121

Re: Atleidimas iš darbo

reiketu visiems  apsidairyti apie save , nes kiekvienas yra greitas teisti ir izeidineti .

122

Aukse, 31 пишет:

reiketu visiems  apsidairyti apie save , nes kiekvienas yra greitas teisti ir izeidineti .

Ne, nu jau visai nebesuprantu nieko.... Tu cia specialiai taip bendrauji forume bandydama patikrinti kitu reakcija i toky ar panasu reikala??? Ar Tu tikrai smegenelem nesinaudoji visai????? big_smile
Papasakok, kas ko nesupranta!!!  Kad Taves nesupranta, tai cia daugelis, bet kas toliau????
Tu netgi pati reiskiesi kad kazkas kazko nesupranta.... Tai reiskis suprantamiau.... ( nors nera jau ka ten Tau ir reikstis, ir taip beveik viskas aisku su Tavim...)  big_smile

123

Sigitai, pats pasakei, kad BEVEIK viskas aisku su Aukse smile o tai, kas neaisku, labiausiai ir domina wink

124

Ingrida, 22 пишет:

Sigitai, pats pasakei, kad BEVEIK viskas aisku su Aukse smile o tai, kas neaisku, labiausiai ir domina wink

Ir tas neaiskumas nedomintu, jei Aukse nebesireikstu.... bet gaila taip nera.... todel vis dar kazkas ir domina gyvenime mane..... ;D

125

zinai..pagalvojau big_smile bent issiaiskinom, kad tave tikrai domina moterys tongue
p.s. nors ir taip neabejojau, bet zinai big_smile

126

Ingrida, 22 пишет:

zinai..pagalvojau big_smile bent issiaiskinom, kad tave tikrai domina moterys tongue
p.s. nors ir taip neabejojau, bet zinai big_smile

Hmmm.... gal geriau snekam apie atleidima is darbo o ne apie mano pakraipa.... ;D

127

joa, atleidimas is darbo...mazai kada pasitaiko, kad atleidzia "siaip sau" :)vakar kaip tik landziojau, ieskojau darbo...jau mazdaug zinau ko noriu...ir noriu pradet dirbt kuo greiciau wink

128

Ingrida, vietoj Aukses eik dirbt, ja juk atleido, vadinasi yra laisva darbo vieta.... ;D

129

ir eisiu ...visad sakiau, kad maxima, mano busimoji darboviete ;)va, kai tik pamatau kokia preke numesta iskart pakeliu, o drauge iskolioju, kad ne i vieta padeda big_smile

130

priims isskestom rankom ir daug neklausines pokalbyje del darbo :::607

131

ne zodziais, o darbais mes mylime Tevyne wink

132

na man idomu pasidare,ar visi cia toki saziningi?

133

na, mano sazine tikrai rami..pamenu vaikystej..pirkau vaskines kreideles..jos kainavo,dar dabar pamenu1,10lt..daviau pardavejai lygiai, o ji man lita grazino..tai buvo laimes pilnos kelnes big_smile paskui einu ir galvoju, bliamba negerai hmm sakau mamai, einu grazinsiu..sako gerai..sese sako..durna tu??duok man big_smile tai as nuejau ir grazinau su mama smile
tiesiog tikiu tuo, kad anksciau ar veliau viskas grizta bumerangu wink

134

tai tik viena , kuri nesmerke , kuo labiau smerkia tuo daugiau buna prisidirbe .

135

pagal tavo neeilinius isvedziojimus galime daryti isvada, kad visi cia labai prisidirbe, o tu nekalta big_smile

136

Clara, 31 пишет:

na man idomu pasidare,ar visi cia toki saziningi?

Aisku kad ne VISI.... va jau Aukse atleista..... ;D

137

ui, kaip juokas sueme...baikim smerkt vieni kitus...ot, tie lietuviai wink

138

na jau nelabai ir turiu ka pridurti, viskas jau issakyta smile
na gal tik tiek, kad Aukse buvo neteisi

139

cia nereikia buti tiesmukiskiems,pagalvokite apie zmogiskuma,man atrodo jo labai mazai yra

140

na, busiu nekukli, bet tikrai esu isitikinus, kad pas mane zmogiskumo gana daug ir lb tikiuos, kad jis niekur nedings...esu isitikinus, kad rodomas geras pavyzdys turi galia uzkresti ir kitus, lygiai taip pat kaip ir blogas, tik geraji sunkiau issaugot...