Tema: Kas Jums yra svarbiausia gyvenime?
visu nuomones yra skirtingos, bet kartu ir teisingos. todel man tai ir idomu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas Jums yra svarbiausia gyvenime?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
visu nuomones yra skirtingos, bet kartu ir teisingos. todel man tai ir idomu
gyventi
Love
Atradimai,atradimo džiaugsmas ir po jo sekanti ekstazė.
skirtingu laiku yra svarbus skirtingi dalykai, debar man svarbiausia gyvenime .....:)
su salyga kad yra patenkinti pradinei norai gyvenimo tikslas keiciasi jei esi nevelges keleta dienu tai tavu svarbiausia gyvenime pavalgyti (kol dar nenumirei)
5 min atgal man svarbiausia gyvenime buvo nueiti y tualeta ...
As tik zinau kas visiems zmonem svarbu laipsnis po laipsnio patenkinus vienus poreikius galima rupintis aukshtesneis Iki virshuneles mazai kas nusigauna o kam pasiseka ir tai tik trumpiem momentam . ....
tas laimes jausmas nera visiems pasiekiamas vien tik todel kad zmones priversti rupintis zemesneis poreikeis. Tarkim akmens amziui svarbiausia gyvenime buvo maistas pastovi kova del ishgyvenimo.
Tu negali megautis gyvenimu , jei nepakankamai skiri demesio tam kad patirti gyvenima.
Gyvenimas tai nesustojentis procesas renkantis tarp saugumo stabdancio augima ir progresa, ir gazdinantis pilnas rizikos sprendimas sekti savo svajone.
debar nors stogo ir duanos niekam netruksta bet saugumas kad taip ir ishliktu yra svarbu tai darbas karjiera ir t.t.
Veliau visiems rupi meile seima draugyste intymus santykei .
Kai jau ir tuas patenkinom mums reikia garbes pripazinimo pasitikejimo savim, reputacijos kai patenkinam tai tada
reikia mum Self Actualization veliau transcendence ir t.t.
Geriausios ir graziausios zmoniu savybes atsiskleidzia patenkinus ju poreikius ir prieshingai zmones virsta ziauresni uz kanibales ziurkes kai ju svarbiausi poreikei nera patenkinti. Kaip sakant geriau apipleshti banka nei mirti ish bado . Arba geriau betkas nei mirtis.
Meilė
KUr gali buti kartuves zaidimai?
Sakot "Meile" , O jum meile duos pavalgyt? ar stoga virs galvos..? ; ) Meile tai jausmas , jis gyvenimo kelio nenuties ; )
Meile - ? ha ha ha pagal Maslovo poreikiu piramide meile yra på pavalgymo ir saugumo jausmo bet seksas tai zemeusioi pakopoi . Ar tik nesumaisei vieton tu dalyku?
Buti mylimam ir myleti tai savaime suprantamas zmogaus poreikis bet ysivaizduak kad turi seima ir galvok ko tau prireiks auksciau tu zemisku poreikiu ?
Sakot "Meile" , O jum meile duos pavalgyt? ar stoga virs galvos..? ; ) Meile tai jausmas , jis gyvenimo kelio nenuties ; )
Tas kas nepažinojo "tikros" meilės, taip ir pasakytų kaip Tu. Vieniems Meilė tai tik kilpa po kaklu, kitiems Meilė suteikia sparnus.
Meilė - dievų dovana. Šventa. Suteikianti mums ne tik sparnus ir prasmę gyventi, bet šventa galimybė patiems tapti dievais, kūrejais. Taigi meilė yra dievų malonė. Gaila, kad pasiekusi Žemė, ji pasiduoda materialiam laikinumo dėsniui. Todėl meilė visada eina drauge su liūdesiu ir su nerimu. Su abejonėmis - myli, o gal jau nebe? Su nemiga. Su kančia. Su praradimo baime.
Ir vis dėlto saldus tas meilės skausmas. Ji gyvenimą pripildo prasmės, energijos ir kūrybos.
Gyvenimas be meilės kaip upė be tėkmės. Kas atsitinka tokiai upei? Ji užanka. Dingsta veržlus jos šniokštimas, nutyla malonus vandens čiurlenimas ir išnyksta šalia jos gyvybės klegėjimas.
Meilė kaip širdies perlas, kai į moliusko kriaukles vidų įsibrauna smiltelė, pažeistoje vietoje išauga nuostabus "šašas" - perlas. Perlas lyg sustingusi perlamutrine ąšara primena meilės spindesį ir grožį. Perlas tiesiogine prasme yra vaistas kūnui. kaip ir meilė.
Mes ateiname į gyvenima per meile, gyvename ir kuriame iš meilės, išeiname taip pat jos pakirsti. Ir liūdna tam, kas gyvenime nepatyrė šio švento jausmo. Liūdna tam, kuris nesutiko savo antrosios puseles. Nors akimirkai....
Carlas, 17 parašė:Sakot "Meile" , O jum meile duos pavalgyt? ar stoga virs galvos..? ; ) Meile tai jausmas , jis gyvenimo kelio nenuties ; )
Tas kas nepažinojo "tikros" meilės, taip ir pasakytų kaip Tu. Vieniems Meilė tai tik kilpa po kaklu, kitiems Meilė suteikia sparnus.
Meilė - dievų dovana. Šventa. Suteikianti mums ne tik sparnus ir prasmę gyventi, bet šventa galimybė patiems tapti dievais, kūrejais. Taigi meilė yra dievų malonė. Gaila, kad pasiekusi Žemė, ji pasiduoda materialiam laikinumo dėsniui. Todėl meilė visada eina drauge su liūdesiu ir su nerimu. Su abejonėmis - myli, o gal jau nebe? Su nemiga. Su kančia. Su praradimo baime.
Ir vis dėlto saldus tas meilės skausmas. Ji gyvenimą pripildo prasmės, energijos ir kūrybos.
Gyvenimas be meilės kaip upė be tėkmės. Kas atsitinka tokiai upei? Ji užanka. Dingsta veržlus jos šniokštimas, nutyla malonus vandens čiurlenimas ir išnyksta šalia jos gyvybės klegėjimas.
Meilė kaip širdies perlas, kai į moliusko kriaukles vidų įsibrauna smiltelė, pažeistoje vietoje išauga nuostabus "šašas" - perlas. Perlas lyg sustingusi perlamutrine ąšara primena meilės spindesį ir grožį. Perlas tiesiogine prasme yra vaistas kūnui. kaip ir meilė.
Mes ateiname į gyvenima per meile, gyvename ir kuriame iš meilės, išeiname taip pat jos pakirsti. Ir liūdna tam, kas gyvenime nepatyrė šio švento jausmo. Liūdna tam, kuris nesutiko savo antrosios puseles. Nors akimirkai....
Pz romantiks atsirado ;D a tau tikrai 25 ? ;D
Na nepasakyčiau, kad romantikas, ne man presti. Bet esu koks esu Taip man 25 metai, Bet manau tiek skaičiai pase dar neparodo išprūsimo žmogaus, gyvenimo patirtį ir t.t. Man Meilė svarbiausia, kaip kitiems tai nežinau. Kiekvienas už save pasisako. Gyvenimas yra gėlė, kuriai meilė yra medus. Liūdna kai taves niekas nemyli, bet dar liūdniau, kai pats nieko nemyli...
Nu Ce Tavo Nuomone. ; )
Taip teisingai
Aciu visiems uz nuomones, o ypac tiems, kurie nebijo buti nuosirdziais. Kito zmogaus smerkimas vien uz tai, kad jis turi kitokia patirti ir masto skirtingai, parodo paprasciausia nebranduma... Bet tam ir gyvenam- kad augtumem.
Seima ir seimos sveikata.
Seima ir seimos sveikata.
pagarba
Asta, 26 parašė:Seima ir seimos sveikata.
pagarba
Savaime suprantama,jei žmogus yra šeimyninis.
Karolina, 22 parašė:Asta, 26 parašė:Seima ir seimos sveikata.
pagarba
Savaime suprantama,jei žmogus yra šeimyninis.
Nu va, koks jaunas ir toks supratingas!
KAS GALI PADET.Noriu priaugti siek tiek lasinuku esu liesas Gal galit duot kas gera patarima kaip tai padaryti tik be jokiu sport klubujavascript:addSmile('639')
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas Jums yra svarbiausia gyvenime?