21

Re: Man ydomu, ka jus manot apie PSD (privalomasis sveikatos draudimas)

nemokejau absurdo mokescio ir neplanuoju pradet jo moket. Is valstybes neimu jokiu bedarbiu pasalpu ir analogisku pasalpu, bet ir nemoku jiems mokesciu uz grazu ora, gaivu lietuti ir panasiu. Tai yra lupikavimas ir debilizmas. Bedarbiui ivest mokesti? T.y. kitaip tariant apmokestint bedarbyste? Jeigu, kas suras debiliskesni mokesti Lietuvoj, duosiu lita...(o gal ir neduosiu).

22

Tomas, 28 parašė:

Va taip va, nesenai suzinojau apie si mokesti, ir esu stipriai nustebintas, pasirodo jei as praitais metai neturejau darbo ir nesiregistravau birzoje, tai turiu uz kiekviena menesi sumoket po 72 litus valstybei... is kur tox istatymas atsirado? kodel apie ji niekas, nieko, niekad negirdejo? O ir aplamai issanalizavus kaip jums sita sitema?

na, jei retkarčiais pažiūrėtumėt žinias, tai tokią informaciją būtumėte gavę smile O sistema yra sistema, sumokami pinigai ir gydymas ale nemokamas big_smile o kad darbo biržoj nesiregistruojat tai patys kalti, juk bedarbių pašalpos egzistuoja, tai ar negeriau gauti bent keletą šimtelių už nieko neveikimą, negu nieko negauti, o kaip tik, dar likti skolingu? smile

23

Donatas, 29 parašė:

nemokejau absurdo mokescio ir neplanuoju pradet jo moket. Is valstybes neimu jokiu bedarbiu pasalpu ir analogisku pasalpu, bet ir nemoku jiems mokesciu uz grazu ora, gaivu lietuti ir panasiu. Tai yra lupikavimas ir debilizmas. Bedarbiui ivest mokesti? T.y. kitaip tariant apmokestint bedarbyste? Jeigu, kas suras debiliskesni mokesti Lietuvoj, duosiu lita...(o gal ir neduosiu).

ju nuomone tokia jai bedarbis niekur nedirba bet isgyvena vadinas turi is ko:) na sugalvos dar tu mokesciu n:)

24

jai duotu rinktis aisku nemokeciau,,,jai reikes yra privacios,,,

25

nu jo istatymas zinomas ir pries atsirandant buvo daug kalbama ir svarstoma.pinigu tai reikia is kazkur paimt.tai cia juk patys lr pilieciai sita istatyma ir isleidom ir priemem ir susitarem moket juk balsavo,cia kalbama daug apie pilietiskuma apie kaliniu islaikyma,tai vat jus viska patys ir sukuret as niekada nebalsavau ir nebalsuosiu.ir taip iseina dabartine padetis irgi balsavusiuju rezultatas,taipkad dziaukites gyvenimu.ura tovarishchi!!!