Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis

- arunas, 25
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Tema: Ieskok.lt saugumas
Sveiki,
Mano ieskok akauntas buvo pavogtas, kai atgavau ji pakeiciau useri ir pasworda. Idomiausias dalykas tas kad priejus prie kito kompiuterio , kuriame buvo uzdeta varnele "isimink mane" nors anketa ir istryniau pakeites visus duomenis, galejau sekmingai prisijungti. Tai reiskia kad betkas bent karata nulauzes jusu pasworda ir useri , net ir pakeitus juos abu gales prisijungti? jau rasiau administracijai ieskok apie tai kad istrintu galutinai mano anketa tikraja be teises sugrazinti. Tikiuosi kasnors sureaguos

- Roma
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Re: Ieskok.lt saugumas
Ijungta anketa dar galima ijungti visa menesi prisijungiant prie jos savo prisijungimo duomenimis, turetum pats saugotis ir prie anketos per "prisiminti" jungtis tik per savo asmenini pc 
3 Atsakymas nuo arunas, 25 2010-03-08 11:10 (redagavo arunas, 26 2010-03-08 11:22)

- arunas, 25
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
tai apie ka as ir kalbu. As niekad nepalieku "prisiminti" , bet jei kazkas pavoge mano duomenis ir sekmingai prisijunge bent karta VISKAS , as keiciu kiek noriu kartu anketos duomenis,slaptazodi, trinu anketa jie vistiek ja turi ir gali aktyvuoti ir rasyti uz mane kiek nori kartu. Kur cia logika?
patarimai:
* po pakeitimo vartotojo vardo ir/ar slaptazodzio nutraukite conectiona visu kas prisijunges ir kad senais cookiais negaletu prisijungti tie kas naudojo "prisimink"
* gauti pranesima jei tuo paciu metu prie anketos yra prisijunge daugiau nei vienas ip adresas vienu metu (naudingas dalykas esantis gmaile)

- Vytis
- Administratorius
- Neprisijungęs
Jei Jūs pakeitėte prisijungimo duomenis, tuomet nėra jokios galimybės, kad kasnors prisijungs prie Jūsų anketos nežinodamas prisijungimo duomenų, net jei nurodėte prisiminti Jus tame kompiuteryje. Taip pat niekas negali pakeisti Jūsų prisijungimo duomenų, nes juos keičiant reikalaujama slaptažodžio, kurį turėtumėte žinoti tik Jūs.
* prisiminti funkcija neveiks, jei prisijungimo duomenys bus pasikeitę;
* gera idėja, turėsime galvoje 

- arunas, 25
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
padarykite testa patys Vytai. viename kompiuteryje prisijunkite su varnele issaugoti, o 2 kompiuteryje pakeiskite vartotojo varda ir slaptazody. galite net restartuoti 1 kompiuteri nuejus i ieskok.lt jus busite automatiskai prijungtas net jei anketa buvo ir istrinta.as pats nustebau nuejes i darba ir pabandes, kad toks dalykas galimas.

- Vytis
- Administratorius
- Neprisijungęs
Tikrai bandžiau ir ne vieną kartą. Ir kompiuterio restartuoti tikrai nereikia 

- arunas, 25
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
tada paaiskink situacija kodel namuose pakeitus useri ir pasworda, istrynus anketa, kai atejau i darba automatiskai mane prijunge?

- Tomas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Jei jau prie pašto prisijungi visada namie ir nė karto svetur ,tada pas tave gyvena hackeris .Pažiūrėk po lova
.Žinau kad nejuokinga nes tau reikės formatuoti kompa ,nes kažkas mato ką tu darai.
Formatuoji viską ištrini ir jokios senos informacijos kuri pabuvojo seniau kompe nededi.Net nuotraukų .Hakai slepia virusą po nuotrauka ir tikisi kad ja neištrinsi arba jei formatuosi kompa virusas išsisaugos ir bus perkeltas su sena informacija į jau švarų kompą .
Formatavęs sukurk nauja elektronini paštą ir pasinaudok juo kai registruosi nauja akaunta.
Nieko neprileisk prie kompo.Neprisijunk prie pašto kur nors kitur tik namie ir pan.

- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Siaip anksciau buvo spragos, galejau uzdeti ant savo anketos koki tik nori dizaina, bet ka parasyti ir bet kaip perspalvinti, na ant savo anketos savo puslapi uzkrauti. Bet dabar ziuriu tu spragu nera. Siaip nepiktnaudziavau, tiesiog radau spragas kazkada. Na buvau pora mazu pakeitimu padares anketoje ir tiek 

- No name, 25
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Žinutės: 10
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.