Tema: Mini foto
smagu kai mini foto gali matyti žmogaus veidą, o ne papus, užpakalį ar koja, ką manote jūs?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → Mini foto
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
smagu kai mini foto gali matyti žmogaus veidą, o ne papus, užpakalį ar koja, ką manote jūs?
manau kad tai gerai
kas ka nori ta ir rodo svarbu kad grazu butu
manau nesvarbu, ka zmogus rodo, svarbu, rodydamas visa tia sugeba atkreipti demesi
Kai kurie labiausiai sugeba atkreipti adminų dėmesį Pavyzdžiui mano akį dažniausiai patraukia dangus, medžiai arba kambario siena
Ne kas ką nori, o kaip nurodyta foto taisyklėse - http://www.ieskok.lt/index.php?w=foto-taisykles
O man si taisykle nepatinka
o kodel man visai jokios neduoda nustatyt mini foto? dar taip nebuvo...tik baltas fonas...:D
Patikrinau ir su Jūsų nuotraukomis viskas tvarkoje. Galbūt naršyklė nusprendė pajuokauti
katik vel pameginau nustatyt mini foto,bet narsykle su manim vis dar juokauja;D rytoj galbut viskas bus okey...;)kiek gi galima,taip stiprei pokstaut !;D
nesuprantu kodel bet mano mini foto irgi nerodo, nors varnele ir padejau kad rodytu pagrindine nuotrauka
Jūsų naršyklė tiesiog nespėjo sureaguoti į foto pakeitimą. Pora kartų paspauskite F5 ir turėtų rodyti gerai.
na nzn spaudziau ir f5 ir ko tik nedariau ir vistiek nerodo man
Kaip matote, Jūsų foto tikrai rodoma.
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → Mini foto