Tema: Kodėl merginos renkasi pažinčių portalus?
labai ydomi merginu nuomone... ar bent tikit internetinem pazintim?kodel renkates pazintis internete?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodėl merginos renkasi pažinčių portalus?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
labai ydomi merginu nuomone... ar bent tikit internetinem pazintim?kodel renkates pazintis internete?
Na manau kai kurios merginos nėra tokios drąsios kad taip paimtu ir priejusios užkalbintu, o internete gali būt tokia kokiai nori ir langviau susipažint su vaikinu.
as pritariu dianai
As nagla, ir prieinu ir uzkalbinu, man bedu nera
na tai reiskias vyrai nedrasus (pasipute), bet paziuretik is kitos puses ka gali vaikinai(vyrai) uskalbinti jai neivienos nei su mikroskopu nerasi vakarais lauke(mieste,parke) dauguma sedi
. stai 21 amzius...
21 amazius butu keista jei viskas isliktu kaip senoveje... reikia neatsilikti
is tikro kas kaip nori tas taip daro...
be to juk internete kai susipazysti gi nebutina ten pulti susitikinei, galima ir siaip pabendrauti, paieskoti bendraminciu, bedas issipasakoti
lengvesnis bendravimas...
na bent jau kuklesniems zmonems...
Pritariu Evaldui Nors jei ir uzkalbina gatveje vaikinai nekreipiu demesio, nes dazniausiai jie vaidina erelius ir neaisku kaip pazintis baigtis, o paciai truksta drasos uzkalbinti
tai vaikinai turi pasitiket savimi,pries uzkalbinant mergina
(1)Mergina jaučiasi saugiau (2)Ji gali pasirinkti (Pasirinkimo kiekis ir kokybė žymiai didesnė už ta kuria randa gavėję).(4)Ji gali bet kuriuo metu ieškoti internete ko nepasakysi gatvėje PVZ dvylikta nakties kokiai nors skylei galima rasti tik girtuoklius ir prievartautojus .(5) Net jei internete mergina ras sau pašnekovą maža tikimybė kad per pirma pokalbi ją nužudys ir išprievartaus .
Aišku internete niekad negali žinoti kas yra kitoje pusėje ,bet ir gavėję sutikęs žmogų nelabai daug galima pasakyti .Tiesa dauguma prieš susitikdami pirma pasikalba video pokalby mesene ar skype taip įsitikina kad jau bent žmogus yra to amžiaus ar dedasi tuo kuo esas ir pn.
Siandien jau yra informacinis amzius, ir be kompiuterio daug darbu negalima padaryti.
Lietuvaiciu vaikinu demesys gatveje yra nulinis realiai uzkalbinti panele.
O tokie ej pavesim, gal pasivazineti jau atskira kategorija mulkiu. Paneles uztat ir bega paskui nuo visu vaikinuku, ir geru.
manau paprastas atsakymas butu- nes vaikinai taip pat renkasi interneta
bet as manau ,kad viskas kas geriausia yra realybeje..
Idom kokiu budu greiciau isheitu susizvejoti ka nors internetu? ar naturalei?
Gatveje gal sunkiau surasti ta kuri laisva ir turi laiko, internetas ta palengvina. Bet susitikus gyvai dazniausia jauti kur varijantas ymanomas ir kur tikrai kad ne, vadinasi suvokiame ishkart kad tas pirmas pasimatymas tikrai kad ne paskutinis ir tai gali testis neaishku kiek. nemanau kad kam labai jau ydomu leisti laika su neydomiu zmogum ir mastyti kaipcia mandagiau ishsisukus. Kitas reikalas susitikus gyvai su tua asmeniu kuris tau patinka.
As manau panom tas uzsiemimas vaikscioti y pasimatymus su nevykeleis gal ir patinka(?)
Vyrai tai tikrai kad nesudominti "shaudyt tusceis" tai zemina vyro pasitikejima savim.
Manau panos gal labiau internetines, vyrai naturalai
O manęs vyrai nekalbina gatvėse ar kavinėse. Nesu baidyklė ar šiaip kokia intelekto nesužalotu veidu, o ir figūrą turiu... Tiesiog rimti veido bruožai, ir kiek teko girdėti - vyrai prisibijo. Yra ne kartą draugės sakusios savo draugų pasakymus "O ta tai tokia rimta atrodo! Vos ne pikta kažkokia. Šiaip simpatiška, bet kažkaip pasibijojau prieit". Tai nė nesvajoju apie pažintį mieste ar draugų rate. Ta pati bėda kaip ir mano mamai... gerai, kad tėvas drąsus pasitaikė...
O manęs vyrai nekalbina gatvėse ar kavinėse. Nesu baidyklė ar šiaip kokia intelekto nesužalotu veidu, o ir figūrą turiu... Tiesiog rimti veido bruožai, ir kiek teko girdėti - vyrai prisibijo. Yra ne kartą draugės sakusios savo draugų pasakymus "O ta tai tokia rimta atrodo! Vos ne pikta kažkokia. Šiaip simpatiška, bet kažkaip pasibijojau prieit". Tai nė nesvajoju apie pažintį mieste ar draugų rate.
Ta pati bėda kaip ir mano mamai... gerai, kad tėvas drąsus pasitaikė...
Turiu panasia problema.Nors esu daug kartu uzkalbinta gatweje,kawynese,klubuose,bet nei wienas nenusipelne mano simpatiju ir nesugebejo tinkamai prieiti,be to,dauguma priklause toms kategorijoms,kuriu wengiu (chamai,nuotykiu ieskotojai,wyresni dedes ir pan.) Tad internetas patogesnis,nes didelis pasirinkimas ir atsirenku pagal man tinkancius kriterijus,o siek tiek pabendrawusi pamatau ar jo bendrawimas man priimtinas ir tada tesiu pazinti real arba ne,wa:)
galiausiai is namu nebeislysim visai...
Na vyrai genetishkai uzproramuati bijoti pirmo to uzkalbinimo nes nua senu laiku tai pavojingas pokshtas nezinosi kada tau uz tai nusuks galva arba kaipsakant drasualiu genai neishgyveno. Siekti moters dazniausia reishkia kesintis i kazkieno nuasavybe.
Tai juk ishkart konfliktine situacija.
Beto panos duasiu jums patarima: ishtikruju renkasi visada moterys partnery, nes vyrams apie 75% visu moteru tinka. Vyrai linke manyti kad jie sumedziojo panele net neytardami kodel ta o ne kita. Panos daug ishrankesnes ir kaip taisykle dauguma susizavejusios tua paciu patinu lyderiu tarp vyru. tada jos varzosi kuri pasius jam stipresni signala kaipsakant zalia sviesa, del to jos tepliojasi priesh veidrody valandu valandas.
Suzvejoti tikrai kad nera sudetinga, sunkiausia yra ishsirinkti. nors kai dar buvau jaunas tai atvirkscei zvejyba buvo sudetinga ir dziaugdavausi tua ka pavyko susimedzioti
as, pvz., sedziu dabar cia ,nes is namu iseit maza galimybiu (kai salia laksto mazas vaikeliukas ) , o vienai liudna,bendraut ,draugaut norisi..... nors vistiek as uz realu bendravima.
As nagla, ir prieinu ir uzkalbinu, man bedu nera
Aš tokia pat
Paskaiciau ir idomu pasidare.. Visokiu zmogeliuku yra ir visokiu noru
Turiu pazystamu, kurie per pazinciu portala susipazino, jau susituoke ir kuria graziausia seima, kitiems tai tik pramoga, o dar kitiems laiko stumimas.. Man asmeniskai tai tik laiko stumimas, pabendrauti su zmonemis, pasiziureti kas kur buvo ka nuveike naujo ir viskas
antra puse susirasti cia, ne mano charakteriui. Nematydama zmogaus akiu nemoku nemeluoti ir tiesiog pasitiketi zmogumi. Kazkuris sakete jog sirdi atverti.. nepazystamam zmogui ir dar internete atsiverti mano nuomone tiesiog yra begalviska
Siais laikais istikruju net neisivaizduoju kur reiketu vaikina susirasti, gatvese tik pasikele su didelemis piniginemis blaskosi ir nori viska nusipirkti, klubuose visi girti, nesusigaudantys aplinkoje... kavineje vieno vaikino juk nesurasi, arba su draugais sedi arba jau uzimtas..
o internete tiesiog man nepriimtina
Bet dar gvildenu ta minti kad kazkur rasiu ka nors
sekmes meiles reikaluose visiems
nezinau kodel merginos renkasi tokius pazinciu portalus,gal tikrai viliasi kazka surasti,tikrai nera neimanoma,taciau as cia esu tik tam,kad stumti laika kai buna negera:)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodėl merginos renkasi pažinčių portalus?