1

Tema: Ar lankotes forumuose kur amziaus vidurkis apie 35-40 meteliu?

sveiki ar jus (kiek jum) lankotes forumuose kur lankosi suaugusieji smile

2

Re: Ar lankotes forumuose kur amziaus vidurkis apie 35-40 meteliu?

Gerbiamas Ruslanai, tokiu metu zmones isvis reciau sedi prie kompiuterio  nes nevisi moka klavtura ar pele naudotis, nors aisku yra ir isimciu 

3

na manu kad yra sociai ir vyresniu neatitraukianciu ranku ir akiu nuo interneto as daug pazystu....o forumuose rgi jei turi tam laiko ir isvis jei idomu...o man patinka forumai man patinka pasiskaitinet kitu nuomene suzinot..:-D

4

nezinau as bent jau nemaciau, Vyresnio amziaus zmogus kad sedetu prie kompo jeigu to nereikalauja jo darbas, aciu dievui kad mano motina neturi  interneto darbe nes jauciu tada blogai namie butu, tektu del kompo pyktis big_smile 

5

tikrai nesilankau.. kiek isivaizduoju, ten ir temos man nelabai butu idomios: apie seimas, vaikus, namus big_smile (gal..)

6

na man ten temos tikrai idomios smile senjorai.tinkle.lt wink net nesijaucia kad su solidziais zmonem kalbi smile atrodo lyg su kazkokiu junimeliu smile vejavaikisku smile

pradzioje atrodo kad ten tvarkos jokios ner bet ... smile paskaiu pasirodo kad viskas vietoj smile

7

O mano mama tai pamisus del supermamos.lt.. Ir dar ant manes varo kad be saiko prie kompo sedziu big_smile Einu nakti tarkim i tulika, ziuriu pas tevus kambary sviesa dega, ikisu galva, mama i kompa sulindus ;D

8

nu jau teko ir pabendrauti big_smile tiepatys zmones tik patirties turi daugiau ir viskas big_smile

9

na, mano mama tai nemegsta kompo, siulem ja mokyti juo naudotis, bet  ji graziai atsisake.. nenori ji jo :? bet tetri tai zaisdavo ant mazo to zaidimuko... ;D
>> na, o as einu tai tik ten, kur man reikia.. tingiu as labai vaikscioti po naujus psl... nueinu, pasta pasitikrinu, pabendrauju su drauguciais... paklausau muzikos, dar koki filmuka paziuriu per youtube ir gal viskas..

10

na Arminas labai teisingai pasake smile tikrai maza dalis tokio amziaus zmoniu naudojasi kompais...bet butu idomu tokiame forume idomu su subrendusiais zmonemis pabendrauti...