

o jei drauge vairuot nemoka??? :::044:::044:::044 (ir as taip pat)

35

Ingrida, 22 parašė:

o jei drauge vairuot nemoka??? :::044:::044:::044 (ir as taip pat)

aha, o jeigu aš vairuot nemoku, kaip aš būčiau nuvežus tą senutę???  ;D ;D  be to aš gal net nebūčiau jos vežus o būčiau pati su tuo vaikinu susipažinus ;D ;D ;D

36

:::044:::044:::044 na taip smile prisikabint galima smile aš taip pat sakiau taip kai pati galvojau atsakymą smile

37

:::044:::044:::044 na taip smile prisikabint galima smile aš taip pat sakiau taip kai pati galvojau atsakymą smile

38

labai atsiprasau, kad priverciau taip ilgai laukti ir nekantrauti atsakymo wink bet matau kad ir patys priejot teisingo atsakymo big_smile
taip, lina19 buvo teisi, prie vairo reiketu sodinti drauge, kad nuveztu mociute i ligonine (drauge juk ir masina tikrai grazins wink)
o pati (pats) lieki stotelej ir kabini ta fantastiska vaikina/mergina big_smile
visi patenkinti ir ilgai bei laimingai gyveno big_smile

beje sis uzdavinukas nuskambejo per pokalbi del darbo

39

tai mane tada grit ismestu is to darbo big_smile

40

Violeta, 29 parašė:

labai atsiprasau, kad priverciau taip ilgai laukti ir nekantrauti atsakymo wink bet matau kad ir patys priejot teisingo atsakymo big_smile
taip, lina19 buvo teisi, prie vairo reiketu sodinti drauge, kad nuveztu mociute i ligonine (drauge juk ir masina tikrai grazins wink)
o pati (pats) lieki stotelej ir kabini ta fantastiska vaikina/mergina big_smile
visi patenkinti ir ilgai bei laimingai gyveno big_smile

beje sis uzdavinukas nuskambejo per pokalbi del darbo

tikiuos, kad kai eisiu i pokalbi del darbo gausiu butent si uzdavinuka :::044:::044:::044