61

Re: Smalsi ir pavydi arba kodėl mes ieškom vinių subinėj

Gabija, 32 parašė:
Diva, 34 parašė:
Gabija, 32 parašė:
Sigitas, 25 parašė:
Anaztazija, 39 parašė:

O KAS BELIEKA ,VISTIEK DAUGUMAI TO NESUPRAST ,PAS MUS TOKE VISUOMENĖ TIK PASMERKT KITA ,KOL PAČIAM TAI NEATSITINKA

Suprast ymanoma.... tik pasipasakok suprantamai.... ;D

O čia apie ką?

čia apie sunkų Anastazijos gyvenimą ir kodėl jinai rado vinių subinėj... smile

Geras, tai pasirodo, vinių kartais būna ir ten:::305:::305 O ką aš sakiau?

JUS, panele, snekejote apie save.... ;D

62

kodel ieskai?? todel, kad pati to nori :?
>> zmogus apie save pasakoja kitiems tiek, kiek jis nori, kad apie ji zinotu :? asmeniskai mane pacia nervuodavo, kai mano drauges anksciau skaitydavo sms - net jei man ir mama rasydavo.
bet siaip idomi tu, Gabija. nepaskaiciau visu postu, turbut visi tau sake, kad telefonai ir pastai yra asmeninis reikalas :V kiek laiko draugaujat, kad tu negali jo paprasciausiai atvirai paklausti ? manau,nera labai sunku tai padaryti.
turiu viena drauga, pazinti su juo skaiciuoju jau berods 2 metus. jis man mazai pasakoja apie save. bet kuo toliau, tuo as apie ji vis daugiau suzinau. labai sunku is jo kazka istraukti big_smile) man labai smalsu << juk kuo maziau pasakoja, tuo labaiu knieti viska suzinoti big_smile bet cia viska lemia pasitikejimas smile gal jis tavim nepasitiki ?? o jei jis suzinojo, kad tu knisaisi kur nereikia, manau dideli zingsni atgal padaret :?

63

Sigitas, 25 parašė:
Gabija, 32 parašė:
Diva, 34 parašė:
Gabija, 32 parašė:
Sigitas, 25 parašė:
Anaztazija, 39 parašė:

O KAS BELIEKA ,VISTIEK DAUGUMAI TO NESUPRAST ,PAS MUS TOKE VISUOMENĖ TIK PASMERKT KITA ,KOL PAČIAM TAI NEATSITINKA

Suprast ymanoma.... tik pasipasakok suprantamai.... ;D

O čia apie ką?

čia apie sunkų Anastazijos gyvenimą ir kodėl jinai rado vinių subinėj... smile

Geras, tai pasirodo, vinių kartais būna ir ten:::305:::305 O ką aš sakiau?

JUS, panele, snekejote apie save.... ;D

Ne, aš šnekėjau apie partnerio užpakalį, kas dedasi manąjam aš puikiai žinau.:::127

64

VIENA visad norėjau suprast ,ir jis man nreatsakė kam tai reikėjo pasakyt būtent mano tėvui ,tai labiausiai mane yskaudino

65

Asta, 39 parašė:

VIENA visad norėjau suprast ,ir jis man nreatsakė kam tai reikėjo pasakyt būtent mano tėvui ,tai labiausiai mane yskaudino

Ir del sio reikalo jam niekada atleist negalejai, bei dabar negali.... big_smile
Supratau.... ;D

66

Sigitas, 25 parašė:
Asta, 39 parašė:

Ir del sio reikalo jam niekada atleist negalejai, bei dabar negali.... big_smile
Supratau.... ;D

Nu o aš nesupratau, nu niekaip.

67

Gabija, tokius postus reikia skaityt po kelis kartus wink na sunku merginai reikst mintis

68

Asta, tai cia tas gailestingumas ir zmogiskumas kaip pasireiskia? Ziuri kaip dauzo tavo seseri ir jautiesi taip lyg elgtumeisi zmogiskai ir gailestingai?:o

69

Violeta, 29 parašė:

Gabija, tokius postus reikia skaityt po kelis kartus wink na sunku merginai reikst mintis

Viskas aišku, perskaičiau kelis kartus ir supratau, man tik keista, kodėl ta moteris jaučiasi tokia įskaudinta dėl to, kad tą žinią sužinojo iš savo tėvo. Susidaro įspūdis, kad  pats faktas apie vyro ligą, arba, jei ji būtų apie tai sužinojus, kad ir iš vyrą apkrėtusios merginos, nebūtų buvęs toks skaudus. Kas tai, ar tik ne įrodymas, kad kažkada tėvo, gal ir mamos patarimai buvo nustumti į šalį, vyras, tikriausiai, buvo idealizuojamas ir še tau.... Tėvas sužino, kad žentas nebuvo toks jau šventas, kokį jį paišė dukrelė. Gal aš klystu. Nors šiaip viskas ką rašo ši moteris - tai , kad jos vyras muša jos seserį ir iš kažkur išplaukęs žmogiškumas, man tai yra visiška nesąmonė. Būdama žmogiška savo negeram vyrui, ji tarsi būna nežmoniška su savo seserim. Tikriausiai, yra kitų priežasčių, dėl kurių ji ir toliau gyvena su nekenčiamu vyru.

70

suprantama.. mes zinome tik padrikas detales, o bendro vaizdo nera..