Tema: one ysilauzimas
nzn ar buvo tokia tema sukurta, bet noreciau suzinoti ar yra koks nors budas insilauzti y one svetimo anketa... ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → one ysilauzimas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nzn ar buvo tokia tema sukurta, bet noreciau suzinoti ar yra koks nors budas insilauzti y one svetimo anketa... ?
yra budas uzblokuoti one
kai zinai slaptazodi ir prisijungimo varda ;D imanoma viskas ;D
bet gal yra kokia programa kaip galima insilausti
taip yra ;D svajones ;D
jau kokia negerule ta kristina... tai..
Yra tu programu, tereikia zinoti logina ir per tam tikra laiko tarpa - atrakins:) bet patariu neuzsiimti:) tokiom machinacijom:) Nylka nesjuok:PPP rimtas cia dalykas ir realus:)
Oho kaip fainai as ir noriu ;D
Yra tu programu, tereikia zinoti logina ir per tam tikra laiko tarpa - atrakins:) bet patariu neuzsiimti:) tokiom machinacijom:) Nylka nesjuok:PPP rimtas cia dalykas ir realus:)
ir ka ji su tuo iejimu darys ??? parasys gal mano pusbroliui ar dar kokiam biceliui :? kad as ji myliu??
siaip, tikiu, kad ten visokiu dalyku yra :? bet koks tikslas?? gal ji nori uzkariauti ones pasauli???
aaaa, kaip baisu gal paskaitys savo vaikino one.lt anketa... su kiek panu susirasineja:D Nijole, nebuk nesupratinga ;D
siaip buna bajeriu jei galutinai neiseini i one ir tik paprastai langa uzdarai, cia kalba eina jei kompas visuomeninio naudojimo , gali atsidaryti pries tai naudojusiojo one anketa
hhmmm.. jo ) ir gales pavydo scenas kelti >> tu mane apgaudineji
su sawlytea
~ su kjiskjuutea ir zjuikjutea
~~ ;D ;D jau isivaizduoju
)
ziauru karoc ;D
Nijole, cia gerai susakei ;D
Laurynas, 22 parašė:Yra tu programu, tereikia zinoti logina ir per tam tikra laiko tarpa - atrakins:) bet patariu neuzsiimti:) tokiom machinacijom:) Nylka nesjuok:PPP rimtas cia dalykas ir realus:)
ir ka ji su tuo iejimu darys ??? parasys gal mano pusbroliui ar dar kokiam biceliui :? kad as ji myliu??
siaip, tikiu, kad ten visokiu dalyku yra :? bet koks tikslas?? gal ji nori uzkariauti ones pasauli???
aga tu wienintele ir nepakartojama! nieko asmenishko:) labai neuzhsipulk, bet ish tawo komentaru pershasi tik tokia iswada:)
tai aisku, Laurynai.. tu nezinojai??? et...
>> bet tu pats pamastyk..ka tu darytum su kito zmogaus one ar ieskoku :? as kadaise zinojau savo sesiaus loginus ir ji mano zinojo, nes as tingedavau paskaityt,kas man parase, tai prasydavau jos, kad man paskaitytu ) as neisivaizduoju, ka galima daryti :?
as tavo gal ir dabar prisiminciau tik ten ttos rades gale tai su joms beda ;D bet savo slaptazodi tai karts nuo karto pasikaitalioju :V
tai nueik atrasysi laiskus ;D menesi jau ten jie stovi ;D
...shiaip...nenustebau ... shiandien man buvo kilusi tokia pati mintis... ishsiskyrem su draugu... nes jo geriausias drauguzis, geroji feja, kad ji kur velnias...laabai prisidejo su savo ieshkoku... beieshkant jam drauges, kai mes susipykstam...
neraugink nu poto pasmirs pasto dezute.. :?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → one ysilauzimas