Tema: koks vaikinu stilius jusu nuomone patraukliauses ?
man labiausei patinka tokie fyfinukai pusiau nu ne tie kur puosesi daugiau uz mane
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → koks vaikinu stilius jusu nuomone patraukliauses ?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man labiausei patinka tokie fyfinukai pusiau nu ne tie kur puosesi daugiau uz mane
man patinka klasikinis, nebūtinai turi ryšėti kaklaraišį, bet toks tiesiog mielas...
o as maniau, kad treningas
trenigai,skusta galva,ciornij bumer ir bagazineje deze alaus ir deze degtines
Man tai patinka kieti berniukai , ekstremalai , biski isdyke , biski fyfiukai.
na man patinka tokie kurie nebijo ekstremaliu pojuciu,sexy fyfukai....bet ne tokie kurie veidrodeli kiseneje nesiojasi bet romantiski.....
ir geri lovoje
Zodiu fyfukai patinka cia daugeliui mtau.Tad vaikinai-bukime fyfukais:)
vaje, kur pasaulis ritasi.
O nepatinka vyrai kurie yra vyrai. Nes kaip matau kuo toliau tuo labiau visom panom patinka moteriski bernai.. Tai gal vyram turetu tada patikti vyriskos panos..?
o man tai patiktu tokia vyriska kur galetu pati sau masina susitaisyti be serviso pagalbos ir nedejuotu kad cia salta ar cia karsta
bet prie viso to jinai vistiek turetu atrodyti labai moteriskai su visais moteriskais privalumais
ai, cia mazdaug tie fifukai tik ant kapazuchos mergaitems realiai tai treningai valdo , as uz juos
Geros kokybės marškiniai ir klasikiniai džinsai su padoriai veikiančiu užtrauktuku
per dzinsus sunku ka uzciuopti,o va treningiukai valdo,zinai su kuo turi reikala
ai vyrai graziausi buna be drabuziu:D
ai vyrai graziausi buna be drabuziu:D
Cia butu, taip suprantu, nudistu stilius? Ar grupuote?:)
per dzinsus sunku ka uzciuopti,o va treningiukai valdo,zinai su kuo turi reikala
dzinsai labiau aptempia, o treningai kabo
Svarbu ne mada, o stilius ir kaip viena is paneliu sake- su padoriai veikiančiu užtrauktuku.
Grazus dirzas prie kelniu visuomet tinka, (net prie dzinsiniu) puosia, be to tai galetu buti puiki dovana is merginu puses.
Mano nuomone drabuziai turi buti taikomi prie progos. Treningai nera stilius. Sportine apranga tinkama tik sporto salei ar kelionei i gamta. Kasdienai dzinsai ir marskiniai, o prie progos galima ir ka nors graziau apsirengti.
Vyriskas toks
Geros kokybės marškiniai ir klasikiniai džinsai su padoriai veikiančiu užtrauktuku
Va tu saunuole, cia gerai pastebejai...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → koks vaikinu stilius jusu nuomone patraukliauses ?