Taigi, indu filmai yra tai, be ko man gyvenime kazko truktu, ir net neturedama laiko atiduodu jiems "savo duokle" kadangi man jie suteikia geru emociju... Dievinu ju dainas, tiesa sakant nepamenu kada klausiau kokios kitokios muzikos... nesmagu tik tiek kad Lietuvoj bendraminciu situo klausimu tikrai truksta, taciau aisku yra milijardas indu su kuriais gali diskutuoti apie dainas/aktorius/filmus, ir taip turbut net ir idomiau, nes lietuviams Indija neispruseliu krastas ar kazkas tokio... tad ir apie filmus atsiliepimo gero negausi, aisku jo ir nereikalauja nieks, tuo labiau as.
Na o kalbant apie aktorius tai man labai daug kas patinka.. taciau nepakeiciamas yra Shahrukhas Khanas, Aishwarya Rai taip pat nuostabi, jos busimas vyras taip pat!!! zodziu geriau butu klausimas kas man nepatinka, tai butu Karisma Kapoor ir Hrithik Roshan nes man jie kazkokie dirbtini.. o siaip dauguma tai nieko...
Gaila kad per televizija neberodo indu filmu, bet pasak Viktorijos, kol yra internetas tol isgyvensim, o kitas saltinis geri draugai, kurie tu filmu gali parupint is uzsienio, o blogiausiu atveju idomanai migruos i Indija
pradziai tiek