1

Tema: Sveiki, ka manote apie au-pair?

Sveiki,noreciau paklausti ka manote apie programa au-pair? gal kas turit patirties ir galetumete pasidalinti? mane tai labai domintu nes pati ruosiuosi metams isvykti su ta programa.. gal kas turit kokiu patarimu? buciau labai dekinga;)

2

Re: Sveiki, ka manote apie au-pair?

as  pagal au-pair programa dirbu,   tik  tik del vieno dalyko gailiuosi kad isvaziavau..mazai moka pagal danijos atlyginimus..o  siaip visai nieko..seima super smile

3

o per ka isvaziavai? per programa kokia ar skelbima radai? smile

4

Drauge pasake internetini saijta..tai susiradau uzsiregistravau ir seima mane susirado..ir pakliuvau pas lietuviu danu seima.. smile tai va smile jie jau ieskos naujos merginos smile jai domina tai galim pakelbet  smile

5

ai tai kaip ir as db smile as y vokietija noriu vaziuoti tai man danija nelabai pakeliui big_smile seip radau jau seima  vokieciu tik man baisoka truputuka nes nemoku gerai tos kalbos:) nzn kaip reikes susikalbeti big_smile

6

tai jai moki anglu kalba tai nebus problema susikalbet smile
nzn kaip vokietijoj bet danijój gali mokytis ju kalbos nemokamai..tai gali but kad ir ten tas  pats..tai dar geriau pramoksi kalba.. smile

7

vokietijoje tai eini y kursus bet turi moketi uz juos smile

8

Sveikos,

Jei vis dar domina Au Pair programa, turime ką pasiūlyti. Šiuo metu ieškomos au pair Prancūzijoje:
Šeima ieško Au Pair Prancūzijoje
Apie šeimą:
Bouvy šeima, turinti 3 vaikus (11 m. ir 3 m. mergaites bei 7 m. berniuką), gyvenanti Macon mieste (40 min. kelio nuo Liono), turinti patirties Au Pair programoje!
Programos trukmė:
2011.04.01 - 07.15.
Sąlygos:
darbas 30 val./sav., atlygis 85 EUR/sav., laisvi savaitgaliai, apmokėtas draudimas, galimybė lankyti kursus ir dar daugiau!

Apie šeimą:
šeima gyvena nuosavame name, 10 km. nuo Annecy miestelio, prie ežero. Vienišas tėvas, turintis tvirtas moralines vertybes, pernai netekęs žmonos, augina 2 vaikus (14 m. mergaitę ir 12 m. berniuką).
Siūloma:
lankyti IFALPES prancūzų kalbos kursus 3 kartus per savaitę, naudotis šeimos automobiliu, darbas 30 val./sav., atlygis 85 EUR/sav., laisvi savaitgaliai, apmokėtas draudimas ir daugiau!

Apie šeimą:
šeima iš Grenoblio, esančio netoli slidinėjimo kurorto. Turi patirties programoje, augina dvi (14 ir 8 m.) dukreles. Mama dirba teisėja, tėtis operoje.
Programos trukmė:
2011.07.01 – 2012.01.01
Siūloma:
30 val./sav. darbas, atlygis 85 EU/sav. Laisvi savaitgaliai, apmokamas viešasis transportas, jei Au Pair lanko prancūzų kalbos kursus, apmokamas draudimas.

Daugiau informacijos kreipkitės į mūsų konsultantę Dianą el. paštu aupair@zigzag.lt, tel. 8 600 26763 arba atvykę į biurą Kaune, E. Ožeškienės g. 27.