Re: Jus organizacijos vadovas kaip atrinkumet naujus narius? kokie kriterijai?
Agne, kodėl man atrodo, kad tu visus atsakymus jau žinai, o visi, kurie rašo savo komentarus nepataiko į tavo sugalvotus atsakymus????
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Jus organizacijos vadovas kaip atrinkumet naujus narius? kokie kriterijai?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Agne, kodėl man atrodo, kad tu visus atsakymus jau žinai, o visi, kurie rašo savo komentarus nepataiko į tavo sugalvotus atsakymus????
o kaip pvz darytumet tarkim na pvz imone hmm prekiauja batais ( na cia ne i tema) ir pvz jus kai zmogus ateina i pokalbi daugiau demesio skirsit t.y daugiau klausimus uzduosit apie tai kiek jam teko susidurti su batais ir prekyba... ar daugiau demesio skirsite asmens charakterio savybems, ir tam koks jis yra??
paziuresiu i jo batus
mm tiesiog uz poros savaiciu reikes vydkyti panasia atranka... ir visad ji buvo daroma viena as noriu kad ji vyktu siek tiek kitaip.. ir man db smalsu kaip darytu kiti zmones.. nes dar nesu visiskai apsisprendziu kaip ka daryti tiksliai:) o tokio dalyko kaip pataiko nepataiko tikrai nera:)
o klaustumet apie tai ka jis zino apie imone ir pan?:)
Jei tau svarbu, kad žinotų - klausk, juk nieks nedraudžia.
jei sakant savo nuomone, tai as neklausiu ir nemanau kad reiki aklausti.. jei ateina naujas zmogus tai savaime aisq kadjis turi mazai inofmracijos ir butu net nelogiska jo klausti:)
na pradziai atrinkciau pagal foto , ar turi vaikina ar, ar vedusi ar ne
o siaip pamastyk, ir atsakymai patys ateis
kad per daug atsakymu mano galvoje
na tai priderink tiems atsakymams klausimus ir problemos nebeliks
jei noreciau kad viskas butu tiesiog aj dzin nebutu problemos... bet noriu ne tik kad butu gerai, bet labai gerai:)
Nebus niekad labai gerai
bus
jei sakant savo nuomone, tai as neklausiu ir nemanau kad reiki aklausti.. jei ateina naujas zmogus tai savaime aisq kadjis turi mazai inofmracijos ir butu net nelogiska jo klausti:)
O aš manau, kad reikėtų klausti, jeigu įmonė gerai žinoma.
tai kad kalba ne apie gerai žinomas įmones eina
Nu ir kas..? Už tai kalba eina apie įmonės informaciją..ir parašiau JEIGU..
Kai uždavė klausimą ir aš maniau, kad apie rimtą įmonę kalba, o vėliau paaiškėjo, kad apie studentų organizaciją. o tokiu atveju gali ir Aurio pasiūlyti klausimai tikti (kiek alaus išgertų), nes ne tiek jau daug studentų renka informaciją, na bent iš pradžių...
ei, ei... nereikia cia dabar taip nuvertinti mano pasiulymu... :? (as gi padaviau ir antra pasiulyma, kurio begalo didziuojuosi ;D )
:DD
idomu man
Paklausčiau ką baigė ką mėgsta ir kokiu hobiu užsiiminėją pradžiai, bet tai dar nieko svarbiau jiems duoti improvizuoti ir juos stebėti ,geriausius išsirinkti
nu man idomiausia kokia kurybine uzduoti ar grupelese lieptumet daryti?
Auri, tavo pasiūlymas tikrai nėra nuvertintas.
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Jus organizacijos vadovas kaip atrinkumet naujus narius? kokie kriterijai?