1

Tema: Smalsi ir pavydi arba kodėl mes ieškom vinių subinėj

Kažkada įlindau į draugo mobilų, atradau laaabai gražių žinučių, kurios skirtos ne man - senom jo draugėm. Pasiaiškinimas buvo toks:- Mažute, iki tavęs aš negyvenau vienuolyne, turėjau moterų. Rodos, viskas suprantama. Sužinojau jo el. pašto slaptažodį, perskaičiau laiškus adresuotus ne man, kurie buvo rašyti seniai. Pasiteisinimo nebesulaukiau, išgirdau repliką:- Kodėl ieškai vinių subinėj? Juk kas buvo tas pražuvo. Dar smagiau buvo naršyt po jo kompiuterį, tą dariau kai jo nebuvo namuose. Radau video filmuką. Filmavo jis kažkokią nuogą merginą, girdėjau jo prikimusį balsą. Filmukas padarytas tuo metu, kai aš jo net nepažinau, tačiau nepasakyčiau, kad buvo malonu. Sukaupusi jėgas neparodžiau pavydo, tik pasakiau, kad jam reiktų įgarsint kokį serialą, nes jo balsas per video skamba nuostabiai.
Rodos, visa tai buvo iki manęs, tačiau aš išgyvenu taip, tarsi tai įvyko tada kai jis jau pažinojo mane. Kodėl mes taip elgiames? Gal bandom sau įrodyt, kad idealus vaikinas turi aibe trūkumų, gal ieškom priežaščių skyrybom?

2

Re: Smalsi ir pavydi arba kodėl mes ieškom vinių subinėj

na,kaip bendravarde bendravardei,tai parasysi tau sitaip...na,tavo reakcija yra normali i tai kad pamatei tokiu nekokiu dalykeliu(ypac tas filmukas big_smile ),bet manau kad pasielgei gerai,kad nekelei ten pavydo scenu kazkokiu tusciu...kas buvo pries tai tai ir liko praeityje,gi jis negalejo zinoti,kad kazkada sutiks tave ir tau nepatiks kad jis kazkada turejo kazka kita,butu nelogiska,sutik? :::818 .na,tie sms nera labai grazu is jo puses,bet gal tai tik senos draugystes palaikymas..gal visgi geriau,nei kad senosios ant jo :::123 drebtu...
o de tu skyrybu taves nelabai supratau..gal pati ieskai priezasciu ir kabliuku?:::819

3

Naturalus dalykas, kad pradedam pavyduliaut ir kuo daugiau pavyduliaujam, tuo labiau pradedam ieskot tu vyniu subinej. Sveikiausia butu apie tai pasisneketi ir lai vaikinas ispasakoja savo visus nuotykius, kaip kad pati ispasakoji jam savo nuotykius... tada bent zinai kas kur kaip ir neturetu istikt kazkokiu staigmenu... wink Bet tai daryti patartina tik tada, kai labai stiprus santykiai big_smile nes po visu pasaku gali ir praeit noras bendraut, jei santykiai nera dar stiprus ;D

4

Gabija, 32 parašė:

Kažkada įlindau į draugo mobilų, atradau laaabai gražių žinučių, kurios skirtos ne man - senom jo draugėm. Pasiaiškinimas buvo toks:- Mažute, iki tavęs aš negyvenau vienuolyne, turėjau moterų. Rodos, viskas suprantama. Sužinojau jo el. pašto slaptažodį, perskaičiau laiškus adresuotus ne man, kurie buvo rašyti seniai. Pasiteisinimo nebesulaukiau, išgirdau repliką:- Kodėl ieškai vinių subinėj? Juk kas buvo tas pražuvo. Dar smagiau buvo naršyt po jo kompiuterį, tą dariau kai jo nebuvo namuose. Radau video filmuką. Filmavo jis kažkokią nuogą merginą, girdėjau jo prikimusį balsą. Filmukas padarytas tuo metu, kai aš jo net nepažinau, tačiau nepasakyčiau, kad buvo malonu. Sukaupusi jėgas neparodžiau pavydo, tik pasakiau, kad jam reiktų įgarsint kokį serialą, nes jo balsas per video skamba nuostabiai.
Rodos, visa tai buvo iki manęs, tačiau aš išgyvenu taip, tarsi tai įvyko tada kai jis jau pažinojo mane. Kodėl mes taip elgiames? Gal bandom sau įrodyt, kad idealus vaikinas turi aibe trūkumų, gal ieškom priežaščių skyrybom?

Ne nu tu ir juokinga..Kaip gali pavydeti ar nepavydeti kas buvo iki taves..zinau nefainas jausmas, bet su tuo turi susitaikyti, nes pakeisti tu nieko negali..O beto labai teisingi jo atsakymai..tokiam amziui vyras isbandes turi buti visko daug, jei jis normalus..todel ir tu turetum suprasti kad normalus vyrai ne vienuolyne sedi..Delto manau sita tema tikrai galima vadinti..kaip- tu ieskai viniu toj subinei..geriau uzsiimk naudingais dalykais, o ne kampstymusi praeityje kuri taves net neliecia..
O beto matau anketoj pati parasius kad ieskai sexui..tai nafik cia svaixti tas pievas?:D

5

Tomas, 28 parašė:
Gabija, 32 parašė:

Ne nu tu ir juokinga..Kaip gali pavydeti ar nepavydeti kas buvo iki taves..zinau nefainas jausmas, bet su tuo turi susitaikyti, nes pakeisti tu nieko negali..O beto labai teisingi jo atsakymai..tokiam amziui vyras isbandes turi buti visko daug, jei jis normalus..todel ir tu turetum suprasti kad normalus vyrai ne vienuolyne sedi..Delto manau sita tema tikrai galima vadinti..kaip- tu ieskai viniu toj subinei..geriau uzsiimk naudingais dalykais, o ne kampstymusi praeityje kuri taves net neliecia..
O beto matau anketoj pati parasius kad ieskai sexui..tai nafik cia svaixti tas pievas?:D

Ar tikrai prie mano anketos puikuojas toks prierašas. Nu ir ką? Ką noriu tą rašau. Nebūtinai žadu tą įgyvendint. Kitokios reakcijos ir nesitikėjau, juk jūs vyrai greit išvadas savaip padarot. Žinau, kad negražu kapstytis svetimuose daiktuose, suvokiu, kad neturiu pykt dėl to kas buvo iki manęs, kitaip ir būt negalėjo, nėra jis koks nors nenormalus, kad kantriai prie palangės būtų laukęs tokios „princesės“ kaip aš. Manai, jį pjaunu savo pavydo priepoliais - anaiptol, turiu šlykščią savybę viską išgyvent viduje, karta net išgirdau, kad aš tikriausiai jo nemyliu, nes niekada nedemonstruoju savo jausmų.

6

Zinoma nemalonu atrasti tokius dalykus. Bet kam tuomet ieskai, ir landzioji i jo e-mail. Negrazu, ir nepagarbu. Negi noretum, kad i tavo kas lystu? Keista man kazkaip. As zinau, kad maniskis yra turejes merginu pries tai ir rases joms e-mailus ir t.t., bet nematau prasmes i juos lysti. Kas buvo tas prazuvo. I kai kuriuos dalykus paprasciausiai nera prasmes gilintis. Apskritai, neisivaizduoju kaip jis taves dar nepaliko, nes zinau, kad jei kas nors pradetu landzioti po mano asmenine informacija ir paskui dar prikaisioti, apsisukciau ir iseiciau.

7

Dora, 19 parašė:

Zinoma nemalonu atrasti tokius dalykus. Bet kam tuomet ieskai, ir landzioji i jo e-mail. Negrazu, ir nepagarbu. Negi noretum, kad i tavo kas lystu? Keista man kazkaip. As zinau, kad maniskis yra turejes merginu pries tai ir rases joms e-mailus ir t.t., bet nematau prasmes i juos lysti. Kas buvo tas prazuvo. I kai kuriuos dalykus paprasciausiai nera prasmes gilintis. Apskritai, neisivaizduoju kaip jis taves dar nepaliko, nes zinau, kad jei kas nors pradetu landzioti po mano asmenine informacija ir paskui dar prikaisioti, apsisukciau ir iseiciau.

na ji sake, kad tai smalsumas... smile

8

Na aš niekada nelysčiau į mobili :::a55 nebent duodu pagrindą ir pavydą sukeltu .Be to kas buvo tas buvo . Nereikia visko gadinti , ten jo prisiminimai palik juos jam:::818

9

o as nesuprantu kam reikalingi senos patirtys(kad ir "geros") saugomos kokiose nors laikmenose, jei kuriama rimta draugyste su nauju zmogumi, juk zvalgytis atgal nereikia...

10

klausei kam mes tai darom? nes esam bobos, kurios megsta "pastradalinti"... mes suvokiam, kad tai praeitis, bet tas smalsumas, kuris prazude daug ka, ne viena privercia taip elgtis... vadovaukis vienu, nezinai ir sirdies neskauda smile dar kodel, nes megstam idealizuoti reikalus, mums atrodo jei mes atsirandam jio gyvenima, jis turi padaryti "delete" ir istrinti viskas, net mintis apie buvusias... bet is kitos puses, esam dar ir siek tiek padlos, issiskyrus, norim, kad musu per visa gyvenima neuzmirstu big_smile mes tiesiog ieskom smegenu subinej ;D

11

Na kas taip iesko tas butinai kazka tai ras, jei netgi nera taip kaip gali atrodyti, bet tokios paieskos griauna viska. BET PAVYDAS VISGI - BUDINGAS JAUSMAS

12

As irgi pritariu tai idejai, kad jei ieskosi tai rasi. Net ir pats nekalciausias zmogus turi pikantisku paslapciu. Bet kam po jas landziot? Juk ir paciai manau ne jis pirmas ir laisku turbut ne vienam rasius esi. As patarciau gyventi sia diena, juk vis del to zmones keiciasi. O be to, jeigu ji myli, tai kokios gali buti abejones ar pavydai? As paslapciom po merginos telefona ar pasta nelandzioju. Kazkaip nematau prasmes ieskoti to, kas mane sunervinti galetu.

13

manau ir as pritarsiu, nereikia knaisiotis, tai jo prisiminimai, jo informacija, juk zmogus turi tureti kazka asmenisko. su draugu kartu esam jau 3 metai, bet nesu ilindus nei i jo pasta, nei i sms..
taip pat ir jis..

o kam.. kad nervintis ir imti pavydeti?

14

Na aš tai pvz apskritai nesuprantu šitos temos tikslo :::011 Visi kalbą apie tą patį, tik kitais žodžiais. Ar temos autorė tik pasiguost nori? Jei pati supranti, tai ko tau iš mūsų reikia? :::a55 Aš 10 metų jaunesnė, bet sugebu suvokt, kad VISI turi praeitį, turi kažkokius prisiminimus, išgyvenimus, patirtus anksčiau ir teisę į PRIVATUMĄ. Pačios ieško prie ko prisikabint, o paskui dar aiškina kad visi vyrai kiaulės. Gal kartais ir į save pasižiūrėkim?:::a52

15

autore bando issiaiskinti kodel ji taip elgiasi, o ne tai, kodel tai negerai...

16

o cia jau geras klausimas... gal ji megsta save pakankinti?

17

tai kaip jus visi skaitot? ;D

18

Tomas, 25 parašė:

Na aš niekada nelysčiau į mobili :::a55 nebent duodu pagrindą ir pavydą sukeltu .Be to kas buvo tas buvo . Nereikia visko gadinti , ten jo prisiminimai palik juos jam:::818

O man panosėjėj buvo jo telefas, va ėmiau ir įlindau. Šaunuolis jis, pasakė, kad jei pajėgčiau įlįst į jo mintis, tai pamatyčiau, kad amžiaus meilės, vargšas taip ir nepatyrė, po to pareiškė: Mažuliuk, žiežula tu, įnoringa, smalsi ožka myliuy tave be proto. Noriu tave vest. Tikiu, kad myli, kaip išgyvendint tą nepataisomą savo landumą?

19

Gabija, 32 parašė:
Tomas, 25 parašė:

O man panosėjėj buvo jo telefas, va ėmiau ir įlindau. Šaunuolis jis, pasakė, kad jei pajėgčiau įlįst į jo mintis, tai pamatyčiau, kad amžiaus meilės, vargšas taip ir nepatyrė, po to pareiškė: Mažuliuk, žiežula tu, įnoringa, smalsi ožka myliuy tave be proto. Noriu tave vest. Tikiu, kad myli, kaip išgyvendint tą nepataisomą savo landumą?

tramdyk save kiekviena kart, kai kyla tokiu minciu, uzsiimk kita veikla

20

na o tu užgošk tą savo smalsumą, žinok tikrai prie nieko gero neprives jei žinosi daug ką apie jo praeitį, jis turi bent kažką pasilikti sau, privatumo kažkokio turėt. Anksčiau ir man pačiai buvo įdomu kokią praeitį vaikinas turėjo, pasiklausinėdavau, kol prieš kokius 2 metus nesusidraugavau su vienu. Aš jo nieko neklausinėdavau, nes jis man pačioj pradžioj pasakė, kad nori būt atviras ir papasakojo visą praeitį, buvusias, meiles, kokios merginos jam visada traukdavo, nuotykius galiausiai, visokių visokiausias daleles (atseit kad iš jo pirma išgirsčiau o ne iš aplinkinių), bet žinai ką, aš to nenorėjau žinot, žinojau viską nuo iki net apie pačias jo buvusias, net iki tokio lygio ką jos mėgsta ir panašiai - ir minusas buvo tame, kad tai tiesiog slėgė mane, jei nežinai tai ir širdis neskauda. Pradraugavau pusantrų metų ir išsiskyrėm, viso pagrindinė priežastis, kad aš per daug žinojau. Db tokios klaidos nedarysiu, ir jei prireiks net neleisiu vaikinui pasakoti apie praeitį. Juk žmonės keičiasi, koks vaikinas buvo anksčiau tai dar nereiškia kad jis toks pat ir db. Pažinai, o gal dar ir pažini žmogų tik bendraudama su juo, kam dar listi į praeitį ir kapstytis po ja? na gal kažkuom mano istorija padės, siūlau nekankint savęs be reikalo, jei tau gera su juo tai kam kažką keisti kad būtų blogiau?