1

Tema: Merginu papustos lupos nuotraukose

Siaip grazu, kai merginos siek tiek papucia lupytes (didesnes atrodo), bet kai praktiskai (pas kaikurias) visose nuotraukose jos papustos, o ne tai kad papustos o tiesiog maximaliai smile ispustos lyg bandytu pabucioti ka stovinti uz metro smile siek tiek juokingai atrodo smile

Ka manote ?

2

Re: Merginu papustos lupos nuotraukose

Manau, kad šitie vaikai yra sekso industrijos aukos su barškučiais makaulėse.

3

Tiesiog mada atejusi is USA (R&B ir kitu pan stiliu atlikejos taip fotkese darydavo) ir tiek..:D Praeis gi..
O Martyna 20 tai kaip pastebejau senamadisko mastymo biski..is provincijos gal..:D

4

asmeniskai, man irgi juoka sukelia ;] jei vienoj nuotraukoj tai suprantama, nori save parodyt is visu pusiu, bet kai visur taip pat, tai jau tikrai galvoj kazko truksta, kad bando tuo kompensuot ;]

5

Tomas, 28 parašė:

Tiesiog mada atejusi is USA (R&B ir kitu pan stiliu atlikejos taip fotkese darydavo) ir tiek..:D Praeis gi..
O Martyna 20 tai kaip pastebejau senamadisko mastymo biski..is provincijos gal..:D

stai kas pasirodo kaltas smile

6

dauguma naujoviu atejusiu is vakaru tik tustina zmogaus vidu, o kuna siekia padaryt tik kaip koki mesos gabala, preke...

7

Vytautas, 21 parašė:

dauguma naujoviu atejusiu is vakaru tik tustina zmogaus vidu, o kuna siekia padaryt tik kaip koki mesos gabala, preke...

Dar vienas pensininkas..Tu juk niekada ir nebusi su tokia pana kuri paputus lupytes, tai kox tavo reikalas?:D Man grazu pvz..kiekvienam juk savo..Ir jokios cia tustybes..nesureiksminkit jus taip paprastu smulkmenu..

8

taigi is smulkmenu ir visa visuma susidaro, kuri siuo atveju nieko verta, bet aisku kas kam labiau rupi

9

Galiu kad ir iš akmens amžiaus būt, jei nepritarimas tokioms "saviraiškos formoms" pateisintinas tik tokiu atveju... Belieka padžiūgauti už tas mergaites, kad daug tokių tomų yra.

10

Nebutu paklausos, nebutu pasiulos..:D

11

Nesamone...kas per daug tas nesveika smile kuriai tinka toks "stilius" - tebunie, bet kas tinka vienai nereiskia kad tinka visom smile

12

parasysiu ir as savo nuomone... as kaip mergina ten jokio grozio nematau, pasidazo lupas blizgiu kuris automatiskai lupas putlesnes padaro ir jos dar papuciair dazniausiai  tokiu vardai buna sexiutEA, maziutEa ir t.t.
. karta su drauge bandem taip padaryti iir nusifotkint... ne kas... mums nesigavo big_smile siame reikale dar gal ir talento reikia tureti ;D

13

Lina, 25 parašė:

karta su drauge bandem taip padaryti iir nusifotkint... ne kas... mums nesigavo big_smile siame reikale dar gal ir talento reikia tureti ;D

cia turbut apie mane ;D kai mes susizvengem :::b02
taip, Lina teisybe sako, reikia tam talento ir noro... siaip. man juokinga ;D na, viena kita, tai dar dzin.. ir prie zmogaus veiduko turi dereti.. o ten kai pucia ir prisipucia ir persipucia tas lupas tai OMG ...
dar gerai Martyna pastebejo... o hmm.. o Tomui as neturiu ka pasakyt.. paziuret gal ir idomu... gal idomu jas ir paciupinet jums.. bet ... nu nzn.. mane jos vien del savo perdeto sexualumo pykina..

14

Kwailai atrodo tos papustos lupos://// manes prashe wiena megeja fotkintis papustom lupom susiglaudus ir pan.... BUWO PASIUSTA ANT 3  RAIDZHIU:) negrazhu, tokia nesamone, kad net wercia wemti.

15

As ir manau, akd tai nesamone. Na dar viena foto tai nieko, bet kad tikrai pas kitas anas jos buna tokios visos. Ir be to nevisoms tinka tas lupytes papusti... Pvz man, netinka big_smile

16

Uzknisa.Taip pat kaip ir nuotraukos is virsaus ir su savo kokia drauge istiesus ranka.

17

O man iš viršaus patinka iš viršaus tongue tik ne visos... Jeigu visos, tai net neidomu... Visos vienodos ir maždaug tik truputį kitaip pasikreipus big_smile

18

as visada uz grazia sypsena smile...
beje va id vienos merginos 659282 . Tegul ji nesupyksa aisku, kad idejau, bet ji gerai atspindi merginu tipa, apie kurias sis forumas.

19

net slykstu pasidare... 13 fotkių ir nė vienos kur būtų kitaip lūpos sudėtos, ta prasme natūraliai...

20

smile ir mane jau juokas imt pradėjo. Tik ne iš tų mergaičių, o iš šitos temos ir visų mūsų, "teisuolių". Gal, sakau, dabar jau einam kiekvienas į save pasižiūrėt? ;]