41

Re: Merginu papustos lupos nuotraukose

Ingrida, 22 parašė:

na va, isitikint norejau, kad tik viena tokia foto turi..ir..manau, kad ne viena big_smile

na, as irgi tokios pat nuomones big_smile lupu paputimas nereiskia ISPUTIMAS big_smile bet  Eglute, nors nesigink ;Dpaputus ir tu jas daugely foto ;D jau tu musu zvitriu akuciu su Ingriduke neapgausi ;D

>> pasitaisiau :::818 geda...

42

Nijolė, 21 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

na va, isitikint norejau, kad tik viena tokia foto turi..ir..manau, kad ne viena big_smile

na, as irgi tokios pat nuomones big_smile lupu paputimas nereiskia ISPUTIMAS big_smile bet  Eglute, nors nesigink ;Dpautus ir tu jas daugely foto ;D jau tu musu zvitriu akuciu su Ingriduke neapgausi ;D

Nijolyt, "pautus" big_smile
p.s. aha, mes zvitrios big_smile kad ir akiniu nespeju karts nuo karto uzsidet, bet viska matau big_smile

43

Nijolė, 21 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

na, as irgi tokios pat nuomones big_smile lupu paputimas nereiskia ISPUTIMAS big_smile bet  Eglute, nors nesigink ;Dpaputus ir tu jas daugely foto ;D jau tu musu zvitriu akuciu su Ingriduke neapgausi ;D

>> pasitaisiau :::818 geda...

hmmmm......tai speju tuoj bus konkursas nepuskit lupu??? big_smile ....arba proegabiavimas, kodel puti lupas??? emmmm....O Egles nuotraukos man tikrai nepanasios i papustas, jau buvau isivaizdavus gerokai daugiau big_smile ...nenormalu pasidarys priekabiauti kas yra naturaliai papusta big_smile

44

va snd mano lupos savaime pakeltos,nes kaskoks parazitas spuogelis pakele lupa..et

45

Keista mada...man ji nepatinka...geriausia šypsena ir viskas, o ne kaškokios papūstos lūpos...feee smile

46

Viktorija>pilna juk keistu tu madu bent jau man..

47

svarbiausia sugebet atsirinkt kuriu reik vytis big_smile

48

Nulis emocijų, o jei joms patinka tokia mimika fotografuotis, tai prašum. Man tokios nuotraukos akių nebado, ne mano reikalas. O ir pati pražiūrėjusi visas savo turimas nuotraukas tikrai bent kelias tokias rasčiau [kiekvienas/-a rastų, kam taip neplanuotai gavosi, kas -ant pasidergimo- pagautas buvo].