Re: Ar tikite i krikscioniskaji dieva?
Ok tikintys zmogelei manau galime rasti bendra kalba ir su jumis zinau kad just tikite ir atvirai ir nuashirdzei . Tai kiekvieno teise ir laisve ar ne.
Ash zinau kad kiekvienas zmogus nepriklausomai tikintis ar ne turi valgyti gyventi trokshta artumo ir meiles (kitaip butu daugintis).
Manau kad kiekvienas sutiks jog tikejimas tai tik yrodymas jok mes nezinome. Ta prielaida ar teorija jog yra taip ar kitaip labai naudinga dvasininkams jie ish to gyvena cia ju verslas jie nieko kito nesukuria.
Kai tu busi alkanas eisi paszmones kurie augina ir kepa duana jie duada tau busta rubus tikra meile rupesty ir shiluma (kitaip zmogus negali ishgyventi vienas). Dievas duanos nekepa, bet kunigelis nori duanos ish taves.
Davatkele sužnabždėjo: "Dieve, kalbėk su manimi"
Ir pievų vieversys užgiedojo.
Zmogus tai girdėjo tai tikra ir nuastabu kiekviena karta.Davatkele: "Dieve kalbėk su manimi"
Ir griaustinis ir žaibas nusirito dangumi.
žmogus tikslei zino kas tai yra (mokykloi buvo) ir nesibaimino..Davatkele apsižvalgė aplink ir pasakė: "Dieve pasirodyk"
Ir žvaigždė suspindo ryškiai.
žmogus matė zvaigzdes prieshtai grazu kiekviena karta net romantishkaDavatkele šūktelėjo: "Dieve. parodyk man stebuklą"
Ir gimė gyvenimas Davatkos pilve.
Bet žmogus zino pakankamai kas tai ir nemano jog tai stebuklasTaigi Davatkele pradėjo verkti iš nevilties:
"Paliesk mane, Dieve, leisk man suprasti, kad tu čia"
Tada zmogus apkabino davatkele ir pasake nesisielok uzteks ir tau duanos ir tavo ”stebuklui”.Davatkele kaip ishdurnejusi: aciu dieve aciu!
žmogus pakrate galva ziuredamas i davatka ir nuėjo toliau dirbti.
Duana valgo visi: davatkos kunigai karalei ir jiems nebutina zinoti kaip duana augimama nes jie visada turi “stebukla” duanelei ishvilioti.Vis dar tikti? Tai tik todel jog nezinai....
o jis mat viska zino.. nepervertink saves:)