1

Tema: Metallica

Nu ar yra cia kokiu \Metallica\ fanu ?

2

Re: Metallica

o kaip gali nebut?:::629 Juk tikra muzika zmogai groja:::d44

3

tai jau taip big_smile

4

tai kokia jusu megstamiausia is ju?:) Mano tai Whiskey in the jar big_smile~

5

sveiki metallica gerbejai:::521:::521 sakyciau visas sunkusis rokas yra jega

6

Satanic Warmaster - Vampiric Tyrant

7

Metallica - Memories remains ir I disappear. ir daugelis kitokiu, taip Metallica rules (rock)

8

Myliu šituos!

9

tai laukiam db tik ju pasirodymo !!! :::960

10

na ka galiu pasakiti, metalika yra nerysio. nelabeaj pagaunu ka zmones joje mato, 21 amzius , muzika juda i prieki , atveria naujus horizontus, o cia absoliuti seniena, zinoma jei tau 50 metu viskas suprantama, bet kai jauni zmones klauso nesuprantama.

11

metallica - jega! geriausia,is lietuvoje buvusiu

12

Man didziausias malonumas tai paciam groti su pora koreshu savo malonumui ...
pradedi tarkim nua 2 - 3 akordu ir groji kol visi susiderina ir pradeda kazkas gautis
, ka veliau galima bendrai ishauginti y kazka tai ....

Gal but todel swedai 9 mil gyventoju o turi daugiausia grupiu zinomu pasaulyje abba ase of base rockset ir t.t.

13

Vilnius, 28 parašė:

21 amzius , muzika juda i prieki , atveria naujus horizontus, o cia absoliuti seniena, zinoma jei tau 50 metu viskas suprantama, bet kai jauni zmones klauso nesuprantama.

Tai tu nori pasakyti, kad gera muzika sensta ir praranda savo vertę? Visiškai su tavimi nesutinku. Gera muzika ir po šimtmečio išlieka gera. Tiesiog klausytojų skonis ir pomėgiai yra iškreipiami tos "naujus horizontus atveriančios 21 amžiaus muzikos". Atsiprašau už žodį muzika big_smile

14

Metallica tai JEGA...!!!  :::960

15

metallica yra pavyzdys daugeliai ..tai muzika kuri nebukina zmoniu ...todel as pries ja ir zemai lenkiuosi .

16

Konce gros dainas pagrinde iš naujo albumo death magnetic. Nelabai man jis, o dėl kelių senų hitų varyt neapsimoka. Gal kokių Slayer'iu ar Children of Bodom Lietuvoj palauksim. (Jo, aš optimistas)

17

pritariu,kad pavyzdys,gi roko klasika-tokio koncerto neverta praleisti:d

18

Taip yra tongue

19

Man graziausia ju daina- nothing else mather

20

Laiko patikrinta grupe grojanti niekad nenusibostancia muzika... Kaip tai gali nepatikti... :::513