Re: siaubo filmai
koks pats geriauses siaubekas koki matete :?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → siaubo filmai
cannibal holocoust. paziurek ilgam atsiminsi, jeigu sugebesi iziuret daugiau negu puse filmo tai busi tikras vyras
nebergivenk as siaubekus dievinu :d naktim vaikstau po kapines ir seip patinka viskas kas baisu
naktim po kapines?..;D
o tai diena ka veiki?miegi?;D
jop miegu ir laukiu kol ateis kita naktis
dokumentinis filmas: Mirties akimirkos visos trys ar keturios dalys, tiksliai nepamenu :V va ten tai geras
dokumentinis tai apie ka jis ce :?
viskas kas nufilmuota vyko realybeje o ten tokiu vaizdeliu prifilmuota, kad net skrandis sustoti virskines gali
niu gal kokie nelaimingi atsitikimai :?
dievinu siabo filmus
niu niu siaubekai jega
o tu paskiau ne bijai?
ko tureciau bijoti as juos dievinu
galiu pasakyt, kad gero siaubo filmo ir nesu macius, kad tikrai butu lb lb ir dar lb baisu.......jei tokio neatsimenu, vadinas, dar tokio ir nemaciau
isimintina tik "bleiro ragana" galbut del to, kad ziuretas kino teatre
siaubas gali but ir valgant sliekus.....feeeeeeee
tai tikriausiai mazai perziurejusi esi siaubo filmu,man tai bleiro raganos jokio ispudzio nesukele man tada ,,skambutis" labiau patiko.....Man tai nelabai malonus filmas buvo ,,mirusiuju zeme" kai zmones zmones valgo o dar jei kino teatre ziuri su visais garso efektais tai jau n eskaniai atrodo
The Omen. rekomenduoju visiems..
megstu pats bajsiausias mano matytas \silent hill\(tylioji kalwa)
Kaip jums siaubukas ,,Galutinis tikslas 3"
na man siaubo filmai patinka o ypac ziurint velu vakara
siaubiskiausias siaubiakas bleiro ragana 2, patampo truputi nervus, patampo... pagal apklausas ir panasiai, siubiskiausias man rods svytejimas, beje, jis senokas, na gal ne pirma vieta ima, bet kazkur aukstai tupi, dar gal kukuruzu vaikai nieko, konstantinas (nebaisus, bet geras)
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → siaubo filmai