Re: Megstamiausia Sporto šaka?
sunkus darbas stangineje ;] kase kartays... ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Megstamiausia Sporto šaka?
sunkus darbas stangineje ;] kase kartays... ;D
kaip tikram lietuviui: krepsinis( tik ziuret) zaist nlb...:D~
tinklinis,tinklinis,tinklinis:D):D):D)o tokios seip jei isiskaito,tai boulingas,boulingas,boulingas ir poolas...:D):V
kasis ir akrobatika=)) tikrai vienos is geriausiu ir graziausiu
zinoma kaip ir daugumai lietuviu man patinka FULE kase jau atgyveno savo laikus todel ir krenta jo populerumas anksciau treniruodavausi 6-7 kartus per savaite ir dar po pora varzybu bet atejau i 12 klase ir teko truputy atsiriboti nuo fules i treniruotes beveik neinu tik i varzybas visada be fules tiesiog negaliu gyventi, nepazaides savaite laiko galeciau numirti beje, vienos sporto sakos nesuprantu ir nemegstu labiausiai tai rankinio.
ir as daznai losiu fule reiktu surinkti komanda ir varyti palosti pries bite kokia ar pan , jie irgi turi komanda, kazkada pas juos losiau
Na kaip lietuvei ajsku krepsinis ce jau kaip tikejimas..na o seip lb patynka stalo tenisas....:)
tik f-1
pati idomiause tai kriketas
plaukimas
nu futbolas ir skate jej ce prie sporto:D
Na ziureti man patinka krepsini.. futbola rankini; ledo rituli..zaisti rankini ir futbola kartais tinklini
Na mano tei megstamiausia sporto saka yra jegos trikowe...
mano-plaukimas arba dailusis ciuozimas
stalo tenisas
na man tai patinka irklavimas.. na kase ne prie sirdies..:) na mekstu auto-moto sporta dievinu ji..
negaleciau isskirti konors vieno nes yra 3 dalykai. Kasiukas , fuliukas ir lengwoji atletika
na mano pats megstamiausias zaidimas,tai rankinis..siame sporte atradau save..:)
K*R*E*P*S*I*N*I*S ))) :*va jam va:* geriausias zmonijos isradimas jis :*
o man labiausiai tai patinka dziudo.pati sportuoju 4 kartus i sawaite sia sporto saka.
mano megstamiausia sporto saka tai irklavimas visai saunu sportuot vasara ir greiciu idegi ir pasimankstini :D:D
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Megstamiausia Sporto šaka?