Re: indu filmai
Sveika chebryte )) priimsit dar viena pamisuse del indisku filmu????
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → indu filmai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sveika chebryte )) priimsit dar viena pamisuse del indisku filmu????
butinai sveika!
Sveikos!!!!!!!kaip faina musu vis daugeja!:)
Geresniu filmu uz indu filmus nera
ziuri atsipalaiduoji ir dziaugiesi gyvenimu
Na tai ko cia niekas nesneka? gal galit pasakyt kokiu filmu turit? is kur siunciates, gal turit dvd? gal turit knygu apie Indija, arba gal kas noretu paskaityt knyga "Holy cow!" ir "teach your self Hindi"
Seniau dažnai žiūrėdavau.Tačiau nelabai patikdavo.Keista muzika ir pan...Nors,traukdavo kūltura...
Man asmeniskai nusibodo atviros sekso scenos, visokie saudymai gaudymai ir t.t. O va indiskuose filmuose jausmai atskleidziami taip subtiliai, svelniai pagarbiai..tautiniai kostiumai aplamai super..siaip tai indu filmai liux
:D:D jo visai geri
Siaip kai buvau mazas ziuredavau daba nebe nes neberodokodi taip
Man graziausia ju filmuose tai pagarba vyresniajam, jie taip gerbia savo tevus senelius, mums toli iki ju...rasykit savo komentarus...
Labai palaikau. Bendravimo kultūra nepalyginamai aukštesnė. Dar būtų gerai, ypač visiems skeptikams, pasimokyti iš tų filmų subtilumo - visame kame, tiek judesy, tiek raiškoj, tiek bendravime... tikrai labai nepakenktų...
sveiki ir sveikos gal atsiras norinciu prisijungti one.lt Indijos grupe, kur galima sukurti foruma ir diskutuoti.. tik kad labai ten mazai tu dalyviu.. prisijungtu daugiau zmoniu ir butu linksmiau jeigu kas norite tai parasykit man zinute ir pakviesiu jus
Man ziaurei patinka sitie filmai ))
Na geda sakyt bet as ir esu indu filmu gerbejas-indes pacios graziausios moterys pasaulyje
Paziuriu INDIJA TV...kai norisi kazko paprastesnio,nuosirdesnio.Rezisura-nelyginsim;) O del pagarbos vyresniems,tai Rytu krastuose labiau islikus.Pas mus su baime ir pagarba isgaruoja.Bet Rytu filosofija ...nepalyginama
as nesuprantu kokia cia geda yra pripazinti tj kas tau patinka man PVZ irgi patinka indu filmai ir dbr as netgi ziuriu viena ju
nieko gero is to boliwudo nemaciau ir vargu ar pamatysiu
neziurimi tokie
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → indu filmai