Re: ka manot apie nerukancius ir negerencius vaikinus
uztat as ir sakau, kad esu negerianti, bet kartais isgeriu ;D;D;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ka manot apie nerukancius ir negerencius vaikinus
uztat as ir sakau, kad esu negerianti, bet kartais isgeriu ;D;D;D
labai saunus prisitaikymas, Ingrida ;D
sauniau nebuna :Dtik blem, seniai kas siule isgert ;Dnegaliu savo prisitaikymo galimybiu pademonstruoti ;D
he, perskaiciau... kai kur visai protingai, kitur vejai kazkokie :-)
>> Juliau, tai net vyno taures nepaimsi virskinimui pagerinti? sampano taures nepakelsi i draugo sveikata per gimtadieni, tik sultis ir arbata gersi? Martyna teisybe sake del krastutinumu.. neverta i juos nukrypti.. Giedrius net prajuokino su ta mergina ;D zmogus stengesi stengesi, o se tau kad nori ;D
>> o del gerimo.. jei tai vyksta kasdien litrais degtines pavidalu, tada verta susimastyt.. bet jei ten koks bokaliukas alaus atsigaivinimui karsta diena, tai tame as nieko blogo neizvelgiu. Alkoholiu reikia megautis << nes tai skanus reikaliukas.. na buna, padaugini per koki nedideli ar dideli tusiuka, bet ir tame nieko blogo nematau (nebent zmogus nemoka valdytis, kai isgeria - mustynes, lovos ir pan.).
>>> hmm.. o su rukymu kiti reikalai. tai yra iprotis. tu juo susitaikai arba ne pvz, kai as susipazistu su zmogumi, kuris jau ruke pries mano pazinti, tuomet susitaikyti daug paprasciau :V bet kuomet as pazistu zmogu, jis vaikas neruko ir po kazkiek laiko >> taukst
<< tai bent jau man lengva nepasidaro. tai va, man lengva nebuvo 2 kartus
) ir tokia nesamone gaunasi > pykstu as ant viso pasaulio rukanciu zmoniu del ju pasirinkimo ir del to, kad man, blyn, smirda, bet ant savo draugu pykt negaliu - nesamone tokia
nijole ----> Vyno taures neimsiu nes nuo jo man virskinimas dar labiau sustos nepatinka man jis, o sampano per gimtadieni del pagarbos isgeriu, ir apskritai visi renkasi kas kam geriau ne vieno zmogaus neiskiriui ir nesakau kad jis alkoholikas ar dar velniai zino koks. kas kam geriau tas taip ir daro
mano vyriška prigimtis neleidžia man negerti alaus :DDDD nieko negaliu su savim padaryti ) tai čia gal nusikaltimas?
Airidas ----> gerk tu kiek tik nori juk nieks nedraudzia
Juliau, ar man čia tik rodosi, ar tu tikrai kažkaip priešiškai nusiteikęs prieš išgeriančius ir parūkančius?
ne as priesiskai nusiteikes nesu
ka gi... pries pora desimtmeciu rukantieji ir geriantieji valde visuomene ir dare geri, visi juos mylejo, kure filmus, aprasinejo knygose.... dabar rukantieji ir geriantieji taps visuomenes priesais nr.1. ir mus visus eksportuos i Sibira, jei pasiseks, arba nudes vietoj, jei nepasiseks.
kas netuko ir negeria tam kiausuose slieku atsiranda :D:D:D:D:D:D:D
kas netuko ir negeria tam kiausuose slieku atsiranda
:D:D:D:D:D:D:D
stai kur asmenine patirtis pasireiskia
atsiprasau, norejau parasyt neruko
Giedriau,
cia ne asmenine patirtis, taip mano tevas visada sako :D
is kur jis zino idomu
is kur jis zino idomu
Linai, seni zmuones daug daug daugiau uz mumis suprant, rek anais tiket :D:
skelkit kas ka galvojat
kas neruko ir negeria tas oziu dvokia:D
Julius, 21 wrote:skelkit kas ka galvojat
kas neruko ir negeria tas oziu dvokia:D
tai as bijau jau pagalvot kuo dvokia tas,kurisir ruko ir geria
labai saunu,kad dar yra tokiu ,kurie neruko ir visiskai nevartoja!tik nezinau ar atrasciau bendra kalba su tokiais...jai neruko ir negera,reiskia ir pas paneles nevaiksto!cia juokais....jai is rimto tai saunuoliai!
tai kas tu tada per ciuwkas jai nerukai ir negeri ???gere wisi juk nieks nesako gerk kibirais rukyk kaip kaminas
visi nerukantys ir negeriantys vaikinai yra gejai, arba jie jau atsiruke ir atsigere uz 10
Butent !!! Respect
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ka manot apie nerukancius ir negerencius vaikinus