Tema: Melagiai ieskok vaikinai
sveiki , pastaruoju metu atsirado tokiu vaikinu kurie turi antrases puses bet iesko dar raso kad laisvi ir iesko draugiu ir aplamai ,tsai povelniu kaip galima jumis tiketi vaikinai vadinamieji
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Melagiai ieskok vaikinai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
sveiki , pastaruoju metu atsirado tokiu vaikinu kurie turi antrases puses bet iesko dar raso kad laisvi ir iesko draugiu ir aplamai ,tsai povelniu kaip galima jumis tiketi vaikinai vadinamieji
mmm.. manau, kad visada tokiu buvo ir bus :Dko cia nervintis (?)
eilini karta pasikartosiu... cia virtual pasaulis ir nereikia is zmogaus tiketis ,kad jis ims ir isklos visa savo gyvenimo tiesa kiekvienas elgiasi taip ,kaip jam atrodo tinkama...o tie kurie meluoja ,matyt jiems taip reikia ,juk jie ir gyvi zmones ,nori pasukt i kaire ,juk nerasysi,kad vedes ar istekejus esi,na kas tada i toki ziures ;D;D;D
ir as visai neseniai,gavau nuo vieno vyro koks ten vyras tiksliau 23m.vaikinas kuris man nete jau matytas ir nepatingejau paieskojau jo anketu kitur ir radau ji su panele tai ka jam niekas neizdege ir manes neapmulkino ;D supyko zmogus kad knaisiojuos i jo gyvenima ;D ;D ;D
Todel asitiketi zmonemis nereikia,reikia kaskaip atsijoti mela nuo tiesos..nors tai kartai sunku...
"meluok meluok,tiketi neverta..."
Ieskok.lt iš vis pilnas anketų ištvirkėlių visokiausių Dabar aš ne apie tuos, kurie meluoja, bet apie tuos kuriem galvoj ir tėra " pa*iulpk, pasi*isam" nu Dieve mano, kur jų protas 14metėm taip rašyti:D
Monika> juk yra visokiu 14m.kurios nori gal isbandyti o jie kaip ereliai zinai pasalo..et vaiku tvirkinimas
Žiaurus...sakai kad at*iknisk, tai pareina atsakymas "mėgsti *iulpti?" , nu žodžiu...
Žiaurus...sakai kad at*iknisk, tai pareina atsakymas "mėgsti *iulpti?" , nu žodžiu...
aha, pvz parasai "manes nedomina", tai atraso "tu dabar lauzais, ane?" ;D;D;D
o siaip .. nebutina atrasyti.. manau veiksmingiau :V
o as kaip tik atrasau, iskolioju ;D;D;D
Aš irgi
Pritariu Monikai... Rašinėja 14metų merginom... Kai ir man parašė "atsiūsk ero foto" atrašiau "neturiu" tai jis atrašė "žinau žinau, kad turi, nesigėdyk, parodyk" ;D;D
o as kaip tik atrasau, iskolioju ;D;D;D
as kelis kartus atrasiau, bandziau teisybes ieskoti.. bet kai gavau pasiulymu, kokiu mano vaikiskos akutes dar nera mate, tai nusprendziau, kad geriau jau nerasyti ir saves netraumuoti...
Ingrida, 22 parašė:o as kaip tik atrasau, iskolioju ;D;D;D
as kelis kartus atrasiau, bandziau teisybes ieskoti.. bet kai gavau pasiulymu, kokiu mano vaikiskos akutes dar nera mate, tai nusprendziau, kad geriau jau nerasyti ir saves netraumuoti...
na taip, Nijoliuk, kadangi tu doras vaikas, tai as tave suprantu o kadangi as ne tokia ;D
Ilgesnis pabendravimas su jais, sumaišius su teisingais klausymais, gali būti gan veiksmingas atmetinėjant tokius iš vertų dėmesio sąrašo.. Stenkitės būti kūrybingos, puiki proga tobulinti savo intuicinius sugebėjimus, kuriais jūs ir taip apdovanotos labiau nei vyrai.
su vienu zmogum as susirasineju ieskoke jau bene 2m. ir viskas prasidejo nuo melo ... sakyciau nereik cia imti i galva, nes kaip cia sake... cia virtualus pasaulis... kur gali issidirbineti ka nori ;D paskui, jei viskas ciki, prisipazista ;D ir viskas teka sava vaga
mums patinka zodis teketi :D:D
na va dauk nuomoniu ziuriu isgirdau ir dar idomesniu istoriju dekuio na stiprybes mum visiem cia
Justinas> nera taip cia baisu mes ir taip stiprios
laikykimes kartu ir prigaukim tuos melagius ;D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Melagiai ieskok vaikinai