Re: Atleidimas iš darbo
reiketu visiems apsidairyti apie save , nes kiekvienas yra greitas teisti ir izeidineti .
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Atleidimas iš darbo
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
reiketu visiems apsidairyti apie save , nes kiekvienas yra greitas teisti ir izeidineti .
Ne, nu jau visai nebesuprantu nieko.... Tu cia specialiai taip bendrauji forume bandydama patikrinti kitu reakcija i toky ar panasu reikala??? Ar Tu tikrai smegenelem nesinaudoji visai?????
Papasakok, kas ko nesupranta!!! Kad Taves nesupranta, tai cia daugelis, bet kas toliau????
Tu netgi pati reiskiesi kad kazkas kazko nesupranta.... Tai reiskis suprantamiau.... ( nors nera jau ka ten Tau ir reikstis, ir taip beveik viskas aisku su Tavim...)
Sigitai, pats pasakei, kad BEVEIK viskas aisku su Aukse o tai, kas neaisku, labiausiai ir domina
Sigitai, pats pasakei, kad BEVEIK viskas aisku su Aukse
o tai, kas neaisku, labiausiai ir domina
Ir tas neaiskumas nedomintu, jei Aukse nebesireikstu.... bet gaila taip nera.... todel vis dar kazkas ir domina gyvenime mane..... ;D
zinai..pagalvojau bent issiaiskinom, kad tave tikrai domina moterys
p.s. nors ir taip neabejojau, bet zinai
zinai..pagalvojau
bent issiaiskinom, kad tave tikrai domina moterys
![]()
p.s. nors ir taip neabejojau, bet zinai
Hmmm.... gal geriau snekam apie atleidima is darbo o ne apie mano pakraipa.... ;D
joa, atleidimas is darbo...mazai kada pasitaiko, kad atleidzia "siaip sau" :)vakar kaip tik landziojau, ieskojau darbo...jau mazdaug zinau ko noriu...ir noriu pradet dirbt kuo greiciau
Ingrida, vietoj Aukses eik dirbt, ja juk atleido, vadinasi yra laisva darbo vieta.... ;D
ir eisiu ...visad sakiau, kad maxima, mano busimoji darboviete ;)va, kai tik pamatau kokia preke numesta iskart pakeliu, o drauge iskolioju, kad ne i vieta padeda
priims isskestom rankom ir daug neklausines pokalbyje del darbo
ne zodziais, o darbais mes mylime Tevyne
na man idomu pasidare,ar visi cia toki saziningi?
na, mano sazine tikrai rami..pamenu vaikystej..pirkau vaskines kreideles..jos kainavo,dar dabar pamenu1,10lt..daviau pardavejai lygiai, o ji man lita grazino..tai buvo laimes pilnos kelnes paskui einu ir galvoju, bliamba negerai
sakau mamai, einu grazinsiu..sako gerai..sese sako..durna tu??duok man
tai as nuejau ir grazinau su mama
tiesiog tikiu tuo, kad anksciau ar veliau viskas grizta bumerangu
tai tik viena , kuri nesmerke , kuo labiau smerkia tuo daugiau buna prisidirbe .
pagal tavo neeilinius isvedziojimus galime daryti isvada, kad visi cia labai prisidirbe, o tu nekalta
na man idomu pasidare,ar visi cia toki saziningi?
Aisku kad ne VISI.... va jau Aukse atleista..... ;D
ui, kaip juokas sueme...baikim smerkt vieni kitus...ot, tie lietuviai
na jau nelabai ir turiu ka pridurti, viskas jau issakyta
na gal tik tiek, kad Aukse buvo neteisi
cia nereikia buti tiesmukiskiems,pagalvokite apie zmogiskuma,man atrodo jo labai mazai yra
na, busiu nekukli, bet tikrai esu isitikinus, kad pas mane zmogiskumo gana daug ir lb tikiuos, kad jis niekur nedings...esu isitikinus, kad rodomas geras pavyzdys turi galia uzkresti ir kitus, lygiai taip pat kaip ir blogas, tik geraji sunkiau issaugot...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Atleidimas iš darbo