Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 61 iki 69 iš 69
- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Anapusinė tikrovė - Dangaus Karalystė
Marius, 27 parašė:Man ir juokinga ir graudu darosi kai tokios temos kuriamos.
Tegul Linas 37 tiki Dievu, tegul dvasiškai tobulėja ir tegul nenaudoja dapo prieš kitus žmones. Aš tikiu, kad subrendę ir turintys savo nuomonę, žmonės atsispirs tokioms Lino37 kalboms. Bet yra ir silpnų, savimi nepasitikinčių žmonių, kuriuos labai lengva įtraukti ir užliuliuoti kalbomi apie tai ko galbut ir nėra...
Man asmeniškai juokingiausia kad Linas37 kitus bando gazdinti pragaru ...
juokis juokis, kol i pragara nepatekai
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Marius, 27 parašė:Man ir juokinga ir graudu darosi kai tokios temos kuriamos.
Tegul Linas 37 tiki Dievu, tegul dvasiškai tobulėja ir tegul nenaudoja dapo prieš kitus žmones. Aš tikiu, kad subrendę ir turintys savo nuomonę, žmonės atsispirs tokioms Lino37 kalboms. Bet yra ir silpnų, savimi nepasitikinčių žmonių, kuriuos labai lengva įtraukti ir užliuliuoti kalbomi apie tai ko galbut ir nėra...
Man asmeniškai juokingiausia kad Linas37 kitus bando gazdinti pragaru ...
Juokinga ar ne tai ne taip svarbu .Svarbiau kai žmogus tikės Dievu o ne kokiu babausių su ragais ir kanopom o naktimis kapinėse nevartys paminklų.Geriau kad būtų tikintis vargšelis ,toks žmogus visada išties pagalbos ranka ir niekada jos nekels net prieš priešą ir neskatins nei smurto nei pykčio .Nors tokie pavyzdingi veiksmai kaip matau jus biesina ir veikia labiau nei jei koks bicas jus taikytus papjauti ,varot ant geru tikslų taip lig Linas čia koki koka siūlytu
Auris, 21 parašė:Zmones kurie yra religingi iskarto eis pas savo kuniga ieskot atsakymu. Kurie nera religingi neprades staiga religijos ieskoti nebent stebuklai prasides aplinkui darytis Depresija paprastai zmones nuveda pas psichologus o ne kunigus.
Tiesiog Auri kai kurie žmonės ten randa savo kelia ir tai ko ieškojo visa savo gyvenimą. Nebūtinai turi būti psihopatas nusivylęs gyvenimu . Juk visi pieš tapdami tikinčiu turėjo savo negerąsias puses ,kaip pasipūtimą,savimeilę,gobšumą,neteisingi norai ,tikslai ir paskui atranda Dievą. Tadą pradeda suprasti kad ankstesnis gyvenimas neatnešė laimės ,o laime meilėje kuria ir pristato Dievas žmoguj .Tiesiog tai ir patinka žmogui .
\
/Tamsus žmonės gilinasi ir kabinėjasi prie kažkokių tiesu kurių ir patys nesupranta ir apsunkina Dievo tarnams gyvenimą, šviesus žmogus pasiima visa laimės paketą ir naudojasi juo ir džiaugęsi gyvenimu su savo broliais ir seserimis nieko labai nekomplikuodami gyvenimą.Darykit tai kas liepta ,o tire kas abejoja tie ant traukinio bėgiu nei ten nei ten ,o traukinys atvažiuoja bėgiais
- Linas, 36
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Tomas, 26 parašė:Juokinga ar ne tai ne taip svarbu .Svarbiau kai žmogus tikės Dievu o ne kokiu babausių su ragais ir kanopom o naktimis kapinėse nevartys paminklų.Geriau kad būtų tikintis vargšelis ,toks žmogus visada išties pagalbos ranka ir niekada jos nekels net prieš priešą ir neskatins nei smurto nei pykčio .Nors tokie pavyzdingi veiksmai kaip matau jus biesina ir veikia labiau nei jei koks bicas jus taikytus papjauti ,varot ant geru tikslų taip lig Linas čia koki koka siūlytu
Tiesiog Auri kai kurie žmonės ten randa savo kelia ir tai ko ieškojo visa savo gyvenimą. Nebūtinai turi būti psihopatas nusivylęs gyvenimu . Juk visi pieš tapdami tikinčiu turėjo savo negerąsias puses ,kaip pasipūtimą,savimeilę,gobšumą,neteisingi norai ,tikslai ir paskui atranda Dievą. Tadą pradeda suprasti kad ankstesnis gyvenimas neatnešė laimės ,o laime meilėje kuria ir pristato Dievas žmoguj .
Tomai,
Sužibėjai kaip perlas praskynęs šituos dumblius. Aš niekaip nesuprantu? Nejaugi daugelis jaunų žmonių - suklaidinti menkystos? Stengiuosi gera valia rašančius palaikyti, padrąsinti. Tenka piktavalius sudrausti - pragaras yra! Tačiau, kad Tu įvardinai: tiesą Tiesa, o Gėrį gerumu bei pažįsti Dievą, nes Jis Yra Meilė - tai labai šaunu. Ačiū Tau, kad parašei. Tokio komentaro aš šiame forume seniai pasigedau. Daug šviesos Tavo viduje. Gilios vidinės ramybės Tau - Dievo palaimos...
- Robertas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Linas, 37 parašė:
Sužibėjai kaip perlas praskynęs šituos dumblius. Aš niekaip nesuprantu? Nejaugi daugelis jaunų žmonių - suklaidinti menkystos? Stengiuosi gera valia rašančius palaikyti, padrąsinti. Tenka piktavalius sudrausti - pragaras yra! Tačiau, kad Tu įvardinai: tiesą Tiesa, o Gėrį gerumu bei pažįsti Dievą, nes Jis Yra Meilė - tai labai šaunu. Ačiū Tau, kad parašei. Tokio komentaro aš šiame forume seniai pasigedau. Daug šviesos Tavo viduje. Gilios vidinės ramybės Tau - Dievo palaimos...
Linai37, tai ką tu vadini menkyste, daugelis vadina realiu gyvenimu.
- Linas, 36
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Jei gyvenimo namas statomas be pagrindo ant smėlio, o ne - uolos, ateityje laukia visų lūkesčių griūtis ištikus kančiai ar nepajėgumui. Tas smėlis yra susikurta ideologija - bedieviška pasaulėžiūra ir riboti bei klaidingi įsitikinimai. Tikintis žmogus įprasmina gyvenimą siekiantį amžinybę. Čia Uola yra Kristus, kas Jį išpažįsta Dievu ir Žmogumi bei priima kaip Išvaduotoją iš nuodėmių, nueis ten kur ir Jis. "Kas ne su manimi, tas prieš mane, ir kas nerenka su manimi, tas barsto" - skelbė Jėzus. Lk 11,23
- Robertas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Linas, 37 parašė:Jei gyvenimo namas statomas be pagrindo ant smėlio, o ne - uolos, ateityje laukia visų lūkesčių griūtis ištikus kančiai ar nepajėgumui. Tas smėlis yra susikurta ideologija - bedieviška pasaulėžiūra ir riboti bei klaidingi įsitikinimai. Tikintis žmogus įprasmina gyvenimą siekiantį amžinybę. Čia Uola yra Kristus, kas Jį išpažįsta Dievu ir Žmogumi bei priima kaip Išvaduotoją iš nuodėmių, nueis ten kur ir Jis. "Kas ne su manimi, tas prieš mane, ir kas nerenka su manimi, tas barsto" - skelbė Jėzus. Lk 11,23
Klysti žmoniška.. nesutinki? Netgi tavo Kristus klydo.... Ir man idomu ką jis darė iki 33 metų??? ... jis gyveno normalų gyvenimą. Turėjo žmoną, turėjo vaikų, dirbo dailide....
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
truputis faktu apie Dieva pasakyta juoko forma ne visku video tiketi reiketu bet tikrai yra tiesos..
- Marina, 28
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
.Svarbiau kai žmogus tikės Dievu o ne kokiu babausių su ragais ir kanopom o naktimis kapinėse nevartys paminklų.Geriau kad būtų tikintis vargšelis ,toks žmogus visada išties pagalbos ranka ir niekada jos nekels net prieš priešą ir neskatins nei smurto nei pykčio .Nors tokie pavyzdingi veiksmai kaip matau jus biesina ir veikia labiau nei jei koks bicas jus taikytus papjauti ,varot ant geru tikslų taip lig Linas čia koki koka siūlytu
O kodel visada skirsto satanistum ir religingus zmones - ar tai butu kriykshcionys , ar musulmonai , ar staciatykiai . Jie yra tie patys idijotai , tikintys savo Dievu ;D
- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
bloga man pasidare nuo situ fanatisku kalbu apie nematomus dalykus... :? Tikiuos nepasigesit manes, nes cia nebegaisinsiu laiko
Žinutės: nuo 61 iki 69 iš 69
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.