1

Tema: greitukas :)

kas jum labiau patinka greitukas ar ilgas mylejimasis  smile

2

Re: greitukas :)

Kvailas klausimas kas labiau...:)
Kartais taip kartais kitaip..Priklausomai nuo situacijos, vietos ir laiko..:)

3

na bet buna juk zmoniu kuriem patinka greitai ir be jokiu ilgu uztesimu.. o kitiem labiau patinka ilgesnes glamones ir pan smile man labiau patinka su ilgom glamonem ir pan... na aisku buna ir greituku aistrai apmalsint smile

4

Tai panom taip dazniausiai buna su ilgom..Bet jos kartais labai suklysta ir uztesia per ilgai..:)
Pvz buvo man tokia kad apie dvi valandas zaide kol visai isvargino, kad galiausiai  JIS  jau nenorejo jos..:)

5

na jau dvi valandos ir man butu per daug... bet tikrai toks seksas, kad trunka 10min... tik aistros apmalsinimui....

6

Maciau viename filme kai pasimylejo tol kol masina plovykloje pravaziavo pro tuos sepecius visus..Kalbinu pana tai pabandyti ir mums..bet ji tik sypsosi ir nelabai nori.:)

7

greitukas - totali nesamone.. smile o seip glamones ir visokie zaidimai ir yra mylejimosi pagrindas.. cia mazdaug greitukas ir glamones tai tas pats kaip dulkinimasis ir mylejimasis.. skirtuma jauciat? big_smile

8

Ziurint kiek uztrunka tas plovimas..:)
Nzn..niekad ten neploviau..Bet kiek isivaizduoju kokias 5 min turbut..Tai per tiek laiko galima speti..:)

9

Greitukas yra tik triušiams... O beje koks laiko intervalas greitukams??? Jeigu kokios tai 15 min, tai jau nebe greitukas:P

10

xexe. esu kelis kart greituku sukesis bet tie atvejai visi juokingi.. verta pabandyti smile)

11

Tomas, 26 parašė:

Maciau viename filme kai pasimylejo tol kol masina plovykloje pravaziavo pro tuos sepecius visus..Kalbinu pana tai pabandyti ir mums..bet ji tik sypsosi ir nelabai nori.:)

Tai teko man irgi,bet tai atsitiko netaip kad mes tai buvom nusprendem,bet tik zvilgsnio uzteko vienas i kita paziureti ir...
Geras ir nuostabus ispudis paivairinantis kasdienybe...:)

12

Tomas, 26 parašė:

Kvailas klausimas kas labiau...:)
Kartais taip kartais kitaip..Priklausomai nuo situacijos, vietos ir laiko..:)

100% teisus

13

Abu gerai, kai norisi smile svarbu, kad abu liktu patenkinti po veiksmo smile

14

MANAU VAIKINUI MALONU O MERGINAI PER GREITUKA NEKAS.

15

manai ? big_smile merginos, ar tikrai jum ne kas ? smile

16

Ne jom tikrai kartais buna "kas"..Pats zinau is patirties kad joms irgi tai patinka..:D

17

tai as pilnai tikiu, na ir tiesa sakant maciau kelis kartus, kad merginos irgi zmones big_smile

18

Greitai ir aistringai:) mmm o poto miegot:)

19

NESIGINCIJU CE TIK NUOMONE , AS NESAKAU KAD VISADA smile

20

tikrai nevisada merginos nori myletis ilgai tada ir prireikia tu greituku bet tikras mylejimasis be glamoniu tai jua nesimylejimas kaip jau kazkas rase cia o dulkinimasis:()