Re: Koks jusu vaikino horoskopo zenklas
Avinas, na tikrai karstas ir greitai uzsidegantis, nepastovus, viska daro spontaniskai..oijj kaip man nelengva :{
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Koks jusu vaikino horoskopo zenklas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Avinas, na tikrai karstas ir greitai uzsidegantis, nepastovus, viska daro spontaniskai..oijj kaip man nelengva :{
maniskis yra avinas o as saulys tai tenka neretai pyktis del nieku abu labai uzsispyre
Per daug nesidomiu horoskopais, bet kad jautis su jauciu sudetingas variantas - tikras tiesa
Liutas,tai zenklas,kurio atstovai moka suzaveti,bet,be jokio gailescio gali mesti savo partneri,vardant naujo susizavejimo objekto.Kiek pazinau vyru liutu,jie visi nepastovus ir greitai"keiciantys krypti".
mano vaikinas mergele... o as jautis
raguota
santykiai idealus... kol kas. laikas parodys kaip bus veliau...
Mniskis yra liutukas,niu bet wisiskai jis nepanasus i karaliu,waldzia mano rankose jis tik geidzia mano swelnumo kaip mazas pukuotas padarelis ,o as esu dwyne.
seiip kartais tie horoskopai atitinka... nes kiek pazinojau weziu... nu tiesiog negaliu pakest,bet dazniausiai mane jie traukia
Mniskis yra liutukas,niu bet wisiskai jis nepanasus i karaliu,waldzia mano rankose jis tik geidzia mano swelnumo kaip mazas pukuotas padarelis
,o as esu dwyne.
seiip kartais tie horoskopai atitinka... nes kiek pazinojau weziu... nu tiesiog negaliu pakest,bet dazniausiai mane jie traukia
...liutukai issilydo visiskai kai gauna begaline meile...bet jei jau negaus svelnumo, bus isduotas..tai jau laikykis..;) pataps karaliu despotu..
zinomu ne visi atitinka tuos horoskopu aprasymus..:V..bet va kad liutai nepastovus tai tikrai..kaip mazi vaikai..nori vis kito daikto.. taciau jei atranda partneri subjektyviai tobula jam tiek dvasiskai, fiziskai, tiek protiskai..tai jau isikibs iki gyvenimo galo..:D
mano vaikinas gimes Jaucio metais ir jo zodiako zenklas jautis. jis tikras velnias,uzsispyres,nepakenciamas... uzjauciu visas merginas kurios turi tokius vaikinus...
Mano vaikino - skorpionas. Jis dar tamsus ir rudų akių. Apie tokius sakoma, kad jie yra žiauraus ir šlykštaus charakterio, melagiai ir nepastovūs. Visiška neteisybė :{}
sutinku, man tokie labai patinka siaip mano ex, skorpionas
Mano pirmas vaikinas mergelė - tikras užsiknisimas... Antras vaikinas - dvyniai...
Šiaip jis apskritai kitoks nei visi...
Daugiau vaikinų ir neturėjau
Nors buvo pretendentas vandenis...
Patinka man vandeniai...
Pasidalinkime koks jusu vaikino horoskopo zenklas?Ilga laika draugauti teko su liutu,ir mano giliam nusivylimui,jis buvo siaubingai nepastovus.
su liutuku...kolkas lb mielas ir pastovus...bent kiek as zinau...
svarstykles...
as tai tikiu kokia diena gimes ir tos dienos koks zmogus yra man ir visiems mano draugams tai atitiko....(jei kam idomu,as jusu diena galeciau parasyti kas budinga ir t.t.)
jau daugiau kaip metus draugauju su liutu.. tai nuostabu! juk vaikinai liutai, kaip zverys..
juos reikia paglostyti, pagirti.. juk taip zavu kada vaikinui glostai galva.. jam gera ir tau gera..aishku, kai liutas supyxta tada sako tai, ka isties negalvoja.. sako tik tam, kad yskaudint.. paskui keliais ateina su gelemis.. kad tik atleistum
as tai aulys o mano berniukas vezys:)as labai ji myliu kad ir ka jis man padaro as ji vistiek ji myliu:=)
manasis begemotas dvynys:))
kazkaip ant ju ir tik uzsiraunu:)
vat as irgi pritariu nuomonei, kad niekas nuo tu zenklu nepriklauso
ir jei tiketi horoskopais, tai as is viso neturejau nei vieno vaikino, su kuriuo turejau sansu sutarti.. o kaip nekeista sutardavome
pati sakei turejau;)o ne turiu;)
Yra tiesos kas parasyta apie zenklus.. Bet ar tai lemia kanors? vistiek nesiskirs niekas perskaites kad vienas kitam netinkat...
labas Roberta noriu susirasiaj
:{}
Toks pat kaip ir mano
na seip manau kad zenklas esmes neturi o turi metu laikas kazkokia vistiek itaka vaikui gimus daro oras ar tai labai salta ar labai karsta
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Koks jusu vaikino horoskopo zenklas