1

Tema: idomios dovanos

iprastos dovanos(suvenyrai,papuosalai,cekiai) jau nusibodo. gal zinot kokiu originaliu dovanu gimtadienio proga

2

Re: idomios dovanos

padovanok gyva parseli- tikrai bus originalu:D karta su draugais vienam tokiam zmogeliui padovanojome tokia dovanele smile  uzrisome skambaliuka ir iteikeme big_smile Na ispudis, tai patikek !

3

nebliga mintis,juolab kad neseniai isigijo sodyba big_smile

4

Geras daiktas yra gesintuvas  smile  as tai megstu dovanoti dvi dovanas. Abi rimtai ipakuoji. Ispradziu iteiki visiska nesamone, kad net graudu, o po kokios valandos tikra dovana. Tai zmogus buna nusivyles o paskui sia, viskas super smile. Pvz vienai mergaite padovanojau kortas ir zvejybos komplekta big_smile

5

o cia kuri dovana normali, kortos ar zvejybos komplektas?:D

6

man irgi sis klausimas iskilo ;D as tai speju, kad kortos normali :? nebent ta mergaite mego zvejot big_smile

7

Egle, 18 parašė:

o cia kuri dovana normali, kortos ar zvejybos komplektas?:D

cia pirma dovana smile ta netikra. Ideja ne tai kad visiska nesamone, bet kad zmogus patiketu, kad visgi tokia ta dovana, ir kad tai ne bajeris big_smile, o po kurio laiko nustebinti smile

O tikra dovana buvo paprasta, bet po sios nesamones, atrode tikrai manau normaliai big_smile

8

aaa big_smile o mes jau persigandom su Egle ;D;D;D

9

Siaip dar faina ziureti, kaip zmogus nuryja seile, bandro rodyti,kad jam nesvarbu.... smile ar kad dovana patinka smile

10

na, as pavyzdziui megstu labiau dovanot dovanas nei jas gaut smile kazkaip gaunu ir nemoku parodyt, kad jos man patinka, nesmagu net smile o jei jau gauciau ta meskere, tai liepciau ismokint zvejot to, kas ja padovanojo big_smile

11

o manes nei kortojs nei tas komplektas nedziugintu big_smile as tai megstu irgi dovanot, tik ieskot dovanu nekenciu sad visgi geriausiai sekasi idomiai supakuoti tongue

12

as kaip tik megstu ieskot dovanas tongue

13

Giedriau> pazistamas jausmas kai isduria, su tokiom dovanom.. man padovanojo paprastus trauzus aisku jie tokie klaikus turbut turguj koki viena lita kainuoja,o jie  man didziuliai..tai tokia pasimetus buvau kai man padovanojo bet paskui gavau ir kita dovana ..(brolio dovana)

14

na ar dar bus kokiu patarimu?

15

nu as skelciau savo standartini patarima bet bijau kad cia baisiai suinteresuotai ir visko maciusiai liaudziai (o ypac mano pasisakymus maciusiai liaudziai) bus tai jau kazkur matyta ir begalo nusibode ;D

16

Auri, idomu jau man pasidare :Dprasyciau savo mintis parasyti cia tongue

17

man taip pat idomu, ka jau ten taip slepi?

18

Alus yra praktiskiausia dovana. Ji ipareigoja tik tol kol isgeri bokala, o isgerus pradeda veikti atvirksciai - islaisvinamai :] :] :]

(sakiau kad busite girdejusios ir jau bus nusibode!)

19

nu taip girdejus ..tai ka jei tau alaus padovanotu butum pats laimingiausias?

20

joa, po tokio bokaliuko tikrai man linksma butu :Das uz tokia dovana smile(pijoke) ;D