1

Topic: Kas norėtų būti milijonieriumi? Kaip bandot tai įgyvendinti? :)

Dauguma žmonių turi svajonę, bet ja netiki, norėčiau sužinoti ar yra čia tokių, kurie tiki, kad taps milijonieriais, jiems nereikės dirbti ir galės gyventi savo malonumui, bei padėti kitiems? smile

2

Re: Kas norėtų būti milijonieriumi? Kaip bandot tai įgyvendinti? :)

milijoniere nebusiu bet tikrai gerai gyvensiu smile

3

Vat vis del to esi optimiste ir tai jau gerai. Ir kaip to sieki? wink

4

As irgi noreciau pasiekti toki tiksla. Tik nemanau, kad paprasta, nors sakoma, jog reikia tiketi ir issipildys wink

5

Vien tikejimas nepades...turi buti ir judejimas link tikslo.

P.S. Tikslas turi buti labai konkretus, argumentuotas (paciam sau) ir butinai turi tureti konkrecia data (t.y. kada tu turi pasiekti tiksla, kad nebutu "kada nors")!
Sekmes! smile

6

Labai idomiai parasei Kimberli. Galbut skaitei kazka is "Turtingojo tecio " kolekcijos. Nes jis ir pataria taip galvoti. As pradejau siekti to tikslo per tinklini marketinga, taip gali kiekvienas sukurti savo tinkla, savo versla minimaliom finansinem sanaudom. smile

7

Vaziuak ten kur sulki valiuta anksciau tai lenkijoi visi pinigus milijonais skaiciavo...

Ir as tada buvau milijonierius.

Pinigai tai tik yrankis tikslui siekti o ne tikslas.  Man gaila tu kas to nesupranta.

Manau zmones nori buti laimingi. Laime nepriklauso nua to kiek tu turi pinigu.

Zmones turedami didelius tikslus verslus daznai varto dideles sumas ir dar didesnes yra ysiskoline.  Bet tai tik darbas veikla procesas reikalaujantis didles atsakomybes. Dolerio vergas niekada nera laisvas.

8

Dainius, 26 wrote:

Labai idomiai parasei Kimberli. Galbut skaitei kazka is "Turtingojo tecio " kolekcijos. Nes jis ir pataria taip galvoti. As pradejau siekti to tikslo per tinklini marketinga, taip gali kiekvienas sukurti savo tinkla, savo versla minimaliom finansinem sanaudom. smile

Tiesa sakant, vis atidedu tokio pobudzio literaturos skaityma, nes mano darbas reikalauja kitokiu ziniu. Taciau, tikslo siekimo tematika aktuali visur ir visada, nepriklausomai nuo darbo. Visi mes turime poreikiu, kuriu reikia tenkinti. Poreikiu tenkinimas, is dalies, ir yra tikslo siekimas smile

9

Milionas na ta svajonė kuri kažką keičia ,bent jau man taip atrodo .O jei kalbėti apie svajones reikia svajoti apie tai kas įgyvendinama .Nereikia laukti kol paltis lašinių nukris ant galvos ...
Mano didžiausia svajonė nepriklausyti nuo pinigu .

10

Na o jums neatrodo, kad pinigų vergas yra tas kuris jų neturi, o ne tas kuris turi daug. Pinigai, teisingai, tai priemonė, laisvė kažką siekti. Kai pinigų neturi, privalai dirbti nemėgstamą darbą, tu privalai, nes negali nedirbti. o kiek pinigai sugadina žmogų, jau manau čia nžindividualu. Finansinė lasivė - tai galimybė negalvoti apie pinigus, kur jų gauti, ar jų užyteks smile  o milijonierius ar milijardierius, čia žodžių žaismas, pas mus milijonas gana daug.

11

Zmogus neprivalo dirbti nemegstama darba. Tai zmogaus sprendimas. Jei tu turi zema socialini statusa, nemegstama darba, tai kas kaltas? Tu! Juk gali rinktis, butu tik noras. Daugelis zmoniu megsta zizti, kaip jiems sunku, kaip jie neturi darbo, kaip jiems visi TURI padeti, bet man tai kyla tik vienas klausimas...o ka tu padarei, kad tau butu geriau?
Pinigai keicia zmogaus gyvenimo buda. Nuo to keiciasi jo poziuris i tam tikrus dalykus. Tada jo poziuris pradeda skirtis nuo aplinkiniu, kuriu poziuris liko toks, koks ir buvo. Is cia ir kyla mintis, kad zmogu sugadino pinigai, man atrodo:) Keiciasi jo prioritetai, vertybes...taip, jis gali nusisukti nuo aplinkiniu, taciau, manau, kad kartais jie patys kalti...nie tampa sekmingo zmogaus priesais...galbut del pavydo...gal ir keistai skamba, taciau, tiesos yra mano zodziose:)

12

Idomiai tu čia pasakei, bet manau, kad būtent taip ir yra. Pas mus žmonės į kito sėkmę žiūri su pavydu, o jeigu pasiūlai kažką, kas ir jam padėtų, jau esi įtariamas klasta. Aš pradėjau dirbti su tinkliniu marketingu, tai nemažai susiduriu su tokiais žmonėmis, kurie niekuo netiki ir niekas neįdomu, o kai tau sekasi, net pavydi... smile

13

Dainius, 26 wrote:

Idomiai tu čia pasakei, bet manau, kad būtent taip ir yra. Pas mus žmonės į kito sėkmę žiūri su pavydu, o jeigu pasiūlai kažką, kas ir jam padėtų, jau esi įtariamas klasta. Aš pradėjau dirbti su tinkliniu marketingu, tai nemažai susiduriu su tokiais žmonėmis, kurie niekuo netiki ir niekas neįdomu, o kai tau sekasi, net pavydi... smile

Zmones megsta gyventi "cia ir dabar"...Tai, kas bus ateiti atrodo nepatikimai., nes zmogus ilga laika negali "paciupineti" tai, vardan ko jis stengiasi.....tinklinis marketingas reikalauja istvermes, nuolatinio paskatinimo, sugebejima laukti ir nuolat veikti. O tai nera pagrindinis lietuviu nacionalinis bruozas big_smile

P.S. Amway gal? smile

14

Zmones megsta gyventi "cia ir dabar"...Tai, kas bus ateiti atrodo nepatikimai., nes zmogus ilga laika negali "paciupineti" tai, vardan ko jis stengiasi.....tinklinis marketingas reikalauja istvermes, nuolatinio paskatinimo, sugebejima laukti ir nuolat veikti. O tai nera pagrindinis lietuviu nacionalinis bruozas

P.S. Amway gal?

Na as su tuo sutinku, todel senatvej ir skursta.kol jegu yra, dirba kaip arkliai, o kai ju nera -  nera ir pinigu tik juokinga pensija. Esi susidurus su tinkliniu marketingu?
na taip mes su Amway pradejom, visai idomiai kolkas ir jau uzdirbom truputi, zinoma dar nedaug... o kodel paklausei butent Amway?yra gi daugiau tokiu imoniu smile

15

Dainius, 26 wrote:

Zmones megsta gyventi "cia ir dabar"...Tai, kas bus ateiti atrodo nepatikimai., nes zmogus ilga laika negali "paciupineti" tai, vardan ko jis stengiasi.....tinklinis marketingas reikalauja istvermes, nuolatinio paskatinimo, sugebejima laukti ir nuolat veikti. O tai nera pagrindinis lietuviu nacionalinis bruozas

P.S. Amway gal?

Na as su tuo sutinku, todel senatvej ir skursta.kol jegu yra, dirba kaip arkliai, o kai ju nera -  nera ir pinigu tik juokinga pensija. Esi susidurus su tinkliniu marketingu?
na taip mes su Amway pradejom, visai idomiai kolkas ir jau uzdirbom truputi, zinoma dar nedaug... o kodel paklausei butent Amway?yra gi daugiau tokiu imoniu smile

Zinoma yra daug...juk tinkslinis marketingas - tai verslo rusys...Amway - vienas is daugeliu "partneriu", t.y. darbo irankiu smile Kodel Amway? Nieko kito to momentu neatejo i galva smile Mc Donalds=)))

16

Apie Amway girdejau ir as. Esu bandzius dantu pasta, tikrai patiko.O kas ten per verslas?Gal placiau paaiskintum? Mc Donald tai visi zinom wink

17

Simona, 24 wrote:

Apie Amway girdejau ir as. Esu bandzius dantu pasta, tikrai patiko.O kas ten per verslas?Gal placiau paaiskintum? Mc Donald tai visi zinom wink

Itariu, tai turiu aiskinti ne as smile Bet galiu pabandyti trumpai papasakoti.
Ten pakankamai paprasta ir apgalvota sistema. Kad pasiekti norima rezultata, tu turi vykdyti 3 dalykus: pakeisti apsipirkimo vieta (buda); teikti informacija aplinkiniams (savotiska reklama); nepamirsti vardan ko tu tai darai ir tiek butu trumpai smile
Manau, temos autorius paaiskins smulkmenas:)

18

Itariu, tai turiu aiskinti ne as  Bet galiu pabandyti trumpai papasakoti.
Ten pakankamai paprasta ir apgalvota sistema. Kad pasiekti norima rezultata, tu turi vykdyti 3 dalykus: pakeisti apsipirkimo vieta (buda); teikti informacija aplinkiniams (savotiska reklama); nepamirsti vardan ko tu tai darai ir tiek butu trumpai
Manau, temos autorius paaiskins smulkmenas:)
Labai graziai paaiskinai, taip trumpai, tik norint imtis sio verslo reikia zinoti konteksta. Perspektyvos geros, zinau pavyzdziu, na, zinoma yra nemazai ir skeptiku, dazniausiai jie buna girdeje is draugu arba patys truputi pabande ir jiems nepavyko. As pradejau man patinka. Na esme ta, kad rezultate tu gali susikurti ilgalaikias pajamas, arba savo tinkla, kuris netgi paveldimas ir nereikia tam milijonu tik daug darbo. Papasakojau keletui draugu tai reakciju visokiu buvo, kiti pamane kad as kvailys, dar kiti susidomejo, tretiems niekas neidomu.
Na bet manau tai vienas is budu pasiekti finansine laisve. Gal kas zino panasiu pavyzdziu kaip ta padaryti? smile

19

Yra daug budu tapti milijonieriu, taciau geriausias is ju - gimti tinkamoje seimoje big_smile

20

Labux, su Dainium visiskai sutinku...Zmoniu skeptisku yra daugiau nei optimistu.  Musu zmones geriau padejuos kampe, nei patys ims vaira i savo rankas. O i tokius kaip mes, kurie kazka veikia, kruta, ziuri kaip i ligonius smile. As dirbu kitoje kompanijoje, nes ten komisiniu mokejimo sistema yra paimta is visu marketingu ir padaryta unikali, kad ta ,,milijona" pavyktu greiciau gauti...Stengiuosi ir tikiuosi kad man pavyks pasiekti ta finansine nepriklausomybe, nes kaip ir Kimberli rase, negimiau tinkamoje seimoje, o gyvent tai norisi :::035