441

Re: visureigiai

Shameless пишет:

CIA ne apie Spalvas reik Sneket tongue tongue big_smile

Tai užsidaryk savo tą temą, kad niekas nieko nerašytų ir bus ramu.
O pats irgi nieko, išskyrus savo pomėgį 4x4 nepasakai.
Tau pastoviai niekas netinka, kas ne pagal tavo skonį. Visose temose visus tildai, jei kas ką ne į temą parašo.

442

Laimutė пишет:
Shameless пишет:

CIA ne apie Spalvas reik Sneket tongue tongue big_smile

Tai užsidaryk savo tą temą, kad niekas nieko nerašytų ir bus ramu.
O pats irgi nieko, išskyrus savo pomėgį 4x4 nepasakai.
Tau pastoviai niekas netinka, kas ne pagal tavo skonį. Visose temose visus tildai, jei kas ką ne į temą parašo.

NESIPARINK tongue tongue Parukyk Uzkask Gumos big_smile big_smile

443

Andre пишет:
Laimutė пишет:
Konstantinas пишет:

Chameleono spalva? Ji brangi labai. Čia jau Laimutė brangios komplektacijos masinyte paeme. O tu atspalvių yra tūkstančiai

Ne, ne chameleonas, o tik santūrus perlo tviskėjimo efektas. Man chaleleono lakas nepatinka. Garaže ji pilka, lauke melsva, ryškioje saulėje mėlyna į žalumą...nesuprasi.

oooo... Va, dabar aikšku smile ačiū smile
Dariau, vat tu surask gugle tokį konkretų spalvos aprašymą, kad toks gudrus smile

kam aprasyymas, foto pasiziuri ir uztenka smile nu bet turetu but nesunku ir aprasyma rast smile

444

Aciuu Dievui Spalvos Dingoo Pabegoo ir Prasviesejooo tongue big_smile big_smile Varom Miskelyy 4x4 Pamirst spalvas tongue big_smile big_smile

445

Shameless пишет:

Aciuu Dievui Spalvos Dingoo Pabegoo ir Prasviesejooo tongue big_smile big_smile Varom Miskelyy 4x4 Pamirst spalvas tongue big_smile big_smile

Gražiausia spalva tai dumblinas purvas

446

Laimutė пишет:
Shameless пишет:

Vel tas Pats tongue tongue big_smile Man Graziausias Zmogus Tai PURVINAS is Isores ir Aisku VIDAUS tongue tongue tongue big_smile TIK Daba Nebukit Nesupratlyvii Prasau big_smile big_smile tongue

447

Laimutė пишет:
Shameless пишет:

Nea gražiausia tai rūdžių spalva. Mašina turi būti kiaurai prarudijusi va tada jau galima važiuoti

448

Konstantinas пишет:
Laimutė пишет:
Shameless пишет:

Nea gražiausia tai rūdžių spalva. Mašina turi būti kiaurai prarudijusi va tada jau galima važiuoti

Voo Gera Mintele Skele smile Dzipai po Miskelioo Veiksmuu DAZNUU Palieka Nee Kaa Maziau su Skylem poo Pelkiuu Purvoo VONELIUU Nu Manau Ponial Nesi kaip ta Laimaa Nesupratlyvass tongue big_smile big_smile LAIKYKIS

449

Shameless пишет:
Konstantinas пишет:
Laimutė пишет:

Voo Gera Mintele Skele smile Dzipai po Miskelioo Veiksmuu DAZNUU Palieka Nee Kaa Maziau su Skylem poo Pelkiuu Purvoo VONELIUU Nu Manau Ponial Nesi kaip ta Laimaa Nesupratlyvass tongue big_smile big_smile LAIKYKIS

Atsiknisk nuo manęs gudruti

450

https://www.youtube.com/watch?v=JfWUAfZsX3E

Varom Varom tongue tongue

451

https://www.youtube.com/watch?v=ReK0-6gpMpk

Voo CIAA TIK Laimos su Bikiniuu Truksta prie Kompaninos tongue big_smile big_smile  Kad Vyrukams Linksmiau Butuu big_smile tongue tongue

452

https://www.youtube.com/watch?v=ZGqS2aSnQhc

SIBIRAS ir Rusian Truks in SNOW tongue tongue smile

453 (2023-01-21 22:10 отредактировано Laimutė)

Šaunūs vyrai. Jie gyvena svajonę, o kaip kurie tik filmuotą medžiagą žiūri ir seilę varvina iš pavydo, nes mielai būti jų vietoje, bet vietoj to sėdi apgirtę ieškoke ir pilsto nesąmones iš tuščio į kiaurą.

454

Shameless пишет:

tongue :d big_smile

Ką, neteisybę sakau? Vietoje to, kad pats gyventum savo svajones, leidi veltui laiką kažkokiuose pažinčių portaluose. Kada nors gailesies.

455

Laimutė пишет:

Šaunūs vyrai. Jie gyvena svajonę, o kaip kurie tik filmuotą medžiagą žiūri ir seilę varvina iš pavydo, nes mielai būti jų vietoje, bet vietoj to sėdi apgirtę ieškoke ir pilsto nesąmones iš tuščio į kiaurą.

Atsidurtum SIBIRE Nebesneketum Man Taip, Sakytum EIK SIKT Noriuu Namoo tongue big_smile big_smile big_smile

456 (2023-01-22 16:51 отредактировано Andre)

Važiuoju šiandien ramiai, lėtai per miškelį, į saulutę žiūriu, duobėse linguoju. Tik staiga prieky iš šalutinio takelio išlekia džipas ir sustoja, Skersai MANO kelio. Na, ir aš stoviu, kaip tik geroj vietoj, kur dvi mašinytės gali prasilenkt. Iš džipo vyrai iššoka, šoka aplink keistą šokį. Nukreipiu žvilgsnį esminį nuo dangaus į juos - aga, iš po kapoto dūmai rūksta, numeris kadaruoja... Bach, bach, antras džipas - dar garsiau, visai jau kelią užstato. Dar krūva vyrų lauk išvirsta, suka draugišką ratelį aplink du džipus. Dūmija ir antras, numeris irgi kreivas šleivas. Na, jei vyrai leidžia suprasti, kad niekur nesitrauks, kad jei man reikia, tai apvažiuosiu sniegu, tai aš taip ir padarau... Negi atimsiu iš jų džiaugsmą - jie visi pralėkė kelią, kuriame gal 30 metrų ištisa gili bala žiemą vasarą (aš net pėsčia nedrįstu ten eiti). Tik po jų vietoj ledo dabar juodas vanduo, kuriame vienas vyrukas kažką bando surasti., net ant kelių beveik atsiklaupęs...
Tai va, tokie tie visureigiai ir laimingi jų murzini keleiviai (savininkai tai kažin, ne remontuot tai visgi teks...)

Tiesa, paskui juos atvažiavo ir trečia mašina. ne džipas. Kadangi jų neskiriu, tai labai priminė klasikinę bmw. Ir numeriai vietoj, ir variklis neužkaitęs... Kilo keistų minčių...

457

Laimutė пишет:

Laimutė ko tokia pikta? Aš tai snd sniegą kasiau aplink mašina vos atsikasiau) jokiom svajonemis negyvenu pas mane žemiški rūpesčiai kaip išvažiuoti ir kaip neuzbuksuoti. Snd net buksirsvimo kilpa ir trosa radau rytoj prasidės veiksmas

458

Shameless пишет:
Laimutė пишет:

Atsidurtum SIBIRE Nebesneketum Man Taip, Sakytum EIK SIKT Noriuu Namoo tongue big_smile big_smile big_smile

Buvau) linkiu ir jums ten pabūti

459

Isvaliau Kelią nuo sniego jau vokieciai nori i mano vietą uzlisti o aš jiems neleidziu nes snd pats viską valiau

460

Konstantinas пишет:

Isvaliau Kelią nuo sniego jau vokieciai nori i mano vietą uzlisti o aš jiems neleidziu nes snd pats viską valiau

Kurioje vietoje stovi?