1

Topic: Vedybos tai įsipareigojimas, ar meilės įrodymas?

Vedybos tai isipareigojimas, ar meiles irodimas???

2

Re: Vedybos tai įsipareigojimas, ar meilės įrodymas?

Vedybos tai ritualas, kulturines tradicijos paveldas tai nieko neyrodo ir nekeicia meiles atzvilgiu.  Gerai praleistas laikas kartu stiprina draugyste ir kartu patirti malonumai stiprina meile.

Azijiecei tuakiasi be meiles ir veliau po keletos menesiu ysimyli guvendami kartu. Tarp ju laimingu ir nenusisekusiu poru skaicius tokspat kaip ir tarp tu kurie tuakesi todel kad ysimilejo.

Meile nua pat pradziu iki grabo lentos tikrai kad net labai retas atvejis, nors pasizada kiekviena pora tai tradicija tai grazu ir tiek.

3

mano manymu tai meiles irodymas smile

4

vedybos tai ir meiles IR isipareigojimu irodymas, tai yra tiek socialines tiek materialines padeties uztikrinimas. Susimetus gyveni.. bet koks barnis ir iseini o apsivedes i tapaty barni ziuresi daug atsakingiau ir neiseisi vien is principo kazkokio.

5

finansinis sandorius

6

jaigu meile tikra ir ji abipuse , tai  jokie vedybiniai  irodymai  jai nereikalingi...

7

Vedyvbos niekad nebuvo meiles irodymas tai kazkoks isipareigojimas. Jai myli nesvarbu ar esi vedes ar nea vistiek esi kartu bet jai svarbu vienam ar kitam zmogui tai nebus jokiu problemu. Bet kai sakiau tai daugiau isipareigojiams tarp seimu tarp auksuomenes nes jutevai daniausiai buna nusprende uz ko ju duktereiai teketi ar ka ju sunui imti i marias tai jau nesamone nes nera laio pasirinkimo ti tevu valia

8

vedybos tai vyrui kryzius  yra  geriau susimetus gyvent nei susituokusiam

9

is patirties sakai kad kryzius ar kartoji ka kas pasake. Maciau ir graziai gyvenanciu poru ir vyrai nesiskundzia, o kol pats nepagyvenau kartu tai nedarau jokiu isvadu.

10

isipareigojimas

11

Vedybos, tai ir meiles irodymas ir isipareigojimas smile

12

Ramune, 24 wrote:

finansinis sandorius

Jo kontraktas pasirašomas viskas dėl pinigu ir sekso.
Man pinigai ir seksas asocijuojasi ... su...

13

Tomas, 19 wrote:
Ramune, 24 wrote:

finansinis sandorius

kokio dar sexso big_smile manau sexsas ir iki santuokos buna smile santuokoje zmones pasidalina per pus visa atsakomybe, kaupe turta ir t.t.t. vaikai ir t.t.t o iki santuokos gali lakstyti, galvoti, keisti, ir neisipareigoti smile tai gi Tomas 19, tai gi Santuoka ir yra kontraktas - jausmu, finansu ir kitu isipareigojimu smile

14

Abu cool

15

Ramune, 24 wrote:
Tomas, 19 wrote:
Ramune, 24 wrote:

finansinis sandorius

kokio dar sexso big_smile manau sexsas ir iki santuokos buna smile santuokoje zmones pasidalina per pus visa atsakomybe, kaupe turta ir t.t.t. vaikai ir t.t.t o iki santuokos gali lakstyti, galvoti, keisti, ir neisipareigoti smile tai gi Tomas 19, tai gi Santuoka ir yra kontraktas - jausmu, finansu ir kitu isipareigojimu smile

finansinis sandorius

Per pus finansinis meilės sandoris :::b02

16

aisku, kad meiles irodymas. o kai myli, ir tas zodis "isipareigojimas" nebaisus ir netgi mielas

17

Justė, 22 wrote:

aisku, kad meiles irodymas. o kai myli, ir tas zodis "isipareigojimas" nebaisus ir netgi mielas

"Nebaisus" net nepajauti kaip įsimyli, vedi ir gyveni gyvenimą, kuris teka savo saldžia vaga. Į laime big_smile

18

Vedybos neturi jokios reiksmes. galiu pazadeti kad didzioji dauguma is musu cia visu po kelis kartus susibeks y kruva ir ishsiskirs.

Viskas kas turi pradzia turi ir pabaiga. Gyvenimas taippat turi pabaiga. Na ir zinoma tai dar nereiska kad neverta pradeti ir tua megautis.

Panom vedybos aktualesnes nes jos rupinasi saugumu ir palikuaneis, bet seis laikais tai tik iliuzija nieko nekeiciantis pazadas ar ysipareigojimas.

Nieko bendro tai neturi su meile. Bet turi reiksmes juridineis ir financineis aspektais priklausomai nua salies kur gyveni ystatymais. nelabai ysivaizduaju kaip su tais reikalais yra lietuvoi.

"jei mane myli uzrasyk ant mano vardo puse savo turto" - ar gi tai apie meile? 

Jei su kiekviena moterim dalinsiesi tai senatvei ubagais iseisi ir patikekit manim tu moteru gyvenime tikrai kad neviena bus ir tikrai kad kiekvena bus ta vienintele ir nepakartojama savo laiku. 

As kiekvienai sakau as cia mylek mane kiek tik sirdele geidzia. Bet deja to neuztenka nes uzdyka meiles nebuna.

Moterys tikisi geresnes socialines padeties financinio saugumo.  Ir tai kainuaja brangiau nei prostitutes meile. Net dievo meile nera uzdyka, nes kunigas kaip suteneris nori tavo pinigu, tai jo verslas jis is to gyvena. 

Tik mama mane mylejo besalygskai.

"the shit is ej free" - karta pasake narkotiku prkeivis...

19

Zilvinai tiek metu, o rasyt taip ir neismokai big_smile ka tau cia apie meile pezet...

20

Tomas, 19 wrote:
Ramune, 24 wrote:
Tomas, 19 wrote:

kokio dar sexso :D manau sexsas ir iki santuokos buna :) santuokoje zmones pasidalina per pus visa atsakomybe, kaupe turta ir t.t.t. vaikai ir t.t.t o iki santuokos gali lakstyti, galvoti, keisti, ir neisipareigoti :) tai gi Tomas 19, tai gi Santuoka ir yra kontraktas - jausmu, finansu ir kitu isipareigojimu :)

finansinis sandorius

Per pus finansinis meilės sandoris :::b02

Jau panasiau :D