1

Tema: one ysilauzimas

nzn ar buvo tokia tema sukurta, bet noreciau suzinoti ar yra koks nors budas insilauzti y one svetimo anketa... ?

2

Re: one ysilauzimas

yra  budas uzblokuoti one

3

kai zinai slaptazodi ir prisijungimo varda ;D imanoma viskas ;D

4

bet gal yra kokia programa kaip galima insilausti

5

taip yra ;D svajones ;D

6

jau kokia negerule ta kristina... tai.. wink

7

Yra tu programu, tereikia zinoti logina ir per tam tikra laiko tarpa - atrakins:) bet patariu neuzsiimti:) tokiom machinacijom:) Nylka nesjuok:PPP rimtas cia dalykas ir realus:)

8

Oho kaip fainai big_smile as ir noriu ;D

9

Laurynas, 22 parašė:

Yra tu programu, tereikia zinoti logina ir per tam tikra laiko tarpa - atrakins:) bet patariu neuzsiimti:) tokiom machinacijom:) Nylka nesjuok:PPP rimtas cia dalykas ir realus:)

ir ka ji su tuo iejimu darys ??? parasys gal mano pusbroliui ar dar kokiam biceliui :? kad as ji myliu??
siaip, tikiu, kad ten visokiu dalyku yra :? bet koks tikslas?? gal ji nori uzkariauti ones pasauli???

10

aaaa, kaip baisu big_smile gal paskaitys savo vaikino one.lt anketa... su kiek panu susirasineja:D Nijole, nebuk nesupratinga ;D

11

siaip buna bajeriu jei galutinai neiseini i one ir tik paprastai langa uzdarai, cia kalba eina jei kompas visuomeninio naudojimo big_smile , gali atsidaryti pries tai naudojusiojo one anketa wink

12

hhmmm.. jo big_smile) ir gales pavydo scenas kelti >> tu mane apgaudineji :::914 su sawlytea smile~ su kjiskjuutea ir zjuikjutea smile~~ ;D ;D jau isivaizduoju big_smile)

13

ziauru karoc ;D

14

Nijole, cia gerai susakei ;D

15

Nijolė, 21 parašė:
Laurynas, 22 parašė:

ir ka ji su tuo iejimu darys ??? parasys gal mano pusbroliui ar dar kokiam biceliui :? kad as ji myliu??
siaip, tikiu, kad ten visokiu dalyku yra :? bet koks tikslas?? gal ji nori uzkariauti ones pasauli???

aga tu wienintele ir nepakartojama!:::044 nieko asmenishko:) labai neuzhsipulk, bet ish tawo komentaru pershasi tik tokia iswada:)

16

tai aisku, Laurynai.. tu nezinojai??? et...
>> bet tu pats pamastyk..ka tu darytum su kito zmogaus one ar ieskoku :? as kadaise zinojau savo sesiaus loginus ir ji mano zinojo, nes as tingedavau paskaityt,kas man parase, tai prasydavau jos, kad man paskaitytu big_smile) as neisivaizduoju, ka galima daryti :?

17

as tavo gal ir dabar prisiminciau tik ten ttos rades gale tai su joms beda ;D wink bet savo slaptazodi tai karts nuo karto pasikaitalioju :V

18

tai nueik atrasysi laiskus ;D menesi jau ten jie stovi ;D

19

...shiaip...nenustebau ... shiandien man buvo kilusi tokia pati mintis... ishsiskyrem su draugu... nes jo geriausias drauguzis, geroji feja, kad ji kur velnias...laabai prisidejo su savo ieshkoku... beieshkant jam drauges, kai mes susipykstam...

20

neraugink nu big_smile poto pasmirs pasto dezute.. :?