Tema: idomios dovanos
iprastos dovanos(suvenyrai,papuosalai,cekiai) jau nusibodo. gal zinot kokiu originaliu dovanu gimtadienio proga
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → idomios dovanos
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
iprastos dovanos(suvenyrai,papuosalai,cekiai) jau nusibodo. gal zinot kokiu originaliu dovanu gimtadienio proga
padovanok gyva parseli- tikrai bus originalu:D karta su draugais vienam tokiam zmogeliui padovanojome tokia dovanele uzrisome skambaliuka ir iteikeme
Na ispudis, tai patikek !
nebliga mintis,juolab kad neseniai isigijo sodyba
Geras daiktas yra gesintuvas as tai megstu dovanoti dvi dovanas. Abi rimtai ipakuoji. Ispradziu iteiki visiska nesamone, kad net graudu, o po kokios valandos tikra dovana. Tai zmogus buna nusivyles o paskui sia, viskas super
. Pvz vienai mergaite padovanojau kortas ir zvejybos komplekta
o cia kuri dovana normali, kortos ar zvejybos komplektas?:D
man irgi sis klausimas iskilo ;D as tai speju, kad kortos normali :? nebent ta mergaite mego zvejot
o cia kuri dovana normali, kortos ar zvejybos komplektas?:D
cia pirma dovana ta netikra. Ideja ne tai kad visiska nesamone, bet kad zmogus patiketu, kad visgi tokia ta dovana, ir kad tai ne bajeris
, o po kurio laiko nustebinti
O tikra dovana buvo paprasta, bet po sios nesamones, atrode tikrai manau normaliai
aaa o mes jau persigandom su Egle ;D;D;D
Siaip dar faina ziureti, kaip zmogus nuryja seile, bandro rodyti,kad jam nesvarbu.... ar kad dovana patinka
na, as pavyzdziui megstu labiau dovanot dovanas nei jas gaut kazkaip gaunu ir nemoku parodyt, kad jos man patinka, nesmagu net
o jei jau gauciau ta meskere, tai liepciau ismokint zvejot to, kas ja padovanojo
o manes nei kortojs nei tas komplektas nedziugintu as tai megstu irgi dovanot, tik ieskot dovanu nekenciu
visgi geriausiai sekasi idomiai supakuoti
as kaip tik megstu ieskot dovanas
Giedriau> pazistamas jausmas kai isduria, su tokiom dovanom.. man padovanojo paprastus trauzus aisku jie tokie klaikus turbut turguj koki viena lita kainuoja,o jie man didziuliai..tai tokia pasimetus buvau kai man padovanojo bet paskui gavau ir kita dovana ..(brolio dovana)
na ar dar bus kokiu patarimu?
nu as skelciau savo standartini patarima bet bijau kad cia baisiai suinteresuotai ir visko maciusiai liaudziai (o ypac mano pasisakymus maciusiai liaudziai) bus tai jau kazkur matyta ir begalo nusibode ;D
Auri, idomu jau man pasidare :Dprasyciau savo mintis parasyti cia
man taip pat idomu, ka jau ten taip slepi?
Alus yra praktiskiausia dovana. Ji ipareigoja tik tol kol isgeri bokala, o isgerus pradeda veikti atvirksciai - islaisvinamai :] :] :]
(sakiau kad busite girdejusios ir jau bus nusibode!)
nu taip girdejus ..tai ka jei tau alaus padovanotu butum pats laimingiausias?
joa, po tokio bokaliuko tikrai man linksma butu :Das uz tokia dovana (pijoke) ;D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → idomios dovanos