21

Re: one ysilauzimas

Nijolė, 21 parašė:

tai nueik atrasysi laiskus ;D menesi jau ten jie stovi ;D

eeee tai ir mano tau laiskai parasyti tada smirsta :?
bet one greitai pletkai eina vat ka pasakysiu, ten kaip senu bobuciu turgus, viena parase tai jau kita ir klausia ar tikrai tas ir anas bus big_smile

22

manau galima isilauzti visur netik i anketa bet ir i serverius taip iseina kad i sias informacijas gali pazeti ben koks idijotas su kokia progra sifruojanti slaptazodzius big_smile matot sios informacijos apsaugotos bet juk jas kazkas kuria ir zino silpnasias vietas todel ir yra galymybe kad kazkas kazka gali padaryti!kaip manot kaip pareigunai ir specialiosios tarnybos dirba ir gaudo hakerius ? ogi ir tie turi butu prieiti prie informacijos big_smile tik klausimas kas esi kad tavim cia taip dometus?Elvis preslis ,merlin monro ? ka slepi gimimo metai, triusiku ismera;D
<<<Lina taip buvo ir su omni kazkada big_smile taigi pries iseidami ieikit isnaujo ir sumuskit klaidinga slaptazodi taip ateinantis asmuo atras makaliene:::110

23

man buvo bajeris, kad is manes kontaktams kazkoks vaikigalis prirase zinuciu, "as tave myliu", "tu durnasssss" ir pan. bet siaip kadangi nesinaudoju one, nes..(atskira tema), tai nei zalos dideles nei ka, pasikeiciau slaptazodi. gal laikas is vis is ten issiregistruot..

24

Nijolė, 21 parašė:

tai aisku, Laurynai.. tu nezinojai??? et...
>> bet tu pats pamastyk..ka tu darytum su kito zmogaus one ar ieskoku :? as kadaise zinojau savo sesiaus loginus ir ji mano zinojo, nes as tingedavau paskaityt,kas man parase, tai prasydavau jos, kad man paskaitytu big_smile) as neisivaizduoju, ka galima daryti :?

Baik grybauti ar kalbama apie mane? man to nereikia ash net ir su programa nesilauzhciau i one lt. nera prasmes ant kazhko dergti! Waikas paklause, ash jam atsakiau:D

25

nu tai mes ir issiaiskinom, kad nei tau, nei man tas neidomu. taika :::b18

26

dazniausiai kai pavogia anketas paraso "ciulpiu uz 1,5lt" ar dar kiek nors:D

27

Monika, 14 parašė:

dazniausiai kai pavogia anketas paraso "ciulpiu uz 1,5lt" ar dar kiek nors:D

niu tokiu anketu dar nemacius bet pas daugelis pazistamu pavoge ;D ;D ;D

28

Monika tiesa tiesa sakai, bet nebutina wogti, kad tokiu pridaryti nesamoniu:P Nijole taika taika:::733:::822

29

Kristina, 17 parašė:

bet gal yra kokia programa kaip galima insilausti

programa tikrai yra beja turejau daugeklio zmoniu id ir pas ones smile  seip ta programa veike su banko kortelem su betkuo kur yra id ir pass

30

Ką tik sužinojau kad kažkas iš nones  susidėjo mano nuotraukas paduosiu ji į teismą :::917

31

Tomai> grazus esi ir jima foto o as va jokiu problemu neturiu nemaciau dar savo foto kad kas naudotu smile

32

Irmantas, 22 parašė:
Kristina, 17 parašė:

bet gal yra kokia programa kaip galima insilausti

programa tikrai yra beja turejau daugeklio zmoniu id ir pas ones smile  seip ta programa veike su banko kortelem su betkuo kur yra id ir pass

che che smile

galiu sukurti webini puslapi per 1 h, kur su 100 jokiu programu nenulausi smile  max ka galesi padaryti, kad pakibs serveris nuo per didelio kiekio uzklausu smile cia irgi galima padirbeti, tik jau ne viena h.

33

nesaziningu zmoniu atsirado :Dnors ne:?prisipazino, kad sugeba:Dreik saugotis ;D

34

tai cia gerai ar blogai, ingridut? big_smile

35

mmm...zinoma, kad gerai :Dzinosiu kur kreiptis dabar ;D tik tikiuos jis tures ant tiek sazines ir i mano valdas nesibraus be mano leidimo ;D;D;D
p.s.juk gerai?gerai?ane? :?

36

Ir kas gi čia jau iš tų įsilaužimų tongue