Re: Kokį filmą pasižiūrėti? Patarkit ir pasidalinkit.
Fiodorai, nu tikrai neziureciau tokio filmo
aisku
<<< District 9
<<<didesnes nesamones su humoro elementais dar neteko matyti, siaubas
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokį filmą pasižiūrėti? Patarkit ir pasidalinkit.
Fiodorai, nu tikrai neziureciau tokio filmo
aisku
<<< District 9
<<<didesnes nesamones su humoro elementais dar neteko matyti, siaubas
Twilight , nekenčiu banalybių, bet pagrindinio aktoriaus šaltumas sužavėjo.
Twilight , nekenčiu banalybių, bet pagrindinio aktoriaus šaltumas sužavėjo.
Man rodos išėjo tos nesąmonės serialas dabar bobos džiaugtis kasdien romantika ;D
_
_
Inglourious Basterds. Geras aišku taip nebuvo ištikro , bet įdomi interpretacija
Tokia ten ir romantika. Devintasis rajonas.
As tai visishkai pritariu Giedriaus sarashui ir dar kelis noriu filmus pridurt Arizona dreams ( ir visi kiti Kusturicos filmai ) , Septyni gyvenimai + dauguma Miazaki animaciniu filmuku
Zalioji mylia ;]]
Saulelydis ;]]
Austeja, 22 wrote:ar mate "Kvepalai, vieno zudiko istorija" ???? o knyga skaitet ??? ...mano sesuo kaip tik parsisiunte, tai prisiminaiu ..emm yra knyga, bet jos neskaiciau, sako kraupoka ...but paciai idomu ivertint: kiek filmas iliustruoja pacia knyga .....
man tai "kvepalai" nelogiskas filmas pasirode.. visa esme yra kvapas , kurio ziuredama uzuosti negali
hmmm....gerai, kad dar nejauciame kaip vyksta zudynes, pjaustymai ir visokie kiti bausus dalykeliai...ar kai plaukiant laivu bloga pasidaro , manau tuomet sumazetu ir ziurovu
geri filmai;]
never back down
blood and bone
green station hooligans
degantis zmogus
ziaurus laikai
Austeja, 22 wrote:ar mate "Kvepalai, vieno zudiko istorija" ???? o knyga skaitet ??? ...mano sesuo kaip tik parsisiunte, tai prisiminaiu ..emm yra knyga, bet jos neskaiciau, sako kraupoka ...but paciai idomu ivertint: kiek filmas iliustruoja pacia knyga .....
man tai "kvepalai" nelogiskas filmas pasirode.. visa esme yra kvapas , kurio ziuredama uzuosti negali
KVEPALAI man patiko, ir knyga turiu... O kas liecia kvapa, tai ji uzuosti galima, tik isgauti sunku.. Nes tai zmogaus kvapas...
Pjūklas visos dalys (COOL)
Laukiu Pjūklas VII
baraka - filmas kury geriu karta pamatyti nei kad 100 kartu ishgirsti tarp kitko filmas be zodziu atspindintis zmoniu kulturas ir religijas. Labai grazus vaizdai ir meditacine muzika.
Filmas kury supranta viso pasaulio zmones nepriklausomai nua kalbos kulturiniu ar politiniu paziuru.
Filmas pavertes milijonus zmoniu ateistais arba pazadines ish kultorines ir religines iliuzijos kuria jie sventai tikejo.
Kodel ash netikiu dievais ar kulturinem tradicijom? pasiziurek BARAKA ir suprasi (jei tik turi smegenu)
Filma labai lengva rasti google ar youtube jei nenori ziureti på 10 min gabaliukais gali parsitemti visa ir yrashyti i DVD http://thepiratebay.org/search/Baraka/0/99/200
Filmas nieko neaishkinantis ir neskelbentis tiesdiog ziurek ir daryk savo nuasavas ishvadas
Filmas kaip diagnostikos yrankis nes jo nesupratusiems galima be dvejones paskelpti diagnose "kopustgalvis"
Yra labai mazai zmoniu (ash asmnishkai dar neivieno nesutikau) kuriems "nedaeitu"
Filmas antropologinis tarkim jei uzsuktu ateivei ir paklaustu kas yra zmones tai DVD puikei tai parodo.
Filmas ne vaidybinis ar ishgalvotas , bet dokumentinis. Kaip veidrodis idijotui pasiziurei y save.
gal kas pasakys kur parsisiusti filma torchlight??????????????????????? 1985 metu,drama,ieskau jau labai ilgai,
Bang Bang You're Dead sitas man lb patiko panasus i filma klase
Rekomenduociau paziuret Leon'a, jeigu neesat mate. Gilus filmas, jeigu ziuret idemiai.
phobia ziauriai geras
idiokratija 2006
the experment,
the exam,
pianist
idiokratija
shawshanks redemption
Menace two society
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokį filmą pasižiūrėti? Patarkit ir pasidalinkit.