Tema: Metallica
Nu ar yra cia kokiu \Metallica\ fanu ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Metallica
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nu ar yra cia kokiu \Metallica\ fanu ?
o kaip gali nebut? Juk tikra muzika zmogai groja
tai jau taip
tai kokia jusu megstamiausia is ju?:) Mano tai Whiskey in the jar ~
sveiki metallica gerbejai sakyciau visas sunkusis rokas yra jega
Satanic Warmaster - Vampiric Tyrant
Metallica - Memories remains ir I disappear. ir daugelis kitokiu, taip Metallica rules (rock)
Myliu šituos!
tai laukiam db tik ju pasirodymo !!!
na ka galiu pasakiti, metalika yra nerysio. nelabeaj pagaunu ka zmones joje mato, 21 amzius , muzika juda i prieki , atveria naujus horizontus, o cia absoliuti seniena, zinoma jei tau 50 metu viskas suprantama, bet kai jauni zmones klauso nesuprantama.
metallica - jega! geriausia,is lietuvoje buvusiu
Man didziausias malonumas tai paciam groti su pora koreshu savo malonumui ...
pradedi tarkim nua 2 - 3 akordu ir groji kol visi susiderina ir pradeda kazkas gautis
, ka veliau galima bendrai ishauginti y kazka tai ....
Gal but todel swedai 9 mil gyventoju o turi daugiausia grupiu zinomu pasaulyje abba ase of base rockset ir t.t.
21 amzius , muzika juda i prieki , atveria naujus horizontus, o cia absoliuti seniena, zinoma jei tau 50 metu viskas suprantama, bet kai jauni zmones klauso nesuprantama.
Tai tu nori pasakyti, kad gera muzika sensta ir praranda savo vertę? Visiškai su tavimi nesutinku. Gera muzika ir po šimtmečio išlieka gera. Tiesiog klausytojų skonis ir pomėgiai yra iškreipiami tos "naujus horizontus atveriančios 21 amžiaus muzikos". Atsiprašau už žodį muzika
Metallica tai JEGA...!!!
metallica yra pavyzdys daugeliai ..tai muzika kuri nebukina zmoniu ...todel as pries ja ir zemai lenkiuosi .
Konce gros dainas pagrinde iš naujo albumo death magnetic. Nelabai man jis, o dėl kelių senų hitų varyt neapsimoka. Gal kokių Slayer'iu ar Children of Bodom Lietuvoj palauksim. (Jo, aš optimistas)
pritariu,kad pavyzdys,gi roko klasika-tokio koncerto neverta praleisti:d
Taip yra
Man graziausia ju daina- nothing else mather
Laiko patikrinta grupe grojanti niekad nenusibostancia muzika... Kaip tai gali nepatikti...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Metallica