Tema: greitukas :)
kas jum labiau patinka greitukas ar ilgas mylejimasis
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → greitukas :)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kas jum labiau patinka greitukas ar ilgas mylejimasis
Kvailas klausimas kas labiau...:)
Kartais taip kartais kitaip..Priklausomai nuo situacijos, vietos ir laiko..:)
na bet buna juk zmoniu kuriem patinka greitai ir be jokiu ilgu uztesimu.. o kitiem labiau patinka ilgesnes glamones ir pan man labiau patinka su ilgom glamonem ir pan... na aisku buna ir greituku aistrai apmalsint
Tai panom taip dazniausiai buna su ilgom..Bet jos kartais labai suklysta ir uztesia per ilgai..:)
Pvz buvo man tokia kad apie dvi valandas zaide kol visai isvargino, kad galiausiai JIS jau nenorejo jos..:)
na jau dvi valandos ir man butu per daug... bet tikrai toks seksas, kad trunka 10min... tik aistros apmalsinimui....
Maciau viename filme kai pasimylejo tol kol masina plovykloje pravaziavo pro tuos sepecius visus..Kalbinu pana tai pabandyti ir mums..bet ji tik sypsosi ir nelabai nori.:)
greitukas - totali nesamone.. o seip glamones ir visokie zaidimai ir yra mylejimosi pagrindas.. cia mazdaug greitukas ir glamones tai tas pats kaip dulkinimasis ir mylejimasis.. skirtuma jauciat?
Ziurint kiek uztrunka tas plovimas..:)
Nzn..niekad ten neploviau..Bet kiek isivaizduoju kokias 5 min turbut..Tai per tiek laiko galima speti..:)
Greitukas yra tik triušiams... O beje koks laiko intervalas greitukams??? Jeigu kokios tai 15 min, tai jau nebe greitukas:P
xexe. esu kelis kart greituku sukesis bet tie atvejai visi juokingi.. verta pabandyti )
Maciau viename filme kai pasimylejo tol kol masina plovykloje pravaziavo pro tuos sepecius visus..Kalbinu pana tai pabandyti ir mums..bet ji tik sypsosi ir nelabai nori.:)
Tai teko man irgi,bet tai atsitiko netaip kad mes tai buvom nusprendem,bet tik zvilgsnio uzteko vienas i kita paziureti ir...
Geras ir nuostabus ispudis paivairinantis kasdienybe...:)
Kvailas klausimas kas labiau...:)
Kartais taip kartais kitaip..Priklausomai nuo situacijos, vietos ir laiko..:)
100% teisus
Abu gerai, kai norisi svarbu, kad abu liktu patenkinti po veiksmo
MANAU VAIKINUI MALONU O MERGINAI PER GREITUKA NEKAS.
manai ? merginos, ar tikrai jum ne kas ?
Ne jom tikrai kartais buna "kas"..Pats zinau is patirties kad joms irgi tai patinka..:D
tai as pilnai tikiu, na ir tiesa sakant maciau kelis kartus, kad merginos irgi zmones
Greitai ir aistringai:) mmm o poto miegot:)
NESIGINCIJU CE TIK NUOMONE , AS NESAKAU KAD VISADA
tikrai nevisada merginos nori myletis ilgai tada ir prireikia tu greituku bet tikras mylejimasis be glamoniu tai jua nesimylejimas kaip jau kazkas rase cia o dulkinimasis:()
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → greitukas :)