1

Tema: Paliko panelė dėl gerausio draugo

mane isdave kaledu nakti kai uzklupau besibucuojant gerausa drauga su savo panele .Kaip toliau man elktis po viso to kai ji paliko ir dabar ji su mano draugu?

2

Re: Paliko panelė dėl gerausio draugo

mane paliko panele tiksliau isdure kaledu nakti kai as uzklupau besibucuojant su gerausiu draugu .Kmaip man elktis toliau kai ji dabar su juo o juos matyti skaudu ?

3

Re: Paliko panelė dėl gerausio draugo

paspausk draugui ranką, kad jis parodė, jog ji nėra verta Tavęs smile džiaugtis tik reikia, kad tokį gerą draugą turi

4

Re: Paliko panelė dėl gerausio draugo

dar kyla klausymas ka daryt??? tai aisku praspirk jai viena karta pabuciavo bus ir kitas... tik antras sykis bus daug rimtesnis smile

5

Re: Paliko panelė dėl gerausio draugo

nera to blogo,kas neiseitu i gera,viskas kas vyksta turi naudos tik paimk ja,pats lilkimas tau duoda galimybe suzinoti,kas yra kas

6

Re: Paliko panelė dėl gerausio draugo

Nieko nedaryk, gyvenk toliau savo gyvenima. Jei jis tavo geriausias draugas tai juk jam tik y gera. Jei ja myli juk nori kad ji butu laiminga, ar ne? 

Pasveiking drauga su panele kuria tu ishmeginai ir gali uztikrinti kad ji gera. Jai pasakyk, kad dziaugiesi jog ji susirado gera zmogu tavo geriausia drauga o ne koky pashlemeka.

As suvokiu kad realybe nevisai tokia kaip kad tu buvai susigalvojes, bet tai ka tu gali daryti tai versti sekanty puslapy savo gyvenime.


Ysivaizduak kad  ivyktu atvirkscei tu su jos geriausia drauge atrastumet vienas kita ?
Geriausia ka ji galetu padaryti tai palaiminti jus ir palinketi sekmes.

Matai jau zinai ka tau daryti neprarask bereikalo draugo, tai nera jo kalte tokiu dalyku neymanoma ishanksto suplanuati ar numatyti. Parodyk supratima tai manu tavo draugas tikrai tai yvertins.

Realybe yra tai kas ishtikruju vyksta o ne kas tau atrodo, klaidingai vertinai situacija nera ko uz tai ant kitu pykti. 

Veliau ishmoksi buti yzvalgesnis ir kai suvoki realybe tai nera ir klaidingu vilciu ar lukesciu. As esu tikras jei zinotumei kad taip bus tai pats jokiu planu neregztum o tiesiog supazindintum ja su savo geriausiu draugu ir padarytumei jiems didziausia imanoma paslauga. 

She karta netaupasiseke na ir kas? del to nera neitavo draugas nei drauge blogi zmones jie juk nplanavo to tau uz nugaraos ir manau patys nekaip del to jauciasi.

Jei planavome pasideginti sauleje , bet pradejo lyti Juk delto perdaug nesielvartaujam.

Pagalvok teigiamai, juk debar jie abu tau dekingi.  Visi mes cia laikinai neverta gyvenima komplikuati.

7

Re: Paliko panelė dėl gerausio draugo

atciu visem uz patarimus tikrai manyciau daryt kaip sakote  geriau nei ignuorot juos bet bus skaudu matyt juos kartu nu bet reiks kaskaip neparodit kad visdar myliu

8

Re: Paliko panelė dėl gerausio draugo

Matyt tik tau jis yra geriausias draugas, o tu jam ne, jei nuviliojo tavo panelę.. geriausia nutraukt santykius ir su tuo ,,draugu" ir su panele.