1

Tema: Lietuvos kovotojai prieš "Beždžiones"

Labas Forumiečiai smile,

labai malonu pas jus lankytis, skaityti, o tuo pačiu ir maloniai pasidalinti naujienomis
apie jau ilgėliau susikūrusį Lietuvos kovotojų prieš "Beždžiones" frontą.

Mūsų manifestas:

"Stop the monkey" netoleruok "brain washo"!! Netoleruok kvailo PR, netoleruok kvailos/primityvios reklamos, netoleruok abejingumo, netoleruok savo bejegiškumo, sustabdyk inerciją!!

Tai tavo pasaulis ir tavo laikas, neleisk jo teršti. Neleisk, kad tau plautų smegenis nuo ryto iki vakaro, neleisk, kad tave valdytų "reklamikės", kurios sako, - "tu esi geriausias kol perki mūsų prekes, tada tu gali".

MES NESAKOME STABDYK PEDOFILUS IR GLOBALIZMĄ.....MES SAKOME STABDYK BEŽDZIONĘ!! Stabdyk ją savyje ir visur kur pamatai, ji nėra mūsų draugas, tai mūsų mirtinas priešas. Mirtis beždžionėms! Bet kokiame pavidale!!

NO PASSARAN COMRADES!!

Mūsų ankstesnius video klipus galima surasti čia:
http://www.youtube.com/user/kovotojai

Gatvės veiksmų foto čia:
http://www.flickr.com/photos/26335689@N06/

Apie mus rašo spaudoje čia:
http://gatve.delfi.lt/news/veidai/article.php?id=17431036

Kovotojai - VIENYKIMĖS!! smile

Su geriausiais ketinimais,
Kovotojai prieš beždžiones

2

Re: Lietuvos kovotojai prieš "Beždžiones"

em... am.... hmm... :::644:::124

Tai, kad jau taip aktyvinamas samoningumas, pradesiu savo ignoravima (aka netoleravima) ties siuo skelbimu. :::a56

3

Nu va :=D  pradekim veikla  dabar savo tuščiais pasisakymais ;D pradėsiu aš :::111 tai nuo ko pradėti ?
Nu bet koks tikslas viso to kad vienas ar kitas bus nusistatęs prieš viską užtenka tu skeptiku čia ieskoke  beveik 99pr turi savo nuomone ir yra padeje ant visko :=D

4

tema ne i tema big_smile

5

bet man vistiek klausims pasistojo big_smile tai ka man dabar eiti i Afrika ir reguliuot eisma bezdzionems? big_smile big_smile big_smile pz...

6

Auri, ten tose nuorodose tos bezdziones? :Das tai nesivarginau ziuret, va, butu ciucikai  :::750ten, tai kitas reikalas tongue ka as galiu pasakyt, reklama uzknisa :Dtaip ir nesuzinojau dar to pedaaa.... big_smile

7

ne ne... nenuorodose, o paciame tekste. Ziu:

Bezdziones parašė:

MES NESAKOME STABDYK PEDOFILUS IR GLOBALIZMĄ.....MES SAKOME STABDYK BEŽDZIONĘ!!

Tai ka... pamirstam pedofilus ir globalizma. Einam afrikon su bezdzionem terliotis ;D

8

speju toj Afrikoj ne bezdziones, o gorilos visos big_smile bliam, visai neperseniausiai sakiau, kad i Afrika noriu big_smile db teks lekt, nu tongue nes sakys, kad pasitaike proga ir nelekiu, apgavau ;D

9

tai stok i kovotoju pries bezdziones fronta ir jie tave ten nemokamai nuskraidins big_smile iduos i ranka banana ir galesi ten komandavot bezdzioniu gvardijai ;D

10

joa, kamandavot ;D uzvers jos mane del to banano ;D

11

tai tu stabdyk inercija ir neuzvers taves big_smile

12

pasakyk kaip big_smile nes kai man su galva gerai, tai as neismastau ;D