41

Re: Smalsi ir pavydi arba kodėl mes ieškom vinių subinėj

Asta, 39 parašė:

Andriui pritariu ,reik žinot kažkiek ,aš ir po santuokos 5metų sužinojau ,kad mano vyras dar nepažinojusi prasirgęs venerine liga  ,sužinojau ne iš jo ,todėl man yra tai labiausiai pikta ,gyvenam toliau ,bet negaliu jo pakest ir tiek ,o tokius dalykus reiktų pasakyt

Asta, o jus bent snekejot apie tai su vyru?galbut tas pyktis/neapykanta delto, kad neissikalbejot ir tu isgyveni tai viena...siaip nzn kaip galima gyvent su zmogum, jei jam jauti neapykanta...kancia kazkokia gaunas tik...

42

Asta, 39 parašė:

Andriui pritariu ,reik žinot kažkiek ,aš ir po santuokos 5metų sužinojau ,kad mano vyras dar nepažinojusi prasirgęs venerine liga  ,sužinojau ne iš jo ,todėl man yra tai labiausiai pikta ,gyvenam toliau ,bet negaliu jo pakest ir tiek ,o tokius dalykus reiktų pasakyt

siek tiek abejoju kad ta neapykanta atsirado vien tik nuo tos zinios.. yra dar kazkas daugiau

43

Sigitas, 25 parašė:
Asta, 39 parašė:

gyvenam toliau ,bet negaliu jo pakest ir tiek

Na, jei ne paslaptis, tai kaip jus gyvenat toliau?

taip ir gyvename kas sau ,kaip brolis su sese dėl vaikų +jis yra invalidas jau

44

Asta, 39 parašė:
Sigitas, 25 parašė:
Asta, 39 parašė:

gyvenam toliau ,bet negaliu jo pakest ir tiek

Na, jei ne paslaptis, tai kaip jus gyvenat toliau?

taip ir gyvename kas sau ,kaip brolis su sese dėl vaikų +jis yra invalidas jau

arba man pakvipo kazkokiu pasityciojimu arba as labai suklydau ir iskart atsiprasau...ka reiskia "invalidas jau"? o kai tekejai neprisiekei.."varge ir nelaimeje"?(aisku, pasakysi, kad tokia jau realybe)...bet kazkaip tu bandai tik save pateisint, tau blogiausia..na nedryso jis prisipazint del tos ligos...o db del to  "invalido" kaip tu ji pavadinai..tai galvoji jam lengva susitaikyt??...

45

Violeta, 29 parašė:
Asta, 39 parašė:

siek tiek abejoju kad ta neapykanta atsirado vien tik nuo tos zinios.. yra dar kazkas daugiau

Nuo meilės iki neapykantos - vienas žingsnis. Kai skyriaus su savo ex vyru, nejaučiau jam neapykantos, tiesiog abejingumą. Kažkodėl manau, kad jei yra neapykanta, vadinas, kažkur giliai širdy vis dar myli savo vyrą, tiesiog pyksti ant jo. Kodėl? Ar tik todėl, kad nepapasakojo tau apie savo ligą? Ar todėl, kad išgirdai tai ne iš jo lūpų?

46

Aš nesityčioju ,nes ištekėjau jis jau sirgo cukriniu diabetu ,ir dar pas mane 1grp.sesuo invalidė ,nematanti ,pamatytai kaip ja jis daužo kai jam ji pasimaišo nelaiku ,taip laimėje ir nelaimėje ,toks tas gyvenimas

47

Asta, 39 parašė:

Aš nesityčioju ,nes ištekėjau jis jau sirgo cukriniu diabetu ,ir dar pas mane 1grp.sesuo invalidė ,nematanti ,pamatytai kaip ja jis daužo kai jam ji pasimaišo nelaiku ,taip laimėje ir nelaimėje ,toks tas gyvenimas

Na, aš tavęs nesuprantu, neįsižeisk, bet kiekvienas gyvename tokį gyvenimą, koks mus tenkina. Kodėl nesiskiri, jei tau jau taip blogai?

48

juk yra gailestingumas ir žmogiškumas

49

Asta, 39 parašė:

juk yra gailestingumas ir žmogiškumas

Yra.... tiek gailestingumas tiek zmogiskumas..... taciau sie reikalai kiekvienam vis kitaip "rodo".... big_smile
Gyvenkim  gailedami kitu ir dziaukimes ne savo gyvenimu.... Taip juk linksmiau.... ;D

50

KOKS BEBŪTAI VISIEMS NEĮTIKSI KAIP SKAITAU,INVALIDO GAILĖK ,GYVENIMA SUSITVARKYK ,KUR IŠVADA?

51

.. na dar viena prakalbo radusi savo vaikino telefone zinuciu. na ir kas kad radai ten zinuciu, kad gyveni su zmogum tai gerbk jo nuosavus daiktus ir duok privatumo.
> manau kad tel. yra privatus dalykas ir nra ko ten nosi kisti. o kad paflirtuoja su kokia moteruke ar siaip suda pamala tai nereikia demesio kreipti. o jei eisi i sona tai tu nesuzinosi (jei vyras yra protingas, o ne koks "minties gigantas")
> nekomentuosiu daugiau big_smile

52

nesupratau

53

Linas atsake i pirma posta manau smile
o del Astos... taip zmogiskumas ir uzuojauta yra, bet negali taip visa save paaukoti..

54

O KAS BELIEKA ,VISTIEK DAUGUMAI TO NESUPRAST ,PAS MUS TOKE VISUOMENĖ TIK PASMERKT KITA ,KOL PAČIAM TAI NEATSITINKA

55

Anaztazija, 39 parašė:

O KAS BELIEKA ,VISTIEK DAUGUMAI TO NESUPRAST ,PAS MUS TOKE VISUOMENĖ TIK PASMERKT KITA ,KOL PAČIAM TAI NEATSITINKA

Suprast ymanoma.... tik pasipasakok suprantamai.... ;D

56

Anaztazija, 39 parašė:

kažkaip nelabai supratau, ko čia taip putotis? smile nu persirgo ta venerine liga, kol tavęs dar nepažinojo... o ko tu būtent už tos ligos užsikabinai? tai reikėjo prieš ištekant pareikalaut, kad pateiktų visą ligų istoriją, kada kokia kiaulyte, gripu ar viršutinių kvėpavimo takų kataru persirgo.... Man panašu, kad tu labiausiai siunti, nes manei, jog teisingai nusprendei tekėti, o paskui apsižiūrėjai, kad gal būtum radus ir geriau... smile ir pati nežinai, ko nori: "tai jis invalidas, kaip man su juo gyvent..." tau sako - tada skirkis... o tu: "tai ne... gailestingumas yra... bet pamatytum, kaip jis seserį muša..." :::819 Nu, žinok, man prieš akis nieko nemuštų, o jeigu muštų, tai kurį laiką paskui ir kvėpuot bijotų... kad ir koks jau invalidas būtų... smile

57

Diva, 34 parašė:
Anaztazija, 39 parašė:

kažkaip nelabai supratau, ko čia taip putotis? smile nu persirgo ta venerine liga, kol tavęs dar nepažinojo... o ko tu būtent už tos ligos užsikabinai? tai reikėjo prieš ištekant pareikalaut, kad pateiktų visą ligų istoriją, kada kokia kiaulyte, gripu ar viršutinių kvėpavimo takų kataru persirgo.... Man panašu, kad tu labiausiai siunti, nes manei, jog teisingai nusprendei tekėti, o paskui apsižiūrėjai, kad gal būtum radus ir geriau... smile ir pati nežinai, ko nori: "tai jis invalidas, kaip man su juo gyvent..." tau sako - tada skirkis... o tu: "tai ne... gailestingumas yra... bet pamatytum, kaip jis seserį muša..." :::819 Nu, žinok, man prieš akis nieko nemuštų, o jeigu muštų, tai kurį laiką paskui ir kvėpuot bijotų... kad ir koks jau invalidas būtų... smile

Butent!!!! 10 balu!!!!
>>Moteriske issimetus, nori sneket, bet nezino ka ir kaip pasakyti.... ;D
Bet cia nieko tokio del sneku, taciau labai rimta, jei ir gyvena taip, kaip sneka.... neaiskiai.... ;D

58

Sigitas, 25 parašė:
Anaztazija, 39 parašė:

O čia apie ką?

59

Gabija, 32 parašė:
Sigitas, 25 parašė:
Anaztazija, 39 parašė:

O čia apie ką?

čia apie sunkų Anastazijos gyvenimą ir kodėl jinai rado vinių subinėj... smile

60

Diva, 34 parašė:
Gabija, 32 parašė:
Sigitas, 25 parašė:
Anaztazija, 39 parašė:

O čia apie ką?

čia apie sunkų Anastazijos gyvenimą ir kodėl jinai rado vinių subinėj... smile

Geras, tai pasirodo, vinių kartais būna ir ten:::305:::305 O ką aš sakiau?