101

Re: ka manot apie nerukancius ir negerencius vaikinus

Agata, 20 wrote:

super kas neruko ir negeria:::833

o ka tu galvoji apie tuos kurie uzsiruko ir uzgeria kartais kai uzsimano big_smile

102

as nei rukau nei geriu ,bet greitai isaus diena ,kai sukursiu smegenu manipuliatoriu per kuri rukysiu gersiu darysiu ka noriu virtualioje erdveje ir viska jausiu.

103

oho cia tai bent isradimas tai sukures uzpatentuok, turetum nemazai pirkeju sulaukt smile

104

Manau, kad tai tikrai pagirtina, ne kiekvienas gali atsispirti aplinkos daromam poveikiui. O visa tai ,manau, kad ir yra tai. Tai kad dedu didelį pliusą.

105

na kiekvienam savaip rinktis, juk ne visi vienodi esam, gal kiti kitur turim savo blogumu smile

106

baikit bairius sias laikais ne visi  savo vyriskuma rodo su cigarete ir  snapso bonka...
bent jau as nerukau, nors seniau kai  buvau 12-13 met per savaite sutraukdavau 3-4 pakelius  cigareciu...bet siuo metu jau nerukau apie 2 metus ir tuo dziaugiuosi , nes tuos pinigus kuriuos isleizdavau ant cigareciu galiu skirti kitiems poreikiams
isgerti galima bet tik su saiku...!

107

taciau lietuvoj yra zmoniu kurie  geria ir ruko labai daug...

pvz..
kad ir mano vienas klasiokas:
ruko ir geria kasdien , nesportuoja praleidinėja pamokas...
per diena suruko kokius 2 pakelius ir taip jau ruko kokius 3-4 metus...
o dabar ziaurioji dalis:
tas mano klasiokas sveria beveik 46kg.

108

Ingrida, 22 wrote:

tai labai blogai..as tokiu vaikinu kaip vaikinu net nelaikau :?
p.s.idomi tema, tikrai idomi big_smile

Tai labai gerai. Reiškia yra doras vyras.

109

nesnekiek apie sawe  3 asmeniu big_smile

110

cia visai neruko ir visai negeria ar kaip? kiek zinau, tokiu labai jau retai tesutiksi..

111

Nerds big_smile nieko gero big_smile

112

Saulius, 18 wrote:

kas neruko ir negeria tas oziu dvokia:D big_smile

Pritariu visu 100% smile

113 (edited by Arturas, 23 2010-08-08 02:17)

cia kaip loginiam pamastyme kai klausia:
-dektuku turi?
-ne!
-tai reiskia ir nerukai,jei nerukai tai ir neisgeri?
-ne!
-jei negeri tai reiskia ir pas mergas neini.
isvada:gejus
big_smile peace smile

114

Aš nei rūkau, nei geriu. Na kartai gal per šventes. O kas neišgeręs nemoka atsipalaiduoti ir linksmintis, tai jo psichologinė bėda. Jei pakalbinti ar eiti pas merginas reikia gerti, tai ką aš žinau, taip galima ir alkoholiku pavirsti. Saikingas gėrimas tai nėra nieko blogo, bet mažai tokių kurie žino SAVO ribas. Prisigerias, vemia ant kiekvieno kampo, nori pasirodyt koks kietas, o kai alkoholis išgaruoja, palieka tylus avinėlis.

115

aš ir pats esu rūkantis todėl nesmerkiu rūkančių bet mediciniškai tai yra blogas dalykas rūkymas

116

pats neseniai meciau rukyti, gerti visiskai atsisakyti nezadu, nes kartais sveika kraujagysles praplesti smile tokia ta mano ir nuomone butu:)

117

me, 23 wrote:

arba youtube iveskit  Генное оружие (сов.секретно)

tai pats visiskas abstinentas busi?
kaip atsipalaiduoji?

118

me, 23 wrote:

ismokti atsipalaiduoti be dopingo tikrai nera lengva.... bet, tikrai imanoma smile zmogus gi negyme su ciza ar bonka rankoje... ta bonka jam ikyso kiti zmones... atsipalaiduoti galima visaip, nuvaryt i kluba ir sokant, bendraujant su zmonemis linksmai leisti laika, galima nuvaryt i gamta su draugais, pailset, pakept saslus ir t.t., galima pakviesti kokia nrs masazyste kad padarytu atpalaiduojanti masaza, galima nuvaryt i pirtele, vandens parka, medituoti, sportuoti, o geriausias atsipalaidavimas-tai leisti laika su panele smile smile smile  po tokio poilsio, kita diena tau neskaudes galva, kaip skauda po pjankes... jausies zvalus ir bus pilna anergijos smile o nuo alkoholio, tau kaip tik, po tokio "atsipalaidavimo", tau dar kelias dienas reikes ilsetis, kad jaustumies normaliai smile

Negaliu su tavim nesutikti  big_smile Na, kad kartais per kokias šventes truputį išgeri, tai nieko blogo. Išgerti ir prisigerti, skirtingos reikšmės big_smile Sportas, masažas, būvimas gamtoje ir aišku merginos geriausias poilsis ir nereikia būtinai į tai įtraukti alkoholį. O jei žmogus "neįkalęs" nesugeba atsipalaiduoti, ką padarysi kad taip yra.

119

Nerukes gyvenime. Isgert isgeriu savaitgaliais. Del to saves negrauziu ir man tai yra visiskai normalu :::607

120

Nerukyti ir negerti yra super smile) Patikekit manim.