Tema: vairavimas
ar jums vaziujant ilga laika su masina ar nenuobodu viruot
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na jeigu nera automatinio greicio palaikymo, tai paskausta deshine koja ilgai wairuojamnt;) bet siaip tai nenuobodu:)
na priklauso labai nuo kompanijos ir nuo kelio...jei leki autostrada, tai tikrai nuobodu pasidaro...kaimeliais kazkaip kitaip taciau nepatinka vaziuoti vakarais...po tokiu kelioniu labai jau nuovargis pasireiskia :V
Vairuoti man labai patinka, niekada nekilo minciu apie nuoboduli:)
O prie ko čia studijos?
O prie ko čia studijos?
pailsek truputi Daivute!
Tokiem zmonem isvis uzdrausti reik vairuoti.:)
nuobod vairuot naudokis viesuoju transportu, bet ka tu, po to iskils klausimas ar nenuobodu vaziuoti
na nebent nakti vairuojant tikrai monotoniskas vaizdas autostradoje migdo!zinau kad laisvai galiu uzmigt prie vairo jei nesedetu kas salia..:)
vairuojant bent jau man tai tikrai nenuobodu.. visada islys koks siknius, uzkis masina, ir tt.. arba pensininkas su savo zapuku ant 20kmh stabdys eisma.. argi su tokiais panuobodziausi? seip jeigu autostrada, tai galima ir laikrasti paskaityt, kryziazodi pasprest, pavalgyt..
Vairavimas jega ...
Siaip ilgose kelionese (po kokiu 500 km be sustojimo).. vaziuojant nakti ir ilgai.. ima imti miegas.. kaip baisu pasidaro, kai jauti jog imi snuduriuoti.. Ta snuduriavima ir abejinguma galima pavadinti nuobodumu.. tada taip norisi kazkokios kitos, aktyvesnes veiklos
na vaziuojant autostrada vilnius klaipeda patikek tikrai nuobodu o siap tikrai yra faina kai turi teises ir gali vazinet pats.......
Kai ima miegas toks prikolnas bajeris, aisq jei muzika nepadeda, o kompanija irgi jau negyva tai ka nors gal dainuoti, isikasti i pirsta kad skaudetu, ar dar ka, praeina miegas O ka jus darot kai jau nuobodu buna? Aisq cia taip pasidaro nuvaziavus autostrada nakti kokius pirmus 60km
ja nieko negaili, spaudi visa gaza
na pati sau ikast kad skaudetų nemokeciau...as ti galvoju reikia pasikabint koki smirdanti pakabuka kuris visa kelia trikdytu...
jei jau miegas ima, o kkompanijos nėr, tai garsi garsi muzika, atidaryti langai (Okad šaltukas pratrauktų), dar gerai tinka sustojus pabėgiot lauke. idealiausias variantas rast vandens telkinį (šaltą šaltą) ir apsipraust
jo... vazhiuoji autostrada ir tik ieshkai vandens telkinuku... sustoji kur stovet negalima,atvaziuoja policija ir ykala baudos uzh stovejima autostradoj,vat tada tj tikrai miegai ishlakstis
labai gaila ,kad kai kam tai nuovargis-juk tai malonumas.ir dar smagiau ,kad siais laikais tai kasdienis malonumas-nes vairavimas kaip ir butinybe:))man labai liuks:)
Man taip pat patinka vairuot tik netinka naktį važiuoti, o jei dar tolima kelionė, kad miegas neimtų tai traškučių, riešutų ar šiaip kažką pasiimu, kad miegas neimtų.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis